Siirry suoraan sisältöön

Superkuuma joogahuuma -kesäkortti tulee!

Käristyskupoli ja seksihelteet ovat jo niin viime kesän juttuja! Nyt tulee…

SUPERKUUMA JOOGAHUUMA!!!

Meininki on tulevina kuukausina äärimmäisen helteistä joogastudiollamme! Lämpöä, lempeyttä ja rentoa tunnelmaa riittää kaikille tänä kesänä. Ota joogatunti. Ota toinen. Ota kolmas. Ota vaikka joka tunti, mitä meillä on. Astu kankkuja kuumottaviin tasapainoihin, ahmi asanoita ja käristä karmaasi. Huumaannu hengityksen syvyydestä. Koe kuumat trooppiset tuulet heat-tunneillamme marraskuisen kesän helliessä ulkona. Viilennä hurmoksesi yin-joogalla, jossa meininki on kesäillan chilli. Ole absoluutti(nen joogi). Vedä pää täyteen joogaa tänä kesänä! 

Superkuuma joogahuuma on uutuuskesäkortti, jolla joogaat meillä rajattomasti kahden (2) kuukauden ajan tarjoushintaan!

Haluaisitko antaa itsellesi täydellisen ihanan kesän aloitus -lahjan ja tuoda joogaa elämääsi maksimaalisen paljon kurjan talven jälkeen? Kyllä haluat. Kaikkihan sitä haluaa ja se on aina mielessä.

Superkuuma joogahuuma valtaa sinut studiolla, kotona, mökkilaiturilla, puistossa tai sovituskopissa!

Voit käydä Joogastudio Oulun tunneilla rajattomasti livenä tai nettijoogassa kahden (2) kuukauden ajan yhteen yksinkertaiseen hintaan 180€. Maksat kerran – nautit usein ja täysin mielin.

Kampanja on voimassa 1.6.–15.7.2021, ja joogaat haluamallasi kahden kuukauden yhtämittaisella ajanjaksolla välillä 1.6.–14.9.2021. 

Kampanja on myynnissä verkkokaupassamme ja studiollamme.

HighFive ja Anytime -jäsenet huomio! Meidän HighFive-jäsenillä on mahdollisuus korottaa HighFive-kortti kahden kesäkuukauden ajaksi rajattomaan käyttöön vain maksamalla oman jäsenyyden kuukausihinnan lisäksi kesäkampanjan ja kuukausimaksun erotus. Myös Anytime-jäsenet voivat ottaa kesäkortin. Anytime-jäsenet voivat laittaa jäsenyytensä paussille kesäkortin ajaksi ja jatkaa jäsenyyttä kesäkortin jälkeen.

Esimerkiksi 6kk HighFive-jäsenelle kesän ajan joogaaminen maksaa normaalisti 50€/kk. Nyt maksat lisäksi vain 80€ (yhteensä 180€/2kk), jotta korotat jäsenyytesi kahdeksi kuukaudeksi rajattomaksi. Lisäämme maksun toisen kuukausieräsi laskuun. HighFive ja Anytime-asiakkaita pyydämme olemaan tässä asiassa yhteydessä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@joogastudio.fi 

P.S. Mikäli haluat joogata vain yhden kuukauden, voit valita verkkokaupastamme rajattoman Anytime-kuukausijäsenyyden hintaan 109€. 

Kesä- ja elokuun lukujärjestys (molemmissa sama) on myös julkaistu ja näet sen alta ja löydät täältä lisätietoa siitä. Heinäkuun lukujärjestyksen julkaisemme myös mahdollisimman pian. Heinäkuussa on perinteisesti hiukan suppeampi lukujärjestys, mutta saamme useita vierailevia opettajia. Odotamme vielä joidenkin tuntien vahvistuksia. 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!