Siirry suoraan sisältöön

Inspiroiva flow jooga -pitkällä kurssilla etsitään flow joogan ydintä ja tutustutaan eri flow joogan tyyleihin 2024 elokuussa

MEILLÄ KÄY MAKSUVÄLINEENÄ MYÖS SMARTUM, EPASSI JA EDENRED. Voit myös maksaa osamaksulla. Lisätietoja löydät sivun lopussa. 

Inspiroidu, opi, kehity, sisäistä ja ennen kaikkea nauti! 

Maista joogamaailman monia makuja tällä kurssilla. Kurssilla lähestymme flow joogaa etsien sen essentiaalia ja olennaista ydintä. Kurssilla harjoittelemme flow joogan eri muotoja: lempeä flow, dynaaminen flow, intuitive flow ja yin & yang jooga. 

Tarkoituksenani on tarjota sinulle joogakurssi, jonka tunneilta lähdet inspiroituneena.  Mielesi, kehosi, kokemuksesi ja jopa tunteesi ovat virittyneet uudelle taajuudelle ja olet joka kerta oppinut jotain uutta ja mielenkiintoista. Tarjoan sinulle uniikin kurssin jota et voi muualta saada. Lupaan, että et tule saamaan tylsää  keskinkertaista joogaharjoitusta ja opetusta. Rakennan ja ohjaan  jokaisen tunnin liike- ja asanaharjoituksen tietysti parhaan taitoni sekä pitkän ja  vahvan kokemuksen mukaan.  Saat tarkkaan ja tarkoituksella valitut harjoitukset, joissa tuntuu vahva kokemus ja maistuu lahjat joita tuon mukanani maailmalta. Koet pieniä valaisevia ja jopa mystiseltä “tuoksuvia” kokemuksia.

Kokemuksesi on erilainen joka tunnilla, koska ohjaan ja autan sinua lähestymään jokaisen tunnin joogaa henkilökohtaisesti – sen hetkisestä kehon, mielen ja tarpeista ja olosta käsin. Opit keskittymään kuuntelemaan, mitä sinä tarvitset kullakin hetkellä. Sinä et tule tunnilleni suorittamaan vaan kulkemaan eteenpäin, nauttimaan, hakemaan inspiraatiota ja saamaan mahdollisuuden kehittyä sillä tavalla kuin haluat. Opetan sinua löytämään parhaan mahdollisen tavan tuoda joogaharjoitus osaksi itseäsi. Opetan tuntemaan ja kuuntelemaan. Sisäistät paremmin flown ytimen, jossa sinä ja matkasi ovat keskiössä.  Huomaat muutoksen olossasi lähtiessäsi tunnilta kotiin, olet tietoisempi ja palat halusta oppia ja kokea joogaa lisää.

Miksi tämän kurssin flow jooga on erityistä?

Etsimme flow joogan ydintä erilaisilla tavoilla, joilla jokaisella on oma “tuoksunsa”.  Jokainen tunti on kuin kokemuksellinen tarina itseesi liikkeillä ja asanoilla. Tarinoissa on erilaisia teemoja ja tarina on rakennettu matka alusta lopputunnelmaan. Tunnit vaihtelevat hiukan intensiteetiltään tarkoituksen mukaan. Liike ja asanat voivat olla mitä vain pehmeästä dynaamisempaan ja lempeästä  intensiivisempään. Välillä antaudutaan enemmän virtaavaan avaavaan liikkeeseen. Välillä keskitytään oppimaan uutta staattisissa asanoissa. Jollain tunnilla huomio voi olla täysin sinusta itsestäsi lähtevästä liikkeestä ja olon ja kokemuksen kehollistamisessa (embodiment) ohjaukseni avulla. Saat valita liike- ja asanavaihtoehdoista juuri sen mikä tuntuu sopivalta ja hyvältä. 

Jos jokin ylläolevasta kurssin sisällöstä kuulostaa erikoiselta, uudelta tai kutsuvalta tarkoitttaa se, että sinulle on tarjolla mahtavia kokemuksia tällä kurssilla. Flown ydin ja sen eri tuoksut  tulevat olemaan sinulle tutumpia tämän kurssin jälkeen.

Mitä on flow jooga parhaimmillaan?

Flow jooga yhdistää perinteisesti virtaavan liikkeen, hengityksen, asanat (asennot) ja keskittymisen. Sinä opit yhdistämään nämä kaikki niin, että harjoituksesi ja joka joogaliikkeen tai asanan vaikutus ja kokeminen syvenee. 

