Siirry suoraan sisältöön

Aloita jooga!

Valitse tie kehon ja mielen terveyteen, hyvinvointiin ja kehittymiseen!

Starttaa joogaharrastus nyt – Uuden aloittajan etu: kaksi viikkoa joogaa rajattomasti vain 48€

Paranna hyvinvointia. Rakastu läsnäoloon. Käännä uusi sivu elämässäsi ja aloita jooga!

Aloita jooga tutustuen joogatunteihimme rajoituksetta. Kokeile erilaisia tunteja kahden viikon ajan Pohjois-Suomen suurimmassa joogakoulussa!

Joogastudio on keidas hyvinvoinnille, läsnäololle ja pysähtymiselle. Studiomme on stressi- ja suoritusvapaa paikka, jossa saat mahdollisuuden antaa aikaa hyvinvoinnillesi ja keskittyä vain itseesi. Meiltä löydät hyvinvoinnin, läsnäolon, fyysisen ja henkisen kehityksen ja rauhallisemman mielen.

Ohjaamme joogatunteja studiollamme kahdessa salissa ja livenä netissä. Opetamme suuren määrän kaikille avoimia viikkotunteja ja pitkiä kursseja kauniilla studiollamme jonka tnnnelmalliset salit virittävät mielen erityisesti läsnäoloon ja rauhoittumiseen. 

Voit rauhassa tutustua joogaharrastukseen ja testata vaikka jokaista tuntia laajasta valikoimastamme. Kahden viikon tutustumisjakson jälkeen saat jatkaa nauttimista löytämiesi suosikkituntien parissa, jos haluat – tutustumisjakso ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään. Vaihtoehtoisesti voit maksaa yksittäisistä tunneista myös kertamaksuja hinnaston mukaisesti. 

Tule tunneille suosittelujen arvoiseen joogakouluun ja löydä itsellesi uusi mahtava harrastus!

Uuden aloittajan etu:

Joogaa niin paljon kuin haluat kahden (2) viikon ajan vain 48 eurolla

Voit ostaa edun toimistoltamme tai verkkokaupastamme.

Aloita joogaharrastus näin:

  1. Tee ehkä elämäsi paras päätös! Päätä joogan aloittamisesta.
  2. Tule Joogastudiolle tai vieraile helposti verkkokaupassamme.
  3. Osta itsellesi 48 eurolla rajaton määrä joogatunteja 2 viikon ajaksi.
  4. Varaa tunteja ilmoittautumisjärjestelmästämme. Tutustu vaikka jokaiseen tarjoamaamme joogalajiin.
  5. Nauti uudesta harrastuksestasi täysillä! Poistu tunneilta typerä onnenvirne suupielissä.
  6. Jatka joogaamista ja huomaa hyvää tekevät vaikutukset harjoitusten jälkeen.

Aloita jooga meillä nyt! Joogastudio Oulu on suositusten arvoinen joogakoulu.

Tätä mieltä harrastajamme ovat studiostamme:

Asiakaskyselyymme vastasi 141 harrastajaa kesäkuussa 2021.

Mitä tyytyväiset harrastajamme sanovat?

