Siirry suoraan sisältöön

Yrityksille & työhyvinvointi

Joogatarjonta yrityksille

Yritysjooga, tyky- ja tyhy-jooga sekä edut henkilökunnalle

Joogalla on myönteinen vaikutus työssä jaksamiseen ja työtehokkuuteen

Miltä kuulostaisi virkistävä ja hikinen ja joogatunti keskellä kiireistä työviikkoa? Vai aloitetaanko kiireetön viikonloppu rauhoittavalla joogatunnilla ja syvärentoutuksella? Entä aistillisen nautinnollinen suklaajooga?

Joogastudio Oulu tarjoaa yrityksille erilaisia mahdollisuuksia parantaa työntekijöittensä hyvinvointia ja työkykyä: Järjestämme virkistyspaketteja tyky- ja liikuntapäivien ohjelmaksi, esimerkiksi pikkujouluihin ja muihin erikoistilaisuuksiin. 

Satsaus henkilöstöön

Jooga parantaa tutkitusti työkykyä ja työhyvinvointia. Yhteiset joogatunnit parantavat työympäristössä jaksamista, kohottavat työilmapiiriä ja rakentavat ryhmähenkeä. Jooga parantaa kehon ja mielen terveyttä, vähentää stressiä, rentouttaa sekä lisää energiaa ja keskittymiskykyä. Satsaaminen yritysjoogaan on ennen kaikkea vastuullista, nautinnollista ja inspiroivaa panostamista henkilöstön hyvinvointiin ja sitä kautta koko yritykseen.

Joogasta on erityistä apua, jos teette:

Yllätä henkilökunta ja itsesi positiivisesti – tilaa joogaa tai syvärentoutusta virkistyspäivään!

Olemme laadukas ja ammattitaitoinen tyky-joogan tarjoaja. Pohjois-Suomen suurimpana joogakouluna meillä on valtava kokemus ja mahdollisuudet tehdä tyky-päivästä inspiroiva, palauttava, virkistävä ja mieleen jäävä. Moni kävijä on pitänyt meitä ehdottomasti oikeana valintana virkistyspäivään. Jooga meillä ei ole pelkästään joogaa vaan kokonaisvaltainen elämys. Moni kävijä on pitänyt meitä ehdottomasti oikeana valintana. Virkistäytyäkseen tulee päästä pois työympäristöstä. 

Suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva jooga- ja virkistyspaketti. Paketit voivat sisältää esimerkiksi joogaa, syvärentoutusta, meditoinnin ja mielen keskittämisen opettelua tai mindfulness-harjoituksia. Uutuutena tarjoamme myös suklaajoogaa yhteistyössä artesaanisuklaan valmistajan Chocosomnian kanssa. Kysy lisää tarjonnasta!

Kiinnostaako omat viikkotunnit?

Säännöllisiä yritystunteja on pidetty studiollamme hyvällä menestyksellä, joten meillä on siitä varmaa kokemusta. Teidän ei tarvitse sitoutua koko lukukaudeksi vaan voitte varata tunnit esimerkiksi kuukaudeksi kerrallaan. Tiedustele lisää mahdollisuuksista, soita tai mailaa ja kysy tarjous! matti@joogastudio.fi / 044 555 5878

Satsaa henkilöstöösi. Joogastudio Oulu on suositusten arvoinen!

Myymme myös sarjakortteja yrityksen henkilöstön yhteiseen käyttöön – joogatkaa lähes 20 viikkotunnillamme joko studiollamme tai nettijoogassa kotona

Olemme alkaneet tarjota sarjakortteja myös yrityksille. Yritys voi ostaa sarjakortin käyttöön henkilöstölle yhteiseksi. Henkilöstö voi tulla joogatunneillemme ja käyttää yritykselle hankittua sarjakorttia. Tämä on varmasti joustavin ja sopivin tapa tarjota jatkuvaa hyvinvointia henkilöstölle. Yhteiset aikataulut eivät rajoita osallistumista ja jokainen kortin käyttäjä voi valita mieleisensä joogatunnin. 

Tiedustele lisää vaihtoehdoista, soita tai mailaa ja kysy tarjous!

Yhteys: Matti Pääaho, matti@joogastudio.fi / 044 555 5878

Satsaa henkilöstöösi.

Joogastudio Oulu on suositeltu joogakoulu ja taatusti vertaansa vailla oleva vaihtoehto!