• Joogastudio Oulun opettajat

 • Joogastudio Oulun opettajakunta koostuu alansa asiantuntijoista, jotka sattuvat myös olemaan varsin miellyttäviä ja inspiroivia persoonia.

  Täydennämme tiimiämme ajoittain. Tällä hetkellä joukkoomme kuuluu yhdeksän vakituista opettajaa.

   

 • Anna-Maija

  Anna-Maija Kiviniemi on fysioterapeutti, joka löysi joogamaailman 2012 kaivatessaan urheiluharjoitteluunsa tasapainoa. Harjoittelun muuttuessa dynaamisesta rauhallisempaan hän löysi yin joogan, joka vei mukanaan ja eteenpäin vauhdilla. Anna-Maija valmistui keväällä 2018 kansainvälisestä RYT200 opettajakoulutuksesta, jonka myötä hän erikoistui nimenomaan yin joogaan. Lisäksi hän on käynyt Valviran hyväksymän fysioterapeuttisen akupunktiokoulutuksen ja kehittänyt ainutlaatuisen AcuYin-metodin. Terapeuttisen taustansa lisäksi Anna-Maijasta voi aistia muinaisen tietäjänaisen. Saatat kuulla meridiaanien ja faskialinjojen lisäksi hänen tunneillaan luontoyhteydestä, muinaisesta suomalaisesta mytologiasta ja Kalevalastakin, joista hän ammentaa inspiraatiotaan. Voit olla varma hänen raudanlujasta ammattitaidostaan tunneilla, joilla jokainen löytää yksilöllisen anatomiansa mukaiset turvalliset harjoitustavat ja pääsee tutustumaan syvemmälle itseensä. Anna-Maijan mukaan joogan harjoittelu vie askeleen eteenpäin jokaisen omalla matkalla, jolla oppaana toimivat kehon ja mielen viestit.

  Anna-Maija opettaa Joogastudio Oululla flow joogaa ja yin joogaa sekä vetää AcuYin-kursseja.

   

 • Eleni

  Eleni Mizaras on mahtavan rento ihminen ja innokas joogapolun kulkija ja opettaja. Vuonna 2004 erilaiset joogakokeilut vetivät Elenin pienen etsiskelyn jälkeen astangajoogan pariin, joka tuli jäädäkseen. Astangajoogan lisäksi Eleni on perehtynyt slow joogaan Janne Kontalan ja Emma Silventoisen koulutuksessa, josta hän valmistui joogaopettajaksi (RYT200) vuonna 2017. Keskustellessa Elenin kanssa joogasta huomaa heti, miten suuri intohimo hänellä on asanoita, tarkkoja linjauksia ja turvallisuustekijöitä kohtaan. Itse hän haluaa korostaa turvallisuuden lisäksi tasa-arvoista vuorovaikutusta oppilaan kanssa. Hän on opettajana opas oppilailleen, joogan suurin opettaja löytyy hänen mielestään jokaisen itsensä sisältä – tosin ei kovin helposti. Siksi hän kannustaa ja johdattaa oppilaitaan saavuttamaan oivalluksia omakohtaisilla tutkimusmatkoilla joogan maailmaan. Syvällisen joogan tuntemisen lisäksi Elenistä löytyy mitä mahtavin rempseä persoona, jonka tunneilla on helppo viihtyä!

  Eleni opettaa Joogastudio Oululla hatha joogaa.

   

 • Essi

  Essi Moilanen on valoisaa energiaa ympärilleen levittävä taitelijasielu. Oman joogapolun hän aloitti noin kymmenen vuotta sitten, kun kaipasi tasapainoa ja mielen rauhoittamista kilpaurheilun tueksi. Häntä kiehtoo joogassa henkisen puolen yhdistäminen voimakkaisiin fyysisiin harjoituksiin kuitenkin lempeällä otteella kehoa kuunnellen. Omakohtaisia urheiluvammoja kokeneena Essi haluaa luoda tunneilleen turvallisen ilmapiirin, jossa kuunnellaan tarkkaavaisesti oman kehon välittämiä viestejä ja kunnioitetaan niitä. Viimeisen kahden vuoden aikana hän on joogannut ympäri maailmaa ja syventänyt henkisen puolen harjoitteita muun muassa Japanissa zen buddhalaisessa temppelissä. Essi on suorittanut RYT200 joogaopettajakoulutuksen Thaimaassa vuonna 2018, joka painottui perinteiseen hatha-joogaan. Hän on myös keskittynyt joogan anatomiaan ja terapeuttiseen näkökulmaan sekä uudempiin joogasuuntauksiin. Etenkin flow-tunnit ovat lähellä Essin sydäntä, sillä niissä yhdistyy joogan perinteet omaperäisin ottein.