”Paras joogastudio Oulussa! Ammattitaitoiset ohjaajat, jotka pystyvät muokkaamaan harjoituksia aina kunkin tason mukaan. Lämminhenkinen studio ja upea sisustus. Aina upea fiilis tunnin jälkeen! 5/5"
Jenni K.
Harrastaja vuodesta 2018
"Ihana tunnelma ja osaavat opettajat. Oma suosikki erityisesti rentouttavat yin-joogat, sopivat erinomaisesti aloittelijoillekin."
Kaisa P.
Harrastaja vuodesta 2019
"Joogasin ensimmäisen kerran vuonna 1972. Tyttäreni suosituksesta aloitin joogaamisen teidän kanssa tänä kesänä. Yhteys syntyi heti. Siis yhteys joogaan, aikaan ja teihin. Teidän kanssa joogaan, koska saan siitä energiaa, harmoniaa, syvennän tietoisuuttani ja hoidan kehoani. Ohjaajajoogit ovat teillä huippuja."
Leila S.
Harrastajana vuodesta 2020
"Kaksi huikeaa koko lukukauden kestävää kurssia takana Matin luotsaamana, eikä voi muuta kuin erittäin hyvällä omallatunnolla suositella. Eli jos on yhtään mielenkiintoa joogaa kohtaan, kannattaa suunnata pitkälle alkeiskurssille ja alkeis-jatkokurssille. Isosti täytyy kiittää Mattia myös kovasta työstä sen eteen, jotta kurssi jatkui tästä kevään korona-tilanteesta huolimatta erityisjärjestelyin etänä. Tästä on hyvä jatkaa joogin uraa."
Aija T.
Harrastaja vuodesta 2019
” Olen vuosia harrastanut melko kovatempoista liikuntaa, mutta nyt aloin oikeasti kuunnella kehoani ja huomasin, että se kaipaa ihan muunlaista oloa ja liikuntaa. Joogastudio Oulu on tarjonnut minulle ihanaa rentoutusta, lempeää liikuntaa ja sisäistä rauhaa. Olen huomannut, että joogatunneilla sykkeeni on alhaisempi kuin nukkuessani. Keho ja mieli rentoutuu sekä vahvistuu huomaamatta. Joogastudio Oulun tilat ovat kauniit, viihtyisät, siistit ja seesteiset. Tunnelma on rauhoittava. Opetus on ollut laadukasta ja ihanan rentoa. Suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle. Jooga todellakin sopii ihan kaikille iästä, koosta tai liikunnallisuudesta riippumatta..”
Jenni M.
Harrastaja vuodesta 2020
"Joogaa niin paljon kuin haluat kahden viikon ajan" tutustumisetu oli mieletön. Se toi valtavasti iloa, voimaa ja hyvää oloa minulle. Teille on helppo saapua ja tunneilla on hyvä olla, mitä pidän hyvin tärkeänä. Joten kiitos teille kun olette ja teette. En voi muuta kuin suositella teitä lämmöllä ihan jokaiselle."
Veera V.
Harrastajana vuodesta 2017

2 viikon tutustumiskortin myyntiehdot ja säännöt

Ostaessaan 2 viikon kortin sen haltija sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja ja kortin käytön sääntöjä:

-Lue myyntiehdot ostovaiheessa.

-Uuden aloittajan tarjouksen voi hyödyntää vain yhden kerran per harrastaja.

-Myös vanhat harrastajat voivat tasapuolisuuden nimissä hyödyntää edun itselleen kerran.

-Kortin voi ostaa vain itselleen.

-Kortti on henkilökohtainen.

-Kortin 2 viikon voimassaoloaika alkaa ensimmäisestä joogatunnista, johon korttia hyödynnetään.

-Varausjärjestelmän väärinkäyttämisen estämiseksi 2 viikon kortin haltija sitoutuu osallistumaan ilmoittautumilleen tunneille.

-Mikäli kortinhaltija ei pääse osallistumaan tunnille, tulee varaus perua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkamista joko varausvahvistus-sähköpostista tai varausjärjestelmästämme. Muilla tavoin perumisia ei oteta vastaan. HUOM! Laskutamme käyttämättömistä varauksista normaalin tuntihinnastomme mukaisesti 15€ per tunti.

-Joogatunnit voivat olla myös täysiä. Tätä varten varausjärjestelmässä on käytössä jonotusmahdollisuus, jonka kautta voi ilmoittautua tunnille jonoon. Paikkoja saattaa vapautua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkamista. Joogastudio ei hyvitä etua rahassa tai ajassa, mikäli kortinhaltija ei pääse osallistumaan haluamalleen tunnille.

-Kortin hintaa ei hyvitetä oppilaalle muissa tapauksissa kuin silloin, jos Joogastudio Oulu joutuu perumaan tuntejaan kohtuuttoman paljon. Hyvityksistä neuvotellaan tapauskohtaisesti.

-Arkipyhiä ei hyvitetä rahassa tai kortin voimassaoloajassa.

-Joogastudio Oululla on voimassa normaalit tuntien peruutusoikeudet. Joogastudio Oululla on oikeus perua opetustunti opettajan sairastumisen vuoksi, mikäli tilalle ei saada korvaavaa opettajaa, tai jos osallistujia on kaksi tai vähemmän yhtä tuntia kohden ennen opetuksen alkua.

-Joogastudiolla on oikeus muuttaa lukujärjestystään ja tuntitarjontaansa.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!