Siirry suoraan sisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Joogaaminen ja joogatunnit

– Kyllä sopii. Tason 1 tunnit sopivat ihan joogan ensikertalaisillekin. Ammattitaitoiset opettajamme ottavat huomioon sen, että tunneilla on ihan uusiakin harrastajia. Lämpimästi tervetuloa! Teet luultavasti yhden parhaimmista päätöksistäsi, jos aloitat joogan. Varaa ensimmäinen tuntisi täältä.

Soita meille! Keskustellaan yhdessä mikä tunti sopisi sinulle parhaiten. Luultavasti alkuun ehdotamme tason 1 tunteja. Mutta jos sinulla on reilusti pohjaa ja kehon hallinta on tuttua, voit tulla 1-2 tason tunneillekin. 

Kaikki tason 1 tunnit oikeastaan käyvät. Jos sinulla ei ole mitään liikuntataustaa tai olet raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, kannattaa suunnata rentouttaville tunneille. Ammattilaisopettajamme ovat kaikki kouluttautuneet antamaan lisäohjeita raskaana oleville ja muokkkaamaan harjoitusta sopivaksi raskauden sen hetkiseen vaiheeseen. Opettajalle tulee vielä tunnin alussa huomauttaa raskaudesta, niin hän ehtii heti miettiä vaihtoehdot sinulle. Heat-joogatunteja emme suosittele raskaana oleville intensiivisyytensä vuoksi. 

Maksaminen ja liikuntaedut

–  Voit tulla tutustumaan joogaan studiolle tai live nettijoogaan, joko kertamaksulla tai voit hyödyntää uuden aloittajan edun 2 vkoa joogaa erityishintaan. Katso voimassaoleva erityishinta hinnastostamme.

– Meille voi maksaa kertamaksulla joogaan niin studiolla kuin netissäkin. Katso kertamaksun hinta hinnastostamme.

– Kyllä käy. Meillä käy Smartum setelit ja mobiilisovellus, Edenred mobiilisovellus, ePassi mobiilisovellus, Eazybreak mobiilisovellus sekä Virike-setelit.  Korona-aikana liikuntaedut käyvät maksuvälineenä normaalisti vastaanotossamme sekä etänä kotoa käsin. Katso alla ohjeet liikuntaeduilla maksamisesta etänä. 

– Mobiilisovelluksissa käyvät SmartumPay-maksut, ePassin mobiili-sovellus ja Edenredin MyEdenred-sovellus.

1. Asenna sovelluksesi mobiililaitteeseen.
2. Etsi Joogastudio Oulu sovelluksen käyttöpaikkojen joukosta.
3. Maksa meille sovelluksella summa, joka vastaa haluamasi tuotteen hintaa.
4. Laita meille sähköposti toimisto@joogastudio.fi, jossa kerrot mitä maksoit liikuntaedullasi.

– Kyllä voi! Meillä on käytössä henkilökohtainen joogasaldo, josta vähennämme saldoa haluamiisi palveluihin, kuten kuukausikortteihin, sarjakortteihin tai muihin kursseihin. 

  1. Tee maksu liikuntaeduilla joko fyysisesti paikanpäällä tai mobiilisovelluksella etänä.
  2. Ilmoita meille, että haluat siirtää maksetun edun saldoksi tilillesi.
  3. Kun haluat käyttää saldoasi, ilmoita meille siitä sähköpostitse tai kerro saapuessasi tunnille.

Ilmoittautuminen, varausjärjestelmä ja sarjakortit

– Tunnille ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta aina itse. Tunnille ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan varaussääntöjä. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuuksia ottaa viikkotuntien varauksia vastaan puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai some-viestillä.

Voit, mikäli kaverilla ei ole tiliä meille. Sitoudut myös kahden paikan maksuun, vaikka kaverisi peruu viime hetkellä. Sitoudut myös maksamaan molemmista, jos varaukset jätetään käyttämättä.

– Kaikki hyvin! Ei kuulukaan näkyä suoraan. Verkkokaupasta ostetut sarjakortit eivät näy automaattisesti tililläsi Etukäteen ostetut sarjakortit lisätään asiakastilillesi varausjärjestelmään vasta sarjakortin käytön ensimmäisellä kerralla tai nettijoogan osalta ensimmäisen käyntikerran jälkeen. Teemme näin jotta sarjakorttien aika ei ala kulua heti ostoksesta vaan vasta ensimmäisestä käyttökerrasta.

Saat tiedon nopeasti kirjautumalla varausjärjestelmään. Sarjakorttien jäljellä olevien kertojen määrän ja sarjakortin voimassaoloajan voi tarkistaa ”Omat tiedot -> Prepaid kortit” -kohdasta. Älä turhaan laita sähköpostia asiasta, sillä vastauksessa voi mennä vaikka viikonlopun yli ja löydät tiedon hyvin helposti varausjärjestelmästä. 

Nettijooga

 – Tarkasta ensiksi roskapostisi, joskus viestit voivat mennä sinne. Merkitse viestimme turvalliseksi tai siirrä saapuneisiin.
– Ilmoittauduitko varmasti nettijoogatunnille, etkä fyysisesti paikan päällä studiolla joogatunnille? Lähetämme viestit vain nettijoogastudio salin tunnille ilmoittautuneille.
– Tarkista onko sähköpostiosoitteesi kirjoitettu oikein ilmoittautumisjärjestelmäämme ”Omat tiedot” osioon.

– Annoithan Zoomille luvan käyttää audiota? Jos et niin voit alhaalta vasemmalta painaa ”Join audio”. Tarkista myös, että tietokoneesi äänet ovat päällä ja pistä niitä voimakkaammalle. Tarvittaessa liitä tietokoneeseesi tai mobiililaitteeseesi ulkoiset kaiuttimet tai käytä esimerkiksi bluetooth korvanappeja. 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!