Siirry suoraan sisältöön

Vanhempi & vauva -joogakurssi toivottaa kaikki minijoogit ja isommat joogit yhdessä mukaan tammikuussa!

HUOM! Oulun seudun AVI:n liikuntatiloja koskevan sulkumääräyksen vuoksi joudumme siirtämään kurssin aloitusta viikolla eteenpäin torstaina 20.1. alkaen.  Puuttuva kurssikerta korvataan myöhemmin. 

Joogastudio Oulu tarjoaa vauvojen vanhemmille sekä heidän pienille vauvoilleen mahdollisuuden joogaan.

Torstaina 13.1. klo 13.00-14.15 alkaa kymmenen kerran Vanhempi & vauva -joogakurssi. Vanhempi & vauva -joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys- sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk, jotta vanhemman keskittyminen joogaharjoitukseen on helpompaa.

HUOM! VOIT OSALLISTUA KURSSILLE PAIKAN PÄÄLLÄ TAI NETISSÄ. Kurssin voi halutessaan suorittaa joko paikan päällä studiolla tai etänä valintasi mukaan vaikka toiselta puolen Suomea. Studiopaikan ostaessa voit tarpeen vaatiessa osallistua myös verkon kautta. Etänä nettijoogan kautta osallistuessa säästät noin 10€ kurssin hinnassa.

Mikä: Vauva & vanhempi -joogakurssi 

Milloin: Torstaina 13.1.2022 klo 13.00-14.15 alkaen 10 kertaa. ALOITUS SIIRTYNYT 20.1.
Viimeinen kerta 24.3. Kurssi tauolla to 10.3. (viikko 10).

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Opettaja: Mervi Valjus

Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille, mutta toistaiseksi oman maton tuominen on suositeltavaa. Oman joogamaton voi ostaa studioltamme hyvästä valikoimastamme. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. Meillä on myös huopia vauvoille, mutta oma liina kuuluu tuoda huovan päälle suojaksi. 

Hinta ja ennakkomaksu:  Kurssin hinta on 160€ (10 x 16€). Nettijoogana suoritettaessa hinta on 150 euroa ja säästät 10€. Kurssin paikan varaus- ja ennakkomaksu on 60 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Ilmoittaudu tästä torstain ryhmään paikan päällä studiolle
Ilmoittaudu tästä torstain ryhmään etänä nettijoogaan

Lisätietoa:  toimisto (at) joogastudio.fi tai 040152665

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä (22.10.2021) ) ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.