Siirry suoraan sisältöön

Kevätkauden 2022 kurssit alkavat tammikuussa

HUOM! Kaikki kevään kurssien aloitukset ovat siirtyneet viikolla eteenpäin AVI:n sulkutoimenpiteiden (15.1. saakka) vuoksi. Katso uudet aloitusajankohdat kurssien tiedoista.

Joogastudio Oulun Kevätkauden 2022 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Mukana on tällä kertaa suosituimmat kurssimme.

Kevätkauden kurssit järjestetään studiollamme ja etänä nettijoogana. Voit valita kumman kautta osallistut mukaan. Studiopaikan ostaessa voit osallistua tarpeesi mukaan joko studiolla tai netissä. Nettijoogapaikan ostaessa puolestaan säästät vähän rahaa. 

Paikkoja on rajoitettu määrä studiolle. Ilmoittaudu mukaan heti jos haluat paikan!

Etänä nettijoogana myös! Osallistuminen on mahdollista myös etänä. Etänä suoritettaessa säästät 10% kurssin hinnassa. Etänä suoritettaessa osallistut tunneille tietokoneesi, tabletin tai puhelimen kautta. Lähetys kotiin on suora live-stream-video kurssitunnilta. Näet opettajan ja halutessasi voi laittaa myös nettikamerasi päälle, jolloin opettaja näkee sinut ja voi antaa paremmin vinkkejä tekemiseen. Voit keskustella ja esittää kysymyksiä opettajalle mikrofonin välityksellä. Voit kirjoittaa myös chattiin. 

Kurssimme ovat olleet pidettyjä ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään upeissa tunnelmallisissa ja rauhallisissa tiloissamme.

Ilmoittautuminen on nyt auki. Löydä sinäkin oma kurssisi ja voi paremmin!

Tarjoamme seuraavat kurssit osana kevään 2022 ohjelmaamme:
 • Joogan pitkä alkeiskurssi – maanantain ryhmä 17.00-18.15.  Yhteensä 20 kertaa. Opettajana Eleni Mizaras. Aloitus  on siirtynyt maanantaille 17.1.2022
 • Joogan pitkä alkeiskurssi – torstain ryhmä 17.00-18.15. Yhteensä 20 kertaa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus on siirtynyt torstaille 20.1.2022
 
HUOM! Voit osallistua joko studiolla tai verkossa valintasi mukaan! Lue kurssikuvauksesta lisää vaihtoehdoista.
 

Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Kurssilla voit lähestyä lajia helposti ilman kynnystä. Aloitat joogaamisesi nollatasolta. Tule juuri sellaisena kuin olet – tämä kurssi sopii kaikille. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut joogattua paljon ja riittävän kokemuksen ja tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla tai kotona. Kurssien opettajina toimivat Matti Pääaho ja Eleni Mizaras. Lue lisää joogan pitkästä alkeiskurssista täältä.

Soturijoogan alkeisryhmä uusille harrastajille (10 kerran peruskurssi):

 • Soturijoogaa miehille -kurssi tiistain uusi ryhmä 17.00-18.15. Yhteensä 10 kertaa. Opettajana Ari-Pekka Skarp. Aloitus on siirtynyt  tiistaille 18.1.2022

   

Soturijoogan jatkoryhmä (koko kevätkauden pituinen kurssi):

 • Soturijoogaa miehille -kurssi keskiviikon jatkava ryhmä 18.00-19.15. Yhteensä 20 kertaa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus on siirtynyt keskiviikolle 19.1.2022

   

HUOM! Voit osallistua joko studiolla tai verkossa valintasi mukaan! Lue kurssikuvauksesta lisää vaihtoehdoista. 
 

Joogastudio Oululla alkoivat miehille omat joogaryhmät syksyllä 2020 ja suosio on ollut huikea. Tulevana kautena tarjoamme soturijoogaa uusille ja jatkaville harrastajille. Luvassa on hyvinvointia keholle ja korvien väliin. Ryhmän jooga kehittää liikkuvuutta, voimaa, notkeutta ja hengitystä kehossa. Korvien välissä kehittyy taito purkaa stressiä, tulla tietoisemmaksi itsestä ja kehosta sekä taito olla läsnä. Kurssin opettajina toimii Matti Pääaho ja Ari-Pekka Skarp. Lue lisää Soturijoogaa miehille -kurssista täältä.

 • Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi – tiistaisin 18.30-19.45. Yhteensä 20 kertaa. Opettajana Hannele Savela. Aloitus on siirtynyt tiistaille 18.1.2022
 • STUDIOPAIKAT OVAT TÄYNNÄ. NETTIJOOGAN PUOLELLA ON TILAA! Voit ilmoittautua sähköpostilla varasijalle kurssille. Kirjoita sähköpostia osoittteeseen asiakaspalvelu (at) joogastudio.fi, niin lisäämme sinut varasijalle ja ilmoitamme, mikäli kurssille tulee tilaa. 
 
HUOM! Voit osallistua joko studiolla tai verkossa valintasi mukaan! Lue kurssikuvauksesta lisää vaihtoehdoista.
 

Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoituksen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea jooga tekee kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, ja lisäksi sivuutamme pienissä määrin ohessa kriya, pranayama ja hengitysharjoituksia, sekä voit opiskella joogafilosofiaa kotiläksynä. Kurssin opettajana toimii Hannele Savela. Lue lisää Joogan pitkästä alkeis-jatkokurssista täältä.

 • Vanhempi & vauva joogakurssi – torstaisin 13.00-14.15. Yhteensä 10 kertaa. Opettajana Mervi Valjus. Aloitus on siirtynyt torstaille 20.1.2022
 
HUOM! Voit osallistua joko studiolla tai verkossa valintasi mukaan! Lue kurssikuvauksesta lisää vaihtoehdoista.
 

Vanhempi & vauva -joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys- sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk, jotta vanhemman keskittyminen joogaharjoitukseen on helpompaa. Lue lisää Vanhempi & vauva joogakurssista täältä.