Siirry suoraan sisältöön

Loppukesän joogat, elokuun viikkotunnit ja syksyn kurssien aloitus

Kesällä on ihana joogata! Oletko ajatellut aloittaa uuden joogaharrastuksen kesän aikana – ehkä lomallasi? Jos olet kokonaan uusi tai vasta-alkaja, lue alhaalta mahdollisuuksistasi!

Vielä ehdit nauttia kesäjoogasta! Heinäkuun ajan nautimme vielä keskikesän erikoislukujärjestyksestä ja vain kesällä vierailevien opettajien tunneista. Elokuun alkaessa vaihdamme lukujärjestyksen taas tutumpaan kun koko vakiokaartimme palaa kesälomilta. Katso elokuun lukujärjestys tästä!

Elokuussa alkavat myös syyskauden kurssitunnit ja syyskausi käynnistyy Avointen ovien tapahtumalla 14.8. jolloin tarjoamme ilmaisia viikkotuntien näytetunteja lauantai päivän studiolla ja netissä.

Elokuun alussa viikoilla 32 ja 33 alkavat syyskauden kurssit. Katso tästä alkavat suositut kurssimme ja lue lisää niistä:

 

UUSILLE HARRASTAJILLEMME!

Voit aloittaa joogaharrastuksen meillä joko viikkotunneilla tai suosituilla pitkiillä kursseillamme. 

Viikkotunnit ja uuden harrastajan etu:

Aloita joogaharrastus meillä – Uuden aloittajan etu: kaksi viikkoa joogaa rajattomasti vain 48€. Aloita jooga tutustuen joogatunteihimme rajoituksetta. Kokeile erilaisia tunteja kahden viikon ajan Pohjois-Suomen suurimmassa joogakoulussa!

Voit rauhassa tutustua joogaharrastukseen ja testata vaikka jokaista tuntia laajasta valikoimastamme. Kahden viikon tutustumisjakson jälkeen saat jatkaa nauttimista löytämiesi suosikkituntien parissa, jos haluat – tutustumisjakso ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään. Tule tunneille suositusten arvoiseen joogakouluumme ja löydä itsellesi uusi mahtava harrastus!

Uuden aloittajan etu: Joogaa niin paljon kuin haluat kahden (2) viikon ajan vain 48 eurolla

Katso täältä lisää. 

Alkeiskurssit vasta-alkajille:

Moni harrastajamme aloittaa joogan pitkien kurssien kautta. Joogan pitkä alkeiskurssi ja Soturijoogaa miehille alkeiskurssit ovat olleet suosituimpia kurssejamme. Molemmat sopivat ihan nollatasosta aloittaville harrastajille! Lue kursseista lisää: