Siirry suoraan sisältöön

Nauti lonkkien ja hartioita avaamisessa sekä selän vahvistamisessa Lantio ja hartiat auki joogan pitkällä kurssilla keväällä 2024!

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Joogastudio Oulu tarjoaa pitkästä aikaa lantion ja hartioiden jumeihin ja selän vahvistamiseen keskittyvän pitkän kurssin.

Isona pohjana kurssille toimii laajasti suosittu Lantio auki -tiiviskurssi. Sen lisäksi kurssille on toisena teemana hartioiden vapauttaminen ja koko kehoa tasapainottava selän vahvistaminen. 

Opetan sinua vapauttamaan monipuolisesti lonkkien ja hartian seudun kireyksiä, vahvistamaan oikeita paikkoja lonkissa, hartian seudulla ja selässä sekä opetan sinua tekemään kaiken tämän itse.
Ei ole ihme, että Lantio auki -tiiviskurssini on saavuttanut suuren suosion. Lantio auki -tiiviskurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja monissa muissa kaupungeissa. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua samasta sisällöstä rakennetulle kurssille pitkäjaksoisesti koko syksyn ajan. Tiiviskurssi toimii isona pohjana tälle kurssille. Kurssille pääsee vain rajallinen määrä osallistujia mukaan.  

Opetan sinulle toimivan menetelmän lonkkien seudun kireyden helpottamiseen. Keskitymme sen lisäksi myös olkapäiden vapauttamiseen ja tärkeän lapatuen monipuoliseen vahvistamiseen, joka vaikuttaa suuresti olkapäiden ja hartioiden hyvinvointiin ja lihastasapainoon. Kaiken huipuksi keskitymme myös vahvistamaan selkää, kylkiä ja vatsaa. 

Lantion seudun ja lonkkien tiukkuus sekä alaselän ongelmat vaivaavat suurta osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, iskiaskipuihin ja niin edelleen. Olkapäiden ja hartioiden lihasten epätasapaino vaikuttaa hartiakipuihin, käsien hyvinvointiin ja  aiheuttaa joillekin jopa pahaa jännityspäänsärkyä. Selän lihasten toimivuus vaikuttaa myös  perustavanlaatuisesti edellämainittuihin asioihin. Jännitykset ja toimimattomuus näillä kehon alueilla  vaikuttavat yllättävän paljon muun muassa tunteisiimme, stressitasoon ja mielen selkeyteen. 

Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan ja voi osallistua normaalille joogatunnille tai muulle ryhmäliikuntatunnille. 

Opetan sinulle tällä kurssilla erilaisia vaihtoehtoja hoitavista, avaavista ja vahvistavista asentoharjoittelun liikkeistä ja teet harjoituksia omien valmiuksien mukaisesti juuri kuten sinulle on hyväksi. Kurssille ei tulla ylisuorittamaan vaan helpottamaan.

Voisitko sinäkin saada apua kurssin sisällöstä monen muun tavoin? Kyllä voisit.

Epäiletkö? Jo pelkästään lantio auki tiiviskurssille osallistuneiden palaute on ollut ylistävää! Tämä menetelmä toimii testatusti. Sadat ihmiset ovat hämmästelleet pohjana olevan tiiviskurssin menetelmän toimivuutta. Itsekin hämmästelin, kun rakensin sarjan kuntouttaakseen itseni pahasta loukkaantumisesta. Lonkan vapautumisen lisäksi ryhtini parani yllättävästi.

Miksi tämä toimii? Se ei ole salaisuus. Opittavat asiat eivät ole salaisuuksia vaan kehon mekanismeja, jotka voit oppia helposti. Kaikki toimii fysiikan lakien mukaisesti ja koskaan ei ole liian myöhäistä tasapainottaa kehon toimivuutta. 

Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden ja liikeharjoitusten avulla, vapautamme ja vahvistamme hartian seudun lihaksistoa saadaksemme ne parempaan kehon linjaukseen. Keskitymme myös liikkeisiin joilla aktivoimme syviä tukilihaksia keskivartalon joka puolelta. Opetan sinulle pelkästään  kymmeniä liikkeitä ja variaatioita pelkästään lonkkien vapautukseen. Opetan kaiken perusteellisesti tarkkaan linjattuna ja helposti ymmärrettävästi. Tehtävät harjoitukset eivät ole liian vaikeita. Vaihtoehtoja liikkeisiin on tarjolla, mikäli henkilökohtaiset kehon haasteet niitä vaativat (esim. loukkaantuminen). Kurssilla tehtäviä harjoituksia voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena jolloin vaikutus on vielä parempi. Kurssilla tehtävä jooga on sekoitus voimistavaa hathajoogaa ja helppoa liikkuvaa flow joogaa. Harjoitukset ovat staattisia ja liikkuvia. Osa harjoituksista on lempeämpiä ja toiset hiukan intensiivisempiä. 

Et voi oppia tätä kaikkea mistään muualta tällä tavalla. Osa kurssilla tehtävistä asanoista on itseni suunnittelemia ja kehittänyt oman kuntoutusprosessini aikana joogasta, venytyksistä sekä fysioterapeuttisista harjoituksista muokaten niitä toimivammiksi ja turvallisemmiksi. Olen tuonut niihin myös mukaan joogan näkökulman. Osa tehtävistä liikkeistä on kokonaan uusia joita en ole nähnyt kenenkään opettavan Suomessa, maailmalla tai edes verkossa.  

Kursseistani ovat hyötyneet tavalliset ihmiset, joogan harrastajat, liikuntaa harrastavat, joogaopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla. Yhtään tyytymätöntä palautetta ei ole tämän kurssin pohjana olevasta Lantio auki -tiiviskurssista tullut.   

Kiinnostuit? Älä mieti enempää vaan ilmoittaudu mukaan. 

Hieman asiaa opettajastasi eli minusta:

Jos emme vielä ole tuttuja niin lämmin tervehdys sinulle. Olen Matti Pääaho — Joogastudio Oulun perustaja. Olen opettanut tuhansia joogaoppilaita urani aikana pääsääntöisesti Oulussa ja olen ollut vierailevana opettajana lukuisilla  joogakouluilla ja isoilla joogafestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. 

Pidin lähes vuoden kestävän tauon joogan opettamisesta koronan aiheuttamasta työuupumuksesta johtuen ja nyt palaan opettamaan. Tauon aikana kävin seitsemän kuukauden toipumis-, oppimis- ja inspiraatiomatkalla väli-amerikassa. Toin syksyllä 2023 tämän matkan aikana opitut asiat tuliaisina mukanani joogatunneille. Syksy 2023 onkin ollut todella inspiroivaa aikaa kaikilla joogakursseillani myös minulle.

Odotan opettamista joka viikko — inspiroituneena ja avoimena aidosti nauttimaan ohjaamisesta ja opettamisesta.

Minun ohjauksessa ei ole tylsää tai liian vakavaa. Pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja iloinen  asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja inspiroivia.

Mitä:
Lantio ja hartiat auki joogan pitkä kurssi

Milloin:

Maanantaisin 8.1.-27.5.2024 (kevätkausi 2024) klo 17.00-18.15
Kurssikertoja on yhteensä 19 kappaletta. 
Hiihtolomien aikaan pidämme 2 viikon paussin 26.2. ja 4.3. kerroilla. 

Ilmoittaudu tästä kurssille!

Missä:
Rauhalan yläkerrassa Kummituskabinetissa (Mannenkatu 4). Ilmaisia parkkipaikkoja on sisäpihalla muutamia, Åströmin puiston vieressä Isokadulla ja ennen kello 18 maksullisia paikkoja keskustassa ja tietysti Autoheikin Pysäköintitalossa.

Kurssille:
Tarvitset oman joogamaton kurssille. Muu tarpeisto löytyy salista. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: 
Kurssimaksu on 304€ (16€ per kerta 75 min).
Kurssimaksu koostuu 19 kurssikerrasta.

Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 65€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksuna maksamisesta sähköpostilla. Voit maksaa myös liikuntaeduilla. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Ilmoittaudu tästä nyt mukaan!

Kysyttävää?
Soita, lähetä whatsapp-viesti tai sähköpostia. Matti Pääaho, matti  (at) joogastudio.fi tai 0445555878.
Liity myös Joogastudio Oulun tapahtumien ja ilmoitusten  whatsapp-ryhmään.

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä 9.1.2024 ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.