Liikkuvilla flow tunneilla asanat yhdistetään tietoisen ja läsnäoloa kehittävän hengityksen avulla. Opetan sinulle tavan lähestyä liikettä hengityksellä, joka on flow joogan pohjana toimivan vinyasa-liikesarjan kehittäjän Tirumalai Krishnamacharyan alkuperäisiä oppeja. Opit myös tekemään vinyasa-liikesarjaa uusilla tavoilla. 

Flow jooga energisoi, vapauttaa ja tuo loistavan  olon ja hyvän mielen. Flow jooga  lisää kehossa  voimaa, kestävyyttä, notkeutta ja tasapainoa. Flow jooga lisää mielessä keskittymiskykyä, läsnäoloa, tilan tunnetta ja laajentaa tietoisuutta sisälle päin. Parhaimmillaan flow jooga voi tuoda sinulle jopa syvän henkisen kokemuksen kaiken fyysisen lisäksi.

Hieman asiaa opettajastasi eli minusta:

Jos emme vielä ole tuttuja niin lämmin tervehdys sinulle. Olen Matti Pääaho — Joogastudio Oulun perustaja. Olen opettanut tuhansia joogaoppilaita urani aikana pääsääntöisesti Oulussa ja olen ollut vierailevana opettajana lukuisilla  joogakouluilla ja isoilla joogafestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. 

Odotan opettamista joka viikko — inspiroituneena ja avoimena aidosti nauttimaan ohjaamisesta ja opettamisesta.

Minun ohjauksessa ei ole tylsää tai liian vakavaa. Pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja iloinen  asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja inspiroivia.

Mitä:
Inspiroiva flow joogan pitkä kurssi

Milloin:
Tiistaisin 20.8.-10.12.2024 (syyskausi 2024) klo 19.00-20.15
Kurssikertoja on yhteensä 14 kappaletta. 
Pidämme 3 viikon paussin 22.10.-5.11.

Ilmoittaudu tästä kurssille!

Missä:
Pikisaaressa Kulttuurilaboratorion tapahtumasalissa (Pikisaarentie 15 sisäänkäynti B1). Ilmaisia parkkipaikkoja on rakennuksen takana ja Pikisaarentiellä.

Kurssille:
Tarvitset oman joogamaton kurssille.  Muu tarpeisto löytyy salista. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: 
Kurssimaksu on 224€ (16€ per kerta 75 min).
Kurssimaksu koostuu 14 kurssikerrasta.

Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 75€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. 

Voit maksaa kurssimaksun ja ilmoittautumismaksun myös Smartumilla, Epassilla ja Edenredillä.

Voit maksaa kurssin myös osamaksulla. Tällöin lisäämme jokaiseen ylimääräiseen erään 6 euron laskutuskulun. Aloitusmaksu pitää maksaa kuitenkin kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osamaksulla maksaminen sovitaan kurssin alkamisen jälkeen. Osamaksut tulee maksaa saman kurssikauden aikana.  

Ohjeet ilmoittautumiseen liikuntaeduilla maksaessa:
Voit maksaa myös liikuntaeduilla SMARTUM, EPASSI ja EDENRED. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, katso ensin onko kurssin paikkoja vielä jäljellä alla olevista ilmoittautumislinkeistä. Laita sen jälkeen meille sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@joogastudio.fi, jossa ilmoitat mille kurssille haluat ilmoittautua ja millä liikuntaedulla haluat maksaa ilmoittautumisen. Varmistamme, että sinulle on paikka ja varaamme sen. Saat sähköpostin jossa ilmoitamme, että olemme varanneet sinulle paikan ja saat  samalla ohjeet maksamiseen. 

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Ilmoittaudu tästä nyt mukaan!

Kysyttävää?
Soita, lähetä whatsapp-viesti tai sähköpostia. Matti Pääaho, matti  (at) joogastudio.fi tai 0445555878.
Liity myös Joogastudio Oulun tapahtumien ja ilmoitusten  whatsapp-ryhmään.

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Ilmoittautuminen sitoo kurssimaksuun seuraavin ehdoin:

Varausmaksua ei palauteta tai hyvitetä, jos osallistuja peruu ilmoittautumisen aiemmin tai viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista (viimeistään 6.8.2024). Jos osallistumisen peruminen on myöhemmin kuin 14 päivää ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä (7.8.-21.8.2024) on ilmoittautuja velvollinen maksamaan puolet koko kurssimaksusta (yhteensä 112€ varausmaksu huomioiden). Viimeisen peruutuspäivän 21.8.2024 jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaan vaikka hän peruisi osallistumisensa mistä tahansa syystä. 

Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.