Siirry suoraan sisältöön

Tilaus- ja sopimusehdot Nettijoogastudio Plus+ palveluun

Nettijoogastudio Plus+ tilaus- ja sopimusehdot

Palvelun ostava asiakas vakuuttaa, että on tutustunut alla oleviin tilaus- ja sopimusehtoihin ja hyväksyy ne sitoutuen noudattamaan niitä. Asiakas on antanut myös paikkaansapitävät henkilötiedot tai hallinnassaan olevan yrityksen tiedot. 


1. Osapuolet

Tässä sopimuksessa "myyjä" viittaa Joogastudio Oulu Oy:hyn y-tunnus 2890445-8, joka tuottaa Nettijoogastudio Plus+ palvelu. "Asiakas" viittaa nettijoogastudio plus+ verkkopalvelujen ostajaan.

2. Nettijoogastudio Plus+ palvelujen kuvaus ja hinta

2.1 Myyjä tarjoaa verkossa joogapalveluita, jotka sisältävät joogaharjoituksia ja opastusta, saatavilla olevan ja ostettavaksi valitun palvelun sisällön mukaisesti.

2.2 Kunkin palvelun hinta on erikseen määritelty verkkopalvelussa.

2.3. Osa palveluista maksetaan kertamaksuna ja osassa palveluita on toistuvia maksuja, jotka maksetaan kunkin palvelun määritellyn jäsenyyskauden mukaisesti esimerkiksi kuukausittaisina maksuina.

2.4. Osa palveluista on automaattisesti jäsenyyskausittain (esim. 1kk) uusiutuvia palveluita. Näitä kutsutaan tässä sopimuksessa jäsenyyksiksi. Jäsenyyksien uusiutuminen tapahtuu automaattisesti jäsenyyskauden lopuksi, ellei uusiutumista ole verkkopalvelussa peruttu.

3. Maksu

3.1 Kertamaksut kursseista ja ensimmäiset jäsenyyksien kuukausimaksut suoritetaan verkkomaksuna myyjän tarjoamien turvallisten maksuvälineiden kautta. Verkkopalvelun maksujen välittäjänä toimii Stripe Inc. Credit tai debit kortin maksun saajana näkyy Stripe.

3.2. Jäsenyyksissä toistuvien jäsenyyskausien maksuissa asiakkaan luottokortilta veloitetaan automaattisesti toistuva maksu (esimerkiksi kuukausittainen maksu) palvelun jatkuvasta käytöstä.

4. Peruutusoikeus ja palautukset sekä peruutuksen käytäntö automaattisesti uusiutuvissa jäsenyystilauksissa

4.1 Kertamaksullisissa verkkokursseissa asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tai palauttaa kurssia sen jälkeen, kun pääsy kurssimateriaaleihin on myönnetty. Ostaja hyväksyy 14 vuorokauden peruutusoikeuden menettämisen oston tapahduttua, koska palvelun käyttö katsotaan aloitetuksi siitä kun pääsy materiaaleihin on myönnetty.

4.2. Toistuvasti jäsenyyskausittain veloitettavissa verkkopalvelun jäsenyyksissä ei ole oikeutta peruuttaa tai palauttaa palvelua, kun pääsy verkkopalvelun videomateriaaleihin on myönnetty kunkin jäsenyyskauden aktivoiduttua. Ostaja hyväksyy 14 vuorokauden peruutusoikeuden menettämisen oston tapahduttua, koska palvelun käyttö katsotaan aloitetuksi siitä kun pääsy materiaaleihin on myönnetty. Toistuvasti veloitettavan ja uusiutuvan jäsenyyden seuraava jäsenyyskausi voidaan peruuttaa ennen jäsenyyskauden automaattista vaihtumista.

4.3. Automaattisesti uusiutuvan jäsenyyden seuraavan jäsenyyskauden tilauksen peruutus tapahtuu kirjautumalla omalle tilille www.joogastudio.fi/plus verkkopalvelussa ja siirtyen kohtaan Oma tili / My memberships. Tilaus lopetetaan aktiivisen tilauksen kohdalta painamalla ”Peruuta” linkkiä ja hyväksymällä Jäsenyyden peruutus kohdalta peruutus joko ”Yes, cancel my membership” tai  ”VAHVISTA PLUS+ JÄSENYYDEN PERUUTUS”. Mikäli asiakkaalla on useita eri tilauksia tulee jokainen eri jäsenyystilaus perua erikseen. Jäsenyyksien ja tilausten peruutuksia ei oteta vastaan sähköpostitse, puhelimitse tai millään muulla tavalla.

5. Asiakkaan vastuu, tekijänoikeudet ja materiaalien Käyttö

5.1 Kaikki nettijoogakurssin materiaalit, mukaan lukien tekstit, kuvat, ääni- ja videotallenteet, ovat myyjän tekijänoikeuksien alaisia.

5.2 Asiakas sitoutuu käyttämään materiaaleja ainoastaan henkilökohtaiseen opiskeluun eikä jakamaan niitä kolmansille osapuolille.

5.3. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää palveluun liittyviä oikeuksia tai velvollisuuksia kolmannelle osapuolelle.

5.4. Asiakkaalla on vastuu oman nettiyhteyden toimivuudesta sekä laitteitensa toimivuudesta ja teknisten laitteiden käytön opettelusta.

6. Myyjän vastuunrajoitus 


6.1 Myyjä ei ole vastuussa mahdollisista vammoista tai terveydellisistä ongelmista, jotka voivat syntyä joogakurssin harjoituksista. Asiakas osallistuu verkkopalvelun opetukseen omalla vastuullaan.

6.2. Palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on. Myyjä ei voi taata, että palvelu toimii täysin virheettömänä kokoajan koskien esimerkiksi laitevikoja, verkkokatkoja, palvelinkatkoja tai muita vastaavia teknisiä asioita. Mikäli palvelusta löytyy virheitä pyrkii myyjä korjaamaan ne, kun virheet tulevat myyjän tietoon. Virheiden korjaaminen tapahtuu tavanomaisen aikataulun mukaan eli kun se on mahdollista aikataulujen ja teknisen osaamisen ja inhimillisten rajoitusten suhteen. 

7. Yhteystiedot

7.1 Kaikki yhteydenotot koskien kurssia tai sopimusehtoja tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@joogastudio.fi
Nämä myynti- ja sopimusehdot muodostavat sitovan sopimuksen myyjän ja asiakkaan välille. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas sitoutuu noudattamaan niitä kurssin oston yhteydessä.

Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.