• Joogan opettajat

 • Joogastudio Oulu on opettajakunta koostuu joogan asiantuntijoista ja miellyttävistä sekä inspiroivista persoonista.

  Täydennämme opettajakuntaamme ajoittain. Tällä hetkellä opettajakuntamme koostuu seitsemästä vakituisesta opettajasta sekä kuudesta tuuraajasta.

 • Anna-Maija

  Anna-Maija Kiviniemi on fysioterapeutti, joka löysi joogamaailman 2012 kaivatessaan urheiluharjoitteluunsa tasapainoa. Harjoittelun muuttuessa dynaamisesta rauhallisempaan hän löysi yin-joogan joka vei mukanaan ja eteenpäin vauhdilla. Anna-Maija valmistuu ensi helmikuussa kansainvälisestä RYT200 opettajakoulutuksesta, jonka hän on käynyt yin-jooga mestariopettaja Clare Gates-Sjöblomin opetuksessa. Kaiken huikean terapeuttisen taustansa lisäksi Anna-Maijasta voi aistia muinaisen kaltaisen tietäjänaisen puolta. Ehkä meridiaanien ja faskialinjojen lisäksi kuulet hänen tunneillaan luontoyhteydestä, muinaisesta suomalaisesta mytologiasta ja Kalevalastakin, joista hän ammentaa inspiraatiotaan. Tunnilla voit olla varma hänen raudanlujasta ammattitaidostaan, jokainen löytää yksilöllisen anatomiansa mukaiset turvalliset harjoitustavat ja pääset tutustumaan syvemmälle itseesi. Anna-Maijan mukaan harjoittelu vie jokaisen omalla matkallansa askeleen eteenpäin, jonka oppaana toimii kehon ja mielen viestit.

 • Eleni

  Eleni Mizaras on mahtavan rento ihminen ja todella innokas joogapolun kulkija ja opettaja. Elenin joogapolku alkoi vuonna 2004, kun erilaiset joogakokeilut vetivät hänet pienen etsiskelyn jälkeen astangajoogan pariin, joka tuli jäädäkseen. Astangajoogan lisäksi Eleni suuntautui vuonna 2016 slow-joogaan Janne Kontalan ja Emma Silventoisen koulutuksessa, josta hän valmistui opettajaksi (RYT200) myöhemmin. Keskustellessa Elenin kanssa joogasta huomaa heti, miten suuri intohimo hänellä on asanoita, tarkkoja linjauksia ja turvallisuustekijöitä kohtaan. Itse hän haluaa korostaa turvallisuuden lisäksi tasa-arvoista vuorovaikutusta oppilaan kanssa. Hän on opettajana opas oppilailleen. Joogan suurin opettaja löytyy hänen mielestään jokaisen itsensä sisältä, tosin ei kovin helposti. Hän kannustaa ja johdattaa oppilaita saavuttamaan näitä oivalluksia omakohtaisilla tutkimusmatkoilla joogaan. Syvällisen joogan tuntemisen lisäksi löydät hänestä mitä mahtavimman rennon ja rempseän persoonan, jonka tunneilla on helppo viihtyä!

   

 • Hanna

  Hanna Ojala vetää MyDance-tanssi-kontaktityöpajoja ja Dancing in the dark -tansseja kuukausittain.

  Hanna on ihastuttava monialainen taiteilija, joka on tanssinut koko elämänsä. Hän on kulkenut pitkän tien supersuorittajasta elämästä nauttijaksi maailmanmatkaamisen, erilaisten luovien kollektiivien, henkilökohtaisen kasvun kurssien, terveydellisten haasteiden sekä joogan ja runouden kautta. Hanna on myös kouluttautunut VitalDanza-ohjaajaksi ja opiskelee parhaillaan tanssi-liiketerapeutiksi Jyväskylässä. Hanna on tiivistänyt osaamisensa omaksi MyDance-metodikseen, joka yhdistelee erilaisia vapaan tanssin, vitaalitanssin, autenttisen liikkeen ja tanssi-liiketerapian elementtejä. Jokaisessa työpajassa Hanna pyrkii olemaan täysin rehellinen ja avoin niin itselleen kuin muille osallistujille sekä vallitsevalle hetkelle, mikä luo osaltaan edellytykset vapauttavalle itsetutkimusseikkailulle ja herkistävälle vuorovaikutukselle. Edellä mainittujen asioiden lisäksi Hannalla on jalat lujasti maassa ohjatessaan ryhmiä ja hän luo työpajojen osallistujille turvallisen ilmapiirin. Opettajana hän on inspiroiva ja saa aikaan ihmisissä ihania muutoksen taikoja.

 • Krista

  Krista Saaranen aloitti Joogastudio Oululla opettamisensa tammikuussa 2017. Kristalla on taustallaan vahva yli 15 vuoden opetusura tanssissa ja ihmisten liikuttamisessa. Tanssin rinnalla on kulkenut joogan, mielen ja kehon hallinnan sekä hyvinvoinnin opettaminen. Kundaliinijooga Yogi Bhajanin mukaan on uponnut Kristan sieluun kuin tuhat salamaa. Ihmisenä Krista on persoonallinen, hauska ja vahvan karismaattinen. Krista opettaa Joogastudio Oulululla kundaliinijoogan lisäksi välillä myös muitakin tunteja.  Krista opettaa Kundaliinijooga-tunnilla aina kehon fysiologinen turvallisuus edellä, linjaukset ja oikea tekniikka ovat tärkeitä. Energeettinen juurtuminen maan keskipiteeseen, avautuminen ja rentoutuminen harjoitteen prosessille luodaan joka tunnilla. Kundaliinijoogan opettamisen lisäksi Krista on opiskellut hathajoogan ohjaamista. Joogan- ja tanssinopettajana toimimisen lisäksi Krista on rentoutusohjaaja, personal trainer, esiintyvä flamencotanssija ja taiteilija. 

 • Matti

  Matti Pääaho on Joogastudio Oulun perustaja ja opettaja. Matti Pääaho on liikkunut itse koko elämänsä ja liikuttanut hymy huulessa muita ihmisiä jo 13 vuoden ajan. Siirtymä tanssinopettamisesta jooganopettamiseen tapahtui vuoden kestäneellä maailmanmatkalla, jolloin hän sukelsi entistä syvemmälle joogan, meditaation ja henkisten harjoitteiden maailmaan muun muassa Pohjois-Thaimaassa, Balilla ja Intiassa. Intiassa hän kävi pitkän joogaopettaja- ja joogaterapiakoulutuksen. Matti on itse aloittanut joogansa astanga-joogasta. Intialainen opettajakoulutus pohjautui voimakkaaseen klassiseen hatha-joogaan. Matille on kertynyt paljon kokemusta myös monesta muusta joogatyylistä. Matin merkittävimpiä opettajia ovat Bharath Shetty, Mark Whitwell ja Janne Kontala. Matin opettamassa joogassa korostuu linjausten ja tekniikoiden oikein tekeminen sekä kehon luonnollisten reaktioiden hyödyntäminen. Tämän vuoksi turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Matti Pääaho on RYT 500 sertifioitu opettaja. 

 • Minna

  Minna Karjalainen valloittaa sydämet joogan kirkastamilla silmillään ja viisailla omakohtaisilla joogan oivalluksillaan! Minnan nähdessä mieleen tulee ensimmäiseksi joogan syväsukeltaja. Hänen olemuksensa loistaa tasapainoa, elämäniloa ja joogasta kumpuavaa voimakasta valoisaa läsnäoloa. Minna on tehnyt melkein parikymmentä vuotta mielen ja kehon harjoituksia, aloittaen aikanaan ensin kamppailulajeista. Jooga tuli pysyvästi mukaan vasta kymmenen vuotta myöhemmin. Nyt jo melkein toiset kymmenen vuotta myöhemmin alunperin astangajoogan mukanaan viemä Minna on syventynyt lisäksi slow joogaan. Häntä kiinnostaa erityisesti nämä voimakkaammat joogat. Ne antavat erityisesti mahdollisuuksia kehon ja mielen rajojen löytämisen seikkailuun, mutta häntä inspiroi erityisen paljon myös mahdollisuus syvään meditatiiviseen työskentelyyn asanaharjoituksessa. Tulet taatusti kuulemaan hengityksen ja liikkeen yhdistämisestä hänen tunneillaan. Joogan opettamisessa hän kokee parhaaksi sen hetken kun oppilaat heräävät joogatunnin loppurentoutuksesta utuinen, euforisen tyytyväinen ilme kasvoillaan. Minna opettaa Joogastudio Oululla joogan alkeita, astanga inspired joogaa ja slow joogaa.

  Toistaiseksi Minnan opetukset ovat osittain paussilla, koska hän on raskaana. Raskauden myötä Minna on ollut myös erityisen kiinnostunut tekemään odotusajan joogaa. Hän on huomannut, että jooga auttaa säilyttämään kehon ja mielen välisen yhteyden, vaikka raskaus tuo mukanaan isoja kokonaisvaltaisia muutoksia. Hän odottaakin innolla, että hän pääsee opettamaan pian äiti-lapsijoogaa ja jakamaan kaikkea jota hän oppii oman pienokaisensa kanssa joogamatolla.

 • Sanna

  Joogastudio Oulu on saanut mukaansa uuden auringon! Sanna Rousu on vuonna 2017 valmistunut slow-jooga -opettaja (RYT200, Janne Kontala & Emma Silventoinen), mutta opetuskokemusta ja muuta koulutusta hänellä on takana jo vuosia. Sanna löysi itse joogan noin 15 vuotta sitten baletin ja muun tanssin jatkoksi. Erityisesti häntä puhutteli joogan myötätuntoinen itsetutkiskelu ja sen kautta lisääntynyt voima, tasapaino, hyväksyntä ja rakkaus itse elämää kohtaan. Nämä ovatkin asioita, joita hän korostaa opettaessaan ja voit huomata, miten myötätunto ja ilo lisääntyvät jo pelkästään hänen läsnäolostaan. Sanna luo tunneillaan hyväksyvää, ei-suorittavaa ilmapiiriä, jossa opit tutkimaan kehosi sekä mielesi mahdollisuuksia sopivan haasteellisesti. Sannan omia lajeja ovat dynaamisemmat joogat sekä vastapainona erityisesti keskittävä slow-jooga. Sanna kokee saavansa suurimman inspiraation joogaopettajiensa lisäksi itse elämältä ja läheisiltään. Lapset ovatkin hänelle erityinen inspiraation kohde, ja hän on lapsijoogaa ohjatessaan omassa elementissään. Lapsijoogassa, kuten muillakin tunneilla, hän haluaa luoda kilpailuttoman, stressittömän ja suoritusvapaan ilmapiirin itsensä kuuntelulle. Sanna opettaa Joogastudio Oululla joogan alkeita, heat-joogaa, flow-joogaa ja myöhemmin lapsijoogaa.