Siirry suoraan sisältöön

Joogan pitkä alkeis-jatkokurssilla matka jatkuu syvemmälle inspiroivaan joogaharjoitukseen

HUOM! Oulun seudun AVI:n liikuntatiloja koskevan sulkumääräyksen vuoksi joudumme siirtämään kurssin aloitusta viikolla eteenpäin tiistaina 18.1. alkaen.  Puuttuva kurssikerta korvataan myöhemmin. 

Talvella 2022 alkaa Joogan pitkän alkeis-jatkokurssin ryhmä. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi pian, paikkoja on vain rajattu määrä tälle huippukurssille!

HUOM! VOIT OSALLISTUA KURSSILLE PAIKAN PÄÄLLÄ TAI NETISSÄ. Kurssin voi halutessaan suorittaa joko paikan päällä studiolla tai etänä valintasi mukaan. Studiopaikan ostaessa voit tarpeen vaatiessa osallistua myös verkon kautta. Etänä nettijoogan kautta osallistuessa säästät 20 euroa kurssin hinnassa.

Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoitukseen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea ovat joogan vaikutukset, kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, ja lisäksi sivuutamme pienissä määrin ohessa kriya, pranayama ja hengitysharjoituksia, sekä voit opiskella joogafilosofiaa kotiläksynä. Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi sopii ihmisille, jotka ovat vakiinnuttaneet joogaharjoituksensa noin kerta viikkoon / kahteen. Kurssi sopii hyvänä jatkona niille, jotka ovat käyneet joogan pitkän aloituskurssin. Jos sinua mietityttää, voit aina kysyä meiltä lisää. Kurssin opettajana toimii suosittu ja erittäin pätevä opettaja Hannele Savela. Joogakertoja on kauden aikana 20 kappaletta.

Etänä nettijoogana myös! Osallistuminen on mahdollista myös etänä. Etänä suoritettaessa säästät 10% kurssin hinnassa. Etänä suoritettaessa osallistut tunneille tietokoneesi, tabletin tai puhelimen kautta. Lähetys kotiin on suora live-stream-video kurssitunnilta. Näet opettajan ja halutessasi voi laittaa myös nettikamerasi päälle, jolloin opettaja näkee sinut ja voi antaa paremmin vinkkejä tekemiseen. Voit keskustella ja esittää kysymyksiä opettajalle mikrofonin välityksellä. Voit kirjoittaa myös chattiin. 

Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Nyt on sinun vuorosi.

Mitä: Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi

Milloin: KEVÄTKAUSI 2022

Tiistaisin 18.30-19.45 alkaen 11.1.2022. ALOITUS SIIRTYNYT 18.1. 

Kurssikertoja on yhteensä 20 kappaletta. 

Viimeinen kerta tiistaina 31.5.2022. Ei tuntia 8.3. hiihtolomalla. 

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Opettaja: Hannele Savela RYT-200 Hearful Yoga Academy

Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille, mutta toistaiseksi oman maton tuominen on suositeltavaa. Oman joogamaton voi ostaa studioltamme hyvästä valikoimastamme. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: 

Kurssimaksu studiopaikalla 320€.

Kurssimaksu nettijoogapaikalla 300€.

Kurssin paikan varaus- ja ennakkomaksu on 100 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse. Loppuosan voi maksaa myös osamaksulla. Kysy tästä lisää sähköpostitse.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Ilmoittaudu tästä tiistain ryhmään paikan päällä studiolle (TÄYNNÄ)

Ilmoittaudu tästä tiistain ryhmään etänä nettijoogaan (TILAA)

Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 040152665

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä (12.1.2022) ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.