  Essi opettaa Joogastudio Oululla Heat flow ja Hatha jooga tunteja.    

 • Hanna

  Hanna Ojala on ihastuttava monialainen taiteilija, joka on tanssinut koko elämänsä. Hän on kulkenut pitkän tien supersuorittajasta elämästä nautiskelijaksi erityisesti luovuuden ja erilaisten luovien kollektiivien sekä joogan ja runouden kautta. Hanna on myös kouluttautunut sekä tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi, VitalDanza-ohjaajaksi että rentoutusohjaajaksi. Lisäksi hän kiertää jatkuvasti maailmaa imemässä uutta oppia ja avartamassa näkökulmiaan. Jokaisella pitämällään tunnilla Hanna pyrkii olemaan täysin rehellinen ja avoin niin itselleen kuin muille osallistujille sekä vallitsevalle hetkelle, mikä luo osaltaan edellytykset vapauttavalle itsetutkimusseikkailulle ja herkistävälle vuorovaikutukselle. Edellä mainittujen asioiden lisäksi Hannalla on jalat lujasti maassa ja hän luo työpajojen osallistujille turvallisen ilmapiirin. Opettajana hän on inspiroiva ja saa aikaan ihmisissä ihania muutoksen taikoja.

  Hanna vetää Joogastudio Oululla Total Reset -syvärentoutustunteja ja Mindful Motion - luovan liikkeen kursseja.

   

 • Matti

  Matti Pääaho on Joogastudio Oulun perustaja ja pääopettaja. Matti Pääaho on liikkunut itse koko elämänsä ja liikuttanut hymy huulessa muita ihmisiä jo 14 vuoden ajan. Siirtymä tanssinopettamisesta jooganopettamiseen tapahtui vuoden kestäneellä maailmanmatkalla, jolla hän sukelsi entistä syvemmälle joogan, meditaation ja henkisten harjoitteiden maailmaan muun muassa Pohjois-Thaimaassa, Balilla ja Intiassa. Intiassa hän kävi pitkän joogaopettaja- ja joogaterapiakoulutuksen. Matti on itse aloittanut joogansa astanga joogasta. Intialainen opettajakoulutus pohjautui voimakkaaseen klassiseen hatha joogaan. Matille on kertynyt paljon kokemusta myös monesta muusta joogatyylistä. Matin merkittävimpiä opettajia ovat Bharath Shetty, Mark Whitwell ja Janne Kontala. Matin opettamassa joogassa korostuu linjausten ja tekniikoiden oikein tekeminen sekä kehon luonnollisten reaktioiden hyödyntäminen. Tämän vuoksi turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Matti Pääaho on E-RYT 500-sertifioitu opettaja. 

  Matti opettaa Joogastudio Oululla hatha joogaa, flow joogaa, heat joogaa ja yin joogaa sekä vetää erilaisia erikoistunteja ja kursseja.

