Siirry suoraan sisältöön

Kevätkauden 2024 joogakurssit alkavat tammikuussa!

Kevään 2024 joogat ovat nyt varattavissa! Suurin osa kursseista on jo täyttynyt.

Joogastudio Oulun kevätkauden 2024 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Järjestän keväällä joogaa vain tammikuun lopusta toukokuun loppuun kestävien pitkien kurssien muodossa.

Syksyllä kursseilla on ollut mahtava ja inspiroiva henki. Sitoutuminen säännölliseen ja etenevään harjoitteluun on näkynyt kurssilla mahtavana tunnelmana, innostumisena, edistymisenä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvuna. 

Mukana on tällä kertaa seuraavat mahtavat joogakurssit:

  • Joogan pitkä aloituskurssi ryhmä 1 ke klo 17.00  (1 peruutuspaikka jäljellä)
  • Joogan pitkä aloituskurssi ryhmä 2 ke klo 18.30  (3 paikkaa jäljellä) Lisäryhmä
  • Joogan alkeis-jatkokurssi (perustaso joogaan jo tutustuneille) UUTUUS! (TÄYNNÄ)
  • Inspiroiva flow joogan pitkä kurssi (3 paikkaa jäljellä, avasimme lisäpaikkoja)
  • Ihana syvärentouttava Yin + TRE -kurssi (TÄYNNÄ)
  • Lantio ja hartiat auki joogakurssi (TÄYNNÄ)

Jatkamme kevään joogia kahdessa upeassa tilassa keskustan tuntumassa:  idyllisessä Rauhalan yläkerrassa ja Pikisaaren urbaanisssa Kulttuurilaboratorion tapahtumatilassa. 

Paikkoja on vain rajoitettu määrä näille kursseille, sillä syksyn kurssilaiset ovat jo ennakkoilmoittautuneet keväälle. Ilmoittaudu mukaan heti varmistaakseen joogatuntisi Joogastudio Oulun kanssa!

Ilmoittautuminen kevään 2024 joogiin on nyt auki. Katso alta lisää tietoa kevään joogatarjonnasta.

Hieman asiaa opettajastasi eli minusta:

Jos emme vielä ole tuttuja niin lämmin tervehdys sinulle. Olen Matti Pääaho — Joogastudio Oulun perustaja. Olen opettanut tuhansia joogaoppilaita urani aikana pääsääntöisesti Oulussa ja olen ollut vierailevana opettajana lukuisilla  joogakouluilla ja isoilla joogafestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

Pidin lähes vuoden kestävän tauon joogan opettamisesta koronan jälkeisestä työuupumuksesta johtuen ja nyt palaan opettamaan Ouluun. Tauon aikana kävin seitsemän kuukauden toipumis-, oppimis- ja inspiraatiomatkalla väli-amerikassa.

Toin syksyllä 2023 tämän matkan aikana opitut asiat tuliaisina mukanani joogatunneille. Syksy 2023 onkin ollut todella inspiroivaa aikaa kaikilla joogakursseillani myös minulle.

Odotan opettamista joka viikko — inspiroituneena ja avoimena aidosti nauttimaan ohjaamisesta ja opettamisesta.

ps. Meillä on uusi tiedotuskanava Whatsappissa. Liity mukaan.

Joogastudio Oulu tarjoaa seuraavat kurssit keväällä 2024

Joogan pitkä aloituskurssi — vasta-alkajasta harrastajaksi keskiviikkoisin joko ryhmä 1 klo 17.00-18.15.  tai ryhmä 2 klo 18.30-19.45. Yhteensä 18 kertaa. Rauhalan yläkerran Kummituskabinetissa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus keskiviikkona 10.1.2024 

Avasimme kurssille uuden ryhmän keskiviikolle klo 18.30 ensimmäisen ryhmän täyttyessä!

Oletko haaveillut joogan aloittamisesta?
Tuntuuko, että olet kaivannut hyvinvointiisi jotain jo pitkään?
Etsitkö stressittömämpää elämää, vapautta kehossa, tasapainoa, läsnäoloa ja henkistä voimaa?

Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä  ja saada hyvinvointia, mielenrauhaa sekä läsnäoloa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua joogatunneille, joilla on paljon jo vuosia jooganneita? Oletko mielestäsi lähempänä rautakankea kuin kuminauhaa ja joogan asentoharjoitus tuntuu ajatuksena pelottavan kaukaiselta? Vai haluatko jostain muusta syystä lähestyä joogaa harrastuksena ihan nollapisteestä? Joogastudio Oulun kurssilla  voit aloittaa rauhassa matalalla kynnyksellä. Tällä kurssilla myös viihdyt, unohdat hetkeksi arjen ja pääset inspiroitumaan ja tutustumaan rennossa ilmapiirissä joogan jännittäviin harjoituksiin.  

Lue lisää joogan pitkästä alkeiskurssista täältä ja ilmoittaudu.

Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi — vasta-alkajasta harrastajaksi tiistaisin 17.30-18.45.  Yhteensä 18 kertaa. Pikisaaren Kulttuurilaboratorion tapahtumasalissa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus tiistaina 9.1.2024 

Joogan pitkä alkeis-jatkokurssilla matkataan monipuolisesti inspiroivaan joogaharjoitukseen.

