Joogan pitkä alkeis-jatkokurssilla matka jatkuu syvemmälle inspiroivaan joogaharjotukseen

Keväällä 2021 alkaa vain yksi Joogan pitkän alkeis-jatkokurssin ryhmä. Osallistujamäärät ryhmissä on rajattu toistaiseksi normaalia paljon pienemmiksi turvavälien toteutumiseksi. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi pian, paikkoja on vain hyvin rajattu määrä!

HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA.

Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoitukseen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea ovat joogan vaikutukset, kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, ja lisäksi sivuutamme pienissä määrin ohessa kriya, pranayama ja hengitysharjoituksia, sekä voit opiskella joogafilosofiaa kotiläksynä. Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi sopii ihmisille, jotka ovat vakiinnuttaneet joogaharjoituksensa noin kerta viikkoon / kahteen. Kurssi sopii hyvänä jatkona niille, jotka ovat käyneet joogan pitkän aloituskurssin. Jos sinua mietityttää, voit aina kysyä meiltä lisää. Kurssin opettajana toimii suosittu ja erittäin pätevä opettaja Hannele Savela. Joogakertoja on kauden aikana 20 kappaletta, joista 19 kertaa on kurssikertoja ja 1 kerta on kurssin loppuvaiheessa suoritettava lajitutustuminen viikkotunnilla.  

Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Nyt on sinun vuorosi.

Mitä: Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi

Milloin: KEVÄTKAUSI 2021

Tiistaisin 18.30-19.45 alkaen 12.1.2021.

Kurssikertoja on yhteensä 19 kappaletta. Lisäksi kurssin loppuvaiheessa suoritetaan 1 ylimääräinen kerta viikkotunneilla. 

Ei tunteja hiihtolomalla viikolla 10. Viimeinen kerta tiistaina 25.5.2021.

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Opettaja: Hannele Savela RYT-200 Hearful Yoga Academy

Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille, mutta toistaiseksi oman maton tuominen on suositeltavaa. Oman joogamaton voi ostaa studioltamme hyvästä valikoimastamme. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: Kurssi maksaa yhteensä 320 € (20 kurssikertaa x 16 €). Kurssin paikan varaus- ja ennakkomaksu on 100 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse. Loppuosan voi maksaa myös osamaksulla. Kysy tästä lisää sähköpostitse.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0401526654

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä 13.1.2021. ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 320€ sis alv.). Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.