   

 • Sanna

  Sanna Rousu on vuonna 2017 valmistunut aurinkoinen joogaopettaja (RYT200, Janne Kontala & Emma Silventoinen), mutta opetuskokemusta ja muuta koulutusta hänellä on takanaan jo vuosia. Sanna löysi itse joogan noin 15 vuotta sitten baletin ja muun tanssin jatkoksi. Erityisesti häntä puhutteli joogan myötätuntoinen itsetutkiskelu ja sen kautta lisääntynyt voima ja tasapaino sekä hyväksyntä ja rakkaus elämää kohtaan. Nämä ovatkin asioita, joita hän korostaa opettaessaan ja tunneilla voit huomata, miten myötätunto ja ilo lisääntyvät jo pelkästä hänen läsnäolostaan. Sanna luo tunneillaan hyväksyvää, ei-suorittavaa ilmapiiriä, jossa opit tutkimaan kehosi sekä mielesi mahdollisuuksia sopivan haasteellisesti. Sannan omia lajeja ovatkin dynaamisemmat joogat. Sanna kokee saavansa suurimman inspiraation joogaopettajiensa lisäksi itse elämältä ja läheisiltään. Lapset ovatkin hänelle aivan erityinen innostuksen lähde. Tunneillaan Sanna haluaa luoda kilpailuttoman, stressittömän ja suoritusvapaan ilmapiirin itsensä kuuntelulle.

  Sanna opettaa Joogastudio Oululla hatha joogaa, heat joogaa ja flow joogaa.

 • Tanja

  Tanja Wunsch on tehnyt opetustyötä joogan parissa vuodesta 2014. Hän on opiskellut RYT200 joogaopettajakoulutuksen arvostetussa Samma Karunan joogakoulussa Thaimaassa. Lisäksi hän on hathajoogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja työhyvinvointivalmentaja. Aiemmin Tanja toimi toistakymmentä vuotta lentoemäntänä ja kouluttajana ilmailualalla, jolloin jooga oli hänelle tärkeä harrastus ja voimavara epäsäännöllisessä vuorotyössä. Matkailu on joogan lisäksi Tanjan intohimo ja hän onkin hakenut oppia Thaimaan lisäksi myös muun muassa Balilta. Jooga on Tanjalle ennen kaikkea elämäntapa oppia lempeyttä, hyväksymistä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

  Tanja opettaa Joogastudio Oululla Raskausajan joogaa ja Vanhempi & vauva -joogaa.

   

 • Tuuli

  Tuuli Halttu on fysioterapeutti ja tanssi-liiketerapeutti, jolla on useita täydennyskoulutuksia liittyen muun muassa hengitykseen, autenttisen liikkeen muotoon sekä basic body awareness -terapiaan. Tuulin kiinnostus kehollisuuteen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on tuonut hänet joogan äärelle ensimmäistä kertaa lukioikäisenä ja vahvemmin vuodesta 2011 lähtien. Tuulin kehotietoisuustyöskentelyn juuret lepäävät tanssissa, jonka rinnalle hän löysi joogan alun perin kehoa huoltavassa mielessä. Hän nn opiskellut yin-joogaohjaajaksi (ryt 50h/Chi Therapeutics) vuonna 2015. Yin-joogassa Tuulia kutsuu sen antautuva ja juureva laatu sekä se, että asanoissa on aikaa ja tilaa tunnustella, mitä itsessä tapahtuu. Tuulille joogan asanaharjoitus on yksi tapa saada ja säilyttää yhteys itseensä arjessa, se auttaa häntä elämään oman näköistä elämää – näkemään itsensä ja muut rehellisemmin sellaisena kuin ovat. Lisäksi harjoituksella on kehoa elävöittävä vaikutus.

  Tuuli ohjaa Joogastudio Oululla yin-joogaa.

 • Vera

  Vera Lakovaara on sydämellinen ja avarakatseinen joogaopettajaksi opiskeleva nuori nainen, jolle aitous on tärkeää. Jooga muutti Veran koko elämän, kun hän 18-vuotiaana löysi Joogastudio Oulun tunneille. Suorittaminen, ahdistus, pelko, yksinäisyys ja riittämättömyyden tunne vaihtuivat säännöllisen ja alati syvenevän joogaharjoituksen myötä itsensä löytämiseen. Joogastudiosta tuli hänelle toinen koti ja turvapaikka. Jooga on opettanut Veraa kuuntelemaan itseään ja löytämään pysähtyneisyyttä hektiseen elämään sekä oivaltamaan, että riittää itsenään, juuri sellaisena kuin on.

  Vera vetää Joogastudio Oululla hatha joogaa ja heat flow tunteja.