Siirry suoraan sisältöön

Koko loppukesän lukujärjestykset ovat nyt julkaistu! Katso ketkä vierailevat meillä heinäkuussa ja tutustu aikatauluun.

Loppukesän lukujärjestykset ovat nyt julki!
 

Kesän kauden ajan meillä on tänä vuonna kaksi eri lukujärjestystä johtuen opettajien lomista ja kesäopettajien saapumisesta studiolle. 

Joogastudio Oulun kesän on aloittanut kesäkuun lukujärjestys. Heinäkuussa astuu voimaan perinteisesti poikkeavampi keskikesän lukujärjestys. Elokuussa palaamme samaan lukujärjestykseen kuin kesäkuussa. 
 
Heinäkuussa  mukana on suosituimpia tuntejamme ja lisäksi näemme kolme mahtavaa vierailevaa opettajaa timantin hyvien vakio-opettajiemme kanssa. Tunteja meillä on 11 kappaletta viikoittain. Voit katsoa kesälukkarit kätevästi klikkaamalla alla olevia kuvia. Maanantaisin ja keskiviikkoisin meillä on uutuutena vaihtuvien opettajien tunnit. 

Uutuuksina lukkariin tulee tänä kesänä aiemmilta kesiltä tuttua jooga pranala flow joogaa ja kokonaan uutena pilatesta. 

Osa opettajista viettää ansaittuja kesälomiaan heinäkuussa. Ihanista joogatunneista heinäkuun ajan vastaavat vakioporukasta Hannele, Vera, Sanna ja Matti. Vierailevina opettajina saapuu valloittava ulkomaanvahvistuksemme Anu, aiemmin meillä tunteja pitänyt joogan moniosaaja Tanja sekä kokonaan uutena uusi pilates-gurumme Katariina. 
 
Hyödynnä ehdottomasti tilaisuus ja käy koko kesän läpi tunneillamme – inspiroidu, kokeile uutta, ravitse kehoasi hyvinvoinnilla ja nauti täysillä. 
 
ps. katso alta myös kesätarjouksemme Superkuuma Joogahuuma

Vierailevat opettajamme

Kesäkampanja

Superkuuma joogahuuma -kesäkortti

Superkuuma joogahuuma on uutuuskesäkortti, jolla joogaat meillä rajattomasti kahden (2) kuukauden ajan tarjoushintaan!

Haluaisitko antaa itsellesi täydellisen ihanan kesän aloitus -lahjan ja tuoda joogaa elämääsi maksimaalisen paljon kurjan talven jälkeen? Kyllä haluat. Kaikkihan sitä haluaa ja se on aina mielessä.

Superkuuma joogahuuma valtaa sinut studiolla, kotona, mökkilaiturilla, puistossa tai sovituskopissa!

Voit käydä Joogastudio Oulun tunneilla rajattomasti livenä tai nettijoogassa kahden (2) kuukauden ajan yhteen yksinkertaiseen hintaan 180€. Maksat kerran – nautit usein ja täysin mielin.

Kampanja on voimassa 1.6.–15.7.2021, ja joogaat haluamallasi kahden kuukauden yhtämittaisella ajanjaksolla välillä 1.6.–14.9.2021. 

Kampanja on myynnissä verkkokaupassamme ja studiollamme.

Lue lisää kampanjasta täältä.