Siirry suoraan sisältöön

Taivaallista rentoutusta kotiisi!

Vuokraa rentoutumiseen ja palautumiseen kehitetty Neurosonic-värähtelypatja käyttöösi

Nyt tarjoamme myös taivaallista rentoutusta kotiisi!

Joogastudio Oulun väki on tutustunut vuoden alusta saakka Neurosonic-värähtelypatjaan. 

Tämä on joogan jälkeen parasta mitä meiltä voi saada kotiin! Päätimme alkaa tarjoamaan vuokrausmahdollisuutta Neurosonicin käyttämiseen asiakkaillemme kotonansa.

Lue eteenpäin ja tutustu sinäkin tähän mielestämme loistavaan ja kerrassaan ihanaan keksintöön.

Neurosonic-patja värähtelee ja vaikuttaa syvälle! Se avustaa rentoutumista ja palautumista. Kuten joogakin, Neurosonic poistaa tehokkaasti kehossa olevaa stressiä, laukaisee jännitystiloja ja parantaa unen laatua. Ja kaiken lisäksi tämä kaikki tuntuu taivaallisen ihanalta. Neurosonicia on helppo käyttää ja tarvitset vain oman puhelimen tai tabletin laitteen käyttöön.

Vakuutuimme Neurosonicin toiminnasta kymmenien käyttökertojen aikana. 

Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme edullista mahdollisuutta hyödyntää Neurosonicia täsmähoitona. Vuokraa Neurosonic kotiisi 1-2 viikoksi ja vakuutu tehosta.  Lue alta lisää!

5/5
"Neurosonic tuntuu taivaalliselta. Sen käyttö on auttanut minua koronakriisin aikana ja sen vuoksi olen vakuuttunut sen toiminnasta. Yrittäjänä stressin taso ja vireystila on ollut jatkuvasti normaalia korkeammalla pandemian aikana. Neurosonic auttoi hermoston ylivireystilan laskemisessa ja lepohermoston aktivoinnissa. Suosittelen lämpimästi Neurosonicia joogan rinnalle erityisesti ihmisille, jotka haluavat poistaa nautinnollisesti jatkuvan stressin kärsimyksiä sekä ihmisille joilla on hankala laskea kierroksiaan."
Matti Pääaho
Joogastudio Oulun yrittäjä
Elämäsi nautinnollisin värähtely suomalaisilta huippukehittäjiltä?

Testattuamme voimme sanoa, että Neurosonic tuntuu taivaallisen rentouttavalta ja olo sen käytön jälkeen on hyvin seesteinen ja raukea. Voimme sanoa vakuuttuneena, että Neurosonic toimii. Kokemukset vaihtelevat tietysti käyttökerroittain ja henkilöittäin. Meidän henkilökunnan kohdalla kokemukset ovat olleet nautinnollisesta rentoutumisesta stressitason laskuun ja iltaisten ylikierrosten vähenemiseen.

Mikä on Neurosonicin salaisuus? Neurosonic on uusi suomalainen huipputeknologinen innovaatio, joka lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä. Värähtely aktivoi parasympaattista lepohermostoa, joka puolestaan käynnistää kehon rauhoittumisen, valmistelee uneen, poistaa stressireaktioita ja vaikuttaa ihmisten kokemusten mukaan myös kipuun. 

Neurosonicissa on eri ohjelmia: rentoutus, tehonokoset, palautuminen ja aktivointi. Rentoutus tekee juuri niin kuin kuuluukin ja esimerkiksi voimakkaampi palauttava ohjelma sopii hyvin liikunnan jälkeen. Voit myös valita itsellesi sopivan tehon eri kohdille kehoa. Eri ohjelmat joko laskevat tai nostavat vireystilaa kulloisenkin tarpeesi mukaa.

Neurosonic sopii kaikenikäisille ja sitä on turvallinen käyttää.

Luo täydellinen lepohetki Neurosonicilla Joogastudio Oulun tapaan!

1. Hämärrä valaistusta tai sytytä kynttilöitä
2. Laita puhelin äänettömälle ja etsi valikoimastasi rauhallista lempimusiikkia kuulokkeilla tai ilman. 
3. Asettaudu makuulle Neurosonic patjalle. 
4. Laita peitto, viltti tai painopeitto päällesi jos koet sen mukavaksi. 
5. Valitse Neurosonicista ohjelma kulloisenkin tarpeen mukaan: rentoutuminen, tehonokoset, palautuminen ja aktivointi. Valitse myös aika – esimerkiksi 10 min, 20 min tai 39 min. 
6. Sulje silmäsi ja aseta silmillesi rentouttava silmätyyny. 
7. Rentoudu, hengitä ja ole läsnä tuntemustesi kanssa. Anna Neurosonicin värähtelyn tehdä tehtävänsä. 
8. Ohjelman loputtua keitä kuppi teetä.
9. Nauti rauhassa ja ole läsnä itsesi kanssa. 

Oletko intohimoinen tiedonjanoaja?

Mikäli sinussa elää sisäinen insinööri tai tutkija, voit lukea runsaasti mieltäsi kutkuttavia teknisiä yksityiskohtia ja tutkimustuloksia Neurosonicin sivuilta: www.neurosonic.fi

Meitä kiinnostaa enemmän vain ihanissa värähtelyissä makaaminen ja hyvinvoinnin tukeminen. Erityisesti olimme yllättyneet siitä, että vaikutukset voi itse kokea heti jo ensimmäisellä kerralla.

Nyt voit vuokrata Neurosonic Plus -mobiilipatjan kotiisi
1-2 viikoksi Joogastudio Oululta!

1 viikon vuokrahinta 140€

tai

2 viikon vuokrahinta 240€

+ halutessasi toimitus kotiisi ja haku lisämaksusta Oulun alueella 30€ / toimitus tai nouto (Oulun keskustasta max 10 km) 

Heräsikö kiinnostus?

Toimi näin!

  1. Täytä alla oleva lomake tai laita meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (at) joogastudio.fi ja ehdota vuokra-ajankohtaa.
  2. Olemme pian yhteydessä sinuun ilmoittaakseen mahdollisuudesta kyseiselle ajankohdalle. Mikäli sopiva ajankohta löytyy sovitaan myös noudosta tai kotiinkuljetuksesta sekä maksuvaihtoehdoista.
  3. Saat patjan ja laitteiston kätevässä kantokassissa, joka mahtuu esimerkiksi henkilöauton takapenkille. Lisäksi saat mukaasi puhdistusaineen, jolla voit puhdistaa patjan tarvittaessa käyttöä ennen ja vuokra-ajan lopuksi.
  4. Patjan käyttöönotto on helppoa. Alla olevasta videosta näet kuinka helppoa se on. Saat lisäksi vinkit patjan käytön aloittamiseen. 
  5. Nauti patjan hyvinvointia tukevista vaikutuksista koko vuokra-ajan!
  6. Puhdista patja vuokra-ajan lopuksi mukana tulleella puhdistusaineella. Palauta se viimeistään viimeistä vuokrapäivää seuraavana päivänä tai sovi haku.

Kyllä kiitos! Haluan kokeilla Neurosonic-patjaa ja nauttia kaikista hyvää tekevistä vaikutuksista. 

Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa.
Tässä ovat ohjeet siihen.