Tämä on tavalliselle joogaharjoittelijalle sopiva monipuolinen joogakurssi. Tällä kurssilla pääsee maistelemaan joogan makuja ja oppeja kaikkialta maailmasta. Tällä inspiroivalla kurssilla tehdään joogaa inspiroivan monipuolisesti koko kurssin ajan. 

Kurssi on tarkoitettu harjoittelijoille perustasoksi ihan alkeiden jälkeen.

Kurssilla tehdään pääsääntöisesti aktiivista hathajoogaa, mutta tutustutaan myös useampaan muuhun joogatyyliin kuten flow-, vinyasa-, yin- ja restoratiivinen-joogatyyleihin. Harjoittelemme asanoiden lisäksi myös joogan muita harjoituksia kuten kriya, pranayama ja meditaatioharjoituksia.

Lue lisää joogan pitkästä alkeis-jatkokurssista täältä ja ilmoittaudu.

Ihana syvärentouttava yin jooga + TRE stressinpurkuliikkeet -pitkä kurssi maanantaisin 18.30-20.00. Kurssikerran pituus 90 minuuttia. Yhteensä 19 kertaa. Rauhalan yläkerrassa Kummituskabinetissa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus maanantaina 8.1.2024

Aiempien vuosien menestyskurssi TRE + yin tulee nyt syksyllä uudestaan!
Tällä kertaa tämä erityinen kurssi on nimellä Ihana syvärentouttava yin jooga + TRE stressinpurkuliikkeet.

Haluatko rauhoittua ja vapauttaa kehoasi stressistä, jännityksistä, emotionaalisesta kuormituksesta turvallisesti, luonnollisella ja nopeasti vaikuttavalla tavalla? 

Tämän kurssin tarkoituksena on tarjota todella vapauttava hetki sinulle!

Oletko kuullut hiljattain ympäri maailman levinneestä harjoitusmuodosta kuin TRE-stressinpurkuliikkeet? Nyt tätä monenkin elämän mullistanut harjoitusmuoto on tarjolla Joogastudio Oulun kurssina yhdistettynä yin-joogan parhaimpiin puoliin ja joogarentoutukseen. Vapauta syvältä ja hemmottele itseäsi!

Kurssi on ekslusiivinen, koska mukaan pääsee vain rajattu määrä osallistujia!
Varmista paikkasi ja varaa heti. 

Lue lisää Ihana syvärentouttava yin jooga + TRE stressinpurkuliikkeet –kurssista ja ilmoittaudu. 

Inspiroiva flow joogan pitkä kurssi tiistaisin 19.15-20.30. Kurssikerran pituus 75 minuuttia. Yhteensä 18 kertaa. Pikisaaren Kulttuurilaboratoriolla. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus tiistaina 9.1.2024

Inspiroidu, opi, kehity, sisäistä ja ennen kaikkea nauti! 

Maista joogamaailman monia makuja tällä kurssilla. Kurssilla lähestymme flow joogaa etsien sen essentiaalia ja olennaista ydintä.  Tarkoituksenani on tarjota sinulle joogakurssi, jonka tunneilta lähdet inspiroituneena.  Mielesi, kehosi, kokemuksesi ja jopa tunteesi ovat virittyneet uudelle taajuudelle ja olet joka kerta oppinut jotain uutta ja mielenkiintoista. 

Etsimme flow joogan ydintä erilaisilla tavoilla, joilla jokaisella on oma “tuoksunsa”.  Jokainen tunti on kuin kokemuksellinen tarina itseesi liikkeillä ja asanoilla. Tarinoissa on erilaisia teemoja ja tarina on rakennettu matka alusta lopputunnelmaan. Tunnit vaihtelevat hiukan intensiteetiltään tarkoituksen mukaan. Liike ja asanat voivat olla mitä vain pehmeästä dynaamisempaan ja lempeästä  intensiivisempään. 

Lue lisää Inspiroiva flow joogan pitkästä kurssista ja ilmoittaudu. 

Lantio ja hartiat auki joogan pitkä kurssi – maanantaisin 17.00-18.15. Kurssikerran pituus 75 minuuttia. Yhteensä 19 kertaa. Rauhalan yläkerran Kummituskabinetissa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus maanantaina 8.1.2024

Joogastudio Oulu tarjoaa pitkästä aikaa lantion ja hartioiden jumeihin ja selän vahvistamiseen keskittyvän pitkän kurssin.

Isona pohjana kurssille toimii laajasti suosittu Lantio auki -tiiviskurssi. Sen lisäksi kurssille on toisena teemana hartioiden vapauttaminen ja koko kehoa tasapainottava selän vahvistaminen. 

Opetan sinua vapauttamaan monipuolisesti lonkkien ja hartian seudun kireyksiä, vahvistamaan oikeita paikkoja lonkissa, hartian seudulla ja selässä sekä opetan sinua tekemään kaiken tämän itse.

Kurssille pääsee vain rajallinen määrä osallistujia mukaan.  

Lue lisää Lantio ja hartiat auki joogan pitkästä kurssista ja ilmoittaudu.