Siirry suoraan sisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Joogaaminen ja joogatunnit

– Kyllä sopii. Tason 1 tunnit sopivat ihan joogan ensikertalaisillekin. Ammattitaitoiset opettajamme ottavat huomioon sen, että tunneilla on ihan uusiakin harrastajia. Lämpimästi tervetuloa! Teet luultavasti yhden parhaimmista päätöksistäsi, jos aloitat joogan. Varaa ensimmäinen tuntisi täältä.

Soita meille! Keskustellaan yhdessä mikä tunti sopisi sinulle parhaiten. Luultavasti alkuun ehdotamme tason 1 tunteja. Mutta jos sinulla on reilusti pohjaa ja kehon hallinta on tuttua, voit tulla 1-2 tason tunneillekin. 

Kaikki tason 1 tunnit oikeastaan käyvät. Jos sinulla ei ole mitään liikuntataustaa tai olet raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, kannattaa suunnata rentouttaville tunneille. Ammattilaisopettajamme ovat kaikki kouluttautuneet antamaan lisäohjeita raskaana oleville ja muokkkaamaan harjoitusta sopivaksi raskauden sen hetkiseen vaiheeseen. Opettajalle tulee vielä tunnin alussa huomauttaa raskaudesta, niin hän ehtii heti miettiä vaihtoehdot sinulle. Heat-joogatunteja emme suosittele raskaana oleville intensiivisyytensä vuoksi. 

Maksaminen ja liikuntaedut

– Voit tutustua joogaamme esimerkiksi Nettijoogastudio Plus+ palvelussa, jos haluat tehdä joogaamme ennen kursseille ilmoittautumista. 

– Tuntimme ovat toistaiseksi kurssimuotoisia ja kausiluonteisia. Kertakäynnit eivät ole valitettavasti mahdollisia.

– Kyllä käy. Meillä käy Smartum setelit ja mobiilisovellus, Edenred mobiilisovellus, ePassi mobiilisovellus, Eazybreak mobiilisovellus sekä Virike-setelit.  Korona-aikana liikuntaedut käyvät maksuvälineenä normaalisti vastaanotossamme sekä etänä kotoa käsin. Katso alla ohjeet liikuntaeduilla maksamisesta etänä. 

– Mobiilisovelluksissa käyvät SmartumPay-maksut, ePassin mobiili-sovellus ja Edenredin MyEdenred-sovellus.

1. Asenna sovelluksesi mobiililaitteeseen.
2. Etsi Joogastudio Oulu sovelluksen käyttöpaikkojen joukosta.
3. Maksa meille sovelluksella summa, joka vastaa haluamasi tuotteen hintaa ja aikaa.
4. Laita meille sähköposti toimisto@joogastudio.fi, jossa kerrot mitä maksoit liikuntaedullasi ja lisäämme sinut Nettijoogastudio Plus+ palveluun.