Siirry suoraan sisältöön

Syksyn 2024 perustaso jo joogaa harrastaneille: Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi on tavallisille joogaharrastajille, jotka haluavat joogan hyviä vaikutuksia ja oppia joka kerta hiukan uutta sopivasti!

MEILLÄ KÄY MAKSUVÄLINEENÄ MYÖS SMARTUM, EPASSI JA EDENRED. Voit myös maksaa osamaksulla. Lisätietoja löydät sivun lopussa. 

Joogan pitkä alkeis-jatkokurssilla matkataan monipuolisesti inspiroivaan joogaharjoitukseen.

Tämä on tavalliselle joogaharjoittelijalle sopiva monipuolinen joogakurssi. Tällä kurssilla pääsee maistelemaan joogan makuja ja oppeja kaikkialta maailmasta. Tällä inspiroivalla kurssilla tehdään joogaa inspiroivan monipuolisesti koko kurssin ajan. 

Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoitukseen säännöllisesti kerran viikossa oppien myös uutta sopivassa tahdissa? 

Tällä kurssilla on tiedossa askelia kohti omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, liikkuvuuden kehittämistä, tasapainon kehittämistä, voiman kehittämistä, kehotietoisuuteen sekä tietysti mielen voimaan ja stressinhallintaan. Kurssilla inspiroidutaan joogassa kehittyvien taitojen harjoitteluun sopivalla rytmillä sekä monipuolisen joogaharjoittelun oppimiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia jotka ovat sopivia jo joogaan tutustuneille. 

Kurssi sopii hyvänä jatkona niille, jotka ovat käyneet joogan pitkän aloituskurssin tai ovat tutustuneet aktiiviseen joogaharjoituksiin kuten esimerkiksi aurinkotervehdyksiin tai sellaiselle joka on tottunut liikuttamaan kehoansa jo muissa lajeissa. Jos sinua mietityttää, sopiiko kurssi sinulle, voit aina kysyä minulta lisää. Terveydelliset haasteet otetaan tällä kurssilla huomioon ja muokataan jokaiselle harjoittelijalle sopivaksi.

Kurssi on tarkoitettu harjoittelijoille perustasoksi ihan alkeiden jälkeen.

Kurssilla tehdään pääsääntöisesti aktiivista hathajoogaa, mutta tutustutaan myös useampaan muuhun joogatyyliin kuten flow-, vinyasa-, yin- ja restoratiivinen-joogatyyleihin. Harjoittelemme asanoiden lisäksi myös joogan muita harjoituksia kuten kriya, pranayama ja meditaatioharjoituksia.

Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Hieman asiaa opettajastasi eli minusta:

Jos emme vielä ole tuttuja niin lämmin tervehdys sinulle. Olen Matti Pääaho — Joogastudio Oulun perustaja. Olen opettanut tuhansia joogaoppilaita urani aikana pääsääntöisesti Oulussa ja olen ollut vierailevana opettajana lukuisilla  joogakouluilla ja isoilla joogafestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. 

Odotan opettamista joka viikko — inspiroituneena ja avoimena aidosti nauttimaan ohjaamisesta ja opettamisesta.

Minun ohjauksessa ei ole tylsää tai liian vakavaa. Pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja iloinen  asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja inspiroivia.

Mitä: Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi – joogan perustaso tavalliselle harrastajalle

Milloin:
Tiistaisin 20.8.-10.12.2024 (syyskausi 2024) klo  17.15-18.30
Kurssikertoja on yhteensä 14 kappaletta. 
Pidämme 3 viikon paussin 22.10.-5.11.

Ilmoittaudu tästä kurssille!

Missä:
Pikisaaressa Kulttuurilaboratorion tapahtumasalissa (Pikisaarentie 15 sisäänkäynti B1). Ilmaisia parkkipaikkoja on rakennuksen takana ja Pikisaarentiellä.

Kurssille:
Tarvitset oman joogamaton kurssille. Muu tarpeisto löytyy salista. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: 

Kurssimaksu on 224€ (16€ per kerta 75 min).
Kurssimaksu koostuu 14 kurssikerrasta.

Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 75€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. 

Voit maksaa kurssimaksun ja ilmoittautumismaksun myös Smartumilla, Epassilla ja Edenredillä.

Voit maksaa kurssin myös osamaksulla. Tällöin lisäämme jokaiseen ylimääräiseen erään 6 euron laskutuskulun. Aloitusmaksu pitää maksaa kuitenkin kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osamaksulla maksaminen sovitaan kurssin alkamisen jälkeen. Osamaksut tulee maksaa saman kurssikauden aikana.  

Ohjeet ilmoittautumiseen liikuntaeduilla maksaessa:
Voit maksaa myös liikuntaeduilla SMARTUM, EPASSI ja EDENRED. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, katso ensin onko kurssin paikkoja vielä jäljellä alla olevista ilmoittautumislinkeistä. Laita sen jälkeen meille sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@joogastudio.fi, jossa ilmoitat mille kurssille haluat ilmoittautua ja millä liikuntaedulla haluat maksaa ilmoittautumisen. Varmistamme, että sinulle on paikka ja varaamme sen. Saat sähköpostin jossa ilmoitamme, että olemme varanneet sinulle paikan ja saat  samalla ohjeet maksamiseen. 

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Ilmoittaudu tästä nyt mukaan!

Kysyttävää?
Soita, lähetä whatsapp-viesti tai sähköpostia. Matti Pääaho, matti  (at) joogastudio.fi tai 0445555878.
Liity myös Joogastudio Oulun tapahtumien ja ilmoitusten  whatsapp-ryhmään.

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Ilmoittautuminen sitoo kurssimaksuun seuraavin ehdoin:

Varausmaksua ei palauteta tai hyvitetä, jos osallistuja peruu ilmoittautumisen aiemmin tai viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista (viimeistään 6.8.2024). Jos osallistumisen peruminen on myöhemmin kuin 14 päivää ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä (7.8.-21.8.2024) on ilmoittautuja velvollinen maksamaan puolet koko kurssimaksusta (yhteensä 112€ varausmaksu huomioiden). Viimeisen peruutuspäivän 21.8.2024 jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaan vaikka hän peruisi osallistumisensa mistä tahansa syystä. 

Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.