Kevätkauden 2021 kurssit

Joogan alkeet kurssi ryhmien ja Soturijooga kurssin uusien ryhmien aloitus on siirretty helmikuun ensimmäiselle vkolle 1.-7.2. Otamme vastaan ilmoittautumisia vielä!

Joogastudio Oulun Kevätkauden 2021 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Mukana tällä kertaa on suosituimmat, tutut kurssimme. Mukaan on otettu tänä vuonna lisävahvistusta upeasta taitavasta opettajaheimostamme. Tarjonta on laajempi kuin koskaan aiemmin!

Kevätkauden kurssit järjestetään normaaliin tapaan studiollamme, mutta normaalia huomattavasti pienemmissä ryhmissä. Paikkoja on hyvin rajoitettu määrä. Ilmoittaudu mukaan heti jos haluat paikan!

Kurssimme ovat olleet pidettyjä ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään upeissa tunnelmallisissa ja rauhallisissa tiloissamme.

Ilmoittautuminen on nyt auki. Löydä sinäkin oma kurssisi ja voi paremmin!

Tarjoamme seuraavat kurssit osana kevään 2021 ohjelmaamme:
  • Joogan pitkä alkeiskurssi – maanantain ryhmä 17.00-18.15.  Yhteensä 20 kertaa. Opettajana Eleni Mizaras. Aloitus  siirretty helmikuun alkuun maanantaille 1.2.2021. 
  • Joogan pitkä alkeiskurssi – keskiviikon ryhmä 16.30-17.45. Yhteensä 20 kertaa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus siirretty keskiviikolle 3.2.2021
 
HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA.
 

Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Kurssilla voit lähestyä lajia helposti ilman kynnystä. Aloitat joogaamisesi nollatasolta. Tule juuri sellaisena kuin olet – tämä kurssi sopii kaikille. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut joogattua paljon ja riittävän kokemuksen ja tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla tai kotona. Kurssien opettajina toimivat Matti Pääaho ja Eleni Mizaras. Lue lisää joogan pitkästä alkeiskurssista täältä.

Helmikuussa alkavat ryhmät:

  • Soturijoogaa miehille -kurssi tiistain uusi ryhmä 17.00-18.15. Yhteensä 19 kertaa. Opettajana Ari-Pekka Skarp. Aloitus  siirretty tiistaille 2.2.2021
  • Soturijoogaa miehille -kurssi torstain uusi ryhmä 18.15-19.30. Yhteensä 19 kertaa. Opettajana Joonatan Jääskeläinen. Aloitus siirretty torstaille 4.2.2021

Tammikuussa alkanut ryhmä:

  • Soturijoogaa miehille -kurssi keskiviikon jatkava ryhmä 18.00-19.15. Yhteensä 19 kertaa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus keskiviikkona 13.1.2021 TÄYNNÄ!

HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA.
 

Joogastudio Oululla alkoivat miehille omat joogaryhmät syksyllä 2020 ja suosio on ollut huikea. Tulevana kautena tarjoamme soturijoogaa kolmen eri miesopettajan vetämänä. Luvassa on hyvinvointia keholle ja korvien väliin. Ryhmän jooga kehittää liikkuvuutta, voimaa, notkeutta ja hengitystä kehossa. Korvien välissä kehittyy taito purkaa stressiä, tulla tietoisemmaksi itsestä ja kehosta sekä taito olla läsnä. Kurssin opettajina toimii Matti Pääaho, Ari-Pekka Skarp ja Joonatan Jääskeläinen. Lue lisää Soturijoogaa miehille -kurssista täältä.

  • Tre + Yin joogan pitkä harjoittelukurssi – sunnuntaisin 15.00-16.15. Yhteensä 19 kertaa. Opettajana Anna-Maija. Aloitus sunnuntaina 17.1.2021


Haluatko vapauttaa kehoasi stressistä, jännityksistä, emotionaalisesta kuormituksesta turvallisesti, luonnollisella ja nopeasti vaikuttavalla tavalla Oletko kuullut hiljattain ympäri maailman levinneestä harjoitusmuodosta kuin TRE-stressinpurkuliikkeet? Nyt tämä monenkin elämän mullistanut helposti opittava harjoitusmuoto on tarjolla Joogastudio Oulun kurssina yhdistettynä yin-joogan parhaimpiin puoliin. Yhdessä TRE-harjoitus ja yin jooga muodostavat vaikuttavan kokonaisvaltaisen harjoituksen, jota ei ole ennen ollut tarjolla koko Suomessa. Kurssin opettaja Anna-Maija on suorittanut syksyllä kansainvälisen sertifioivan TRE-ohjaajan koulutuksen Suomen huippukouluttajien alla. Anna-Maija Kiviniemi on niin joogaopettaja, fysioterapeutti ja akupunktiohoitajakin. Lue lisää TRE + Yin joogan pitkästä harjoittelukurssista täältä.

TRE + Yin pitkälle harjoittelukurssille voi osallistua vain paikan päällä studiolla.

  • Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi – tiistaisin 18.30-19.45. Yhteensä 19 kertaa. Opettajana Hannele Savela. Aloitus tiistaina 12.1.2021
 
HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA.
 

Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoituksen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea jooga tekee kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, ja lisäksi sivuutamme pienissä määrin ohessa kriya, pranayama ja hengitysharjoituksia, sekä voit opiskella joogafilosofiaa kotiläksynä. Kurssin opettajana toimii Hannele Savela. Lue lisää Joogan pitkästä alkeis-jatkokurssista täältä.