Siirry suoraan sisältöön

Syyskauden 2024 joogakurssit alkavat elokuun lopussa! Katso kurssitarjonta.

Syksyn 2024 joogat ovat nyt varattavissa! Ilmoittautuminen on alkanut 19.8.-21.8. alkaville kursseille.

Joogastudio Oulun syyskauden 2024 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Syksyllä joogakurssit kestävät elokuun lopusta joulukuun puoleen väliin. Kaikki joogat ovat koko kauden kestävien pitkien kurssien muodossa.

Kursseilla on ollut viimeisen vuoden ajan mahtava ja inspiroiva henki, kun ne jatkuivat pienen tauon jälkeen. Sitoutuminen säännölliseen ja etenevään harjoitteluun on näkynyt kurssilla mahtavana tunnelmana, innostumisena, edistymisenä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvuna. 

Mukana on tällä kertaa seuraavat suositut joogakurssit:

Joogaamme kahdessa upeassa tilassa keskustan tuntumassa:  idyllisessä Rauhalan yläkerrassa ja Pikisaaren urbaanisssa Kulttuurilaboratorion tapahtumatilassa. 

Paikkoja on vain rajoitettu määrä näille kursseille ja ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittaudu mukaan heti varmistaakseen joogatuntisi Joogastudio Oulun kanssa!

Ilmoittaudu syksyn 2024 joogakursseille nyt! Lue lisää kursseista linkkien takaa.

Opettajasi

Jos emme vielä ole tuttuja niin lämmin tervehdys sinulle. Olen Matti Pääaho — Joogastudio Oulun perustaja.  Minä tiedän miten opettaa ihmisille joogaa. Kyky siihen on tullut yli 10 vuoden aikana, kun olen tutkinut joogan tekniikoita ja hionut opetustani tuhansien tavallisten ihmisten kanssa. Olen aidosti sisäistänyt, miten syvällinen ja kokonaisvaltainen harjoitusmuoto jooga voi olla. Joogan opiskelutaustani on useista laajoista joogan opettajakoulutuksista Intiasta ja Suomesta. Olen opettanut tuhansia joogaoppilaita urani aikana pääsääntöisesti Oulussa ja olen ollut vierailevana opettajana lukuisilla  joogakouluilla ja isoilla joogafestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

Työni kautta olen ymmärtänyt paremmin, miten erilaiset ihmiset voivat hyötyä joogaharjoituksesta omista lähtökohdistaan ja tutustua joogan maailmaan helposti.

Joogan opettaminen on minulle enemmän kuin mielenkiintoinen työ – se on kutsumus ja intohimo. Odotan opettamista joka viikko — inspiroituneena ja avoimena aidosti nauttimaan ohjaamisesta ja opettamisesta. Se näkyy kuulemma jokaisessa ohjaamassani joogaharjoituksessa. Oppilaani sanovat minun olevan opettajana hyvin perinpohjainen.

Astu siis rohkeasti mukaan ja anna minun viedä sinut matkalle löytämään joogan voima, joka voi muuttaa jopa koko elämäsi – tämän olen nähnyt tapahtuvan oppilailla hämmästyttävän usein.

ps. Meillä on uusi tiedotuskanava Whatsappissa. Liity mukaan.