Siirry suoraan sisältöön

Stressiä? Vaikea rentoutua? Helpota oloa ja opi vaikuttamaan parasympaattiseen hermostoon tällä 4 kerran tiiviskurssilla 28.3. alkaen

Onko sinulla stressiä? Käytkö ylikierroksilla? Onko unen saanti hankalaa?

Opi vaikuttamaan vagushermoosi!

Opettele tasapainottamaan hermostoasi sekä opi stressinpurkukeinoja ja aktiivisia rentoutumismenetelmiä tällä uudella erikoiskurssilla, jonka ohjaa Joogastudio Oulun opettaja Hanna Ojala. 

Tämä vapauttava ja ihana uutuuskurssi järjestetään Oulussa nyt ensimmäistä kertaa. Osallistujamäärä on rajattu pieneen, joten ilmoittaudu heti!

Aktivoiva rentoutus-tiiviskurssi (4 kertaa) torstaisin 28.3. alkaen klo 18.00-19.30

Tekisikö mielesi rentoutua, mutta hiljaiset harjoitukset tai paikallaan pötköttely tuntuvat vain ahdistavan enemmän? Kaikille perinteiset rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset eivät syystä tai toisesta sovi eikä se tarkoita, että harjoittelijassa olisi mitään vikaa, päinvastoin. Tällä tiiviskurssilla riittää, että ilmestyt paikalle ja keskityt niin hyvin kuin sillä hetkellä sinulle on mahdollista käsillä olevaan harjoitukseen ja that’s it. 

Aktivoiva rentoutus saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta tällä kurssilla teemme yhdessä lepohermostoamme aktivoivia harjoituksia, jolloin rentoutuminen tapahtuu melkeinpä kuin huomaamatta harjoitusten sivutuotteena. Keskittyminen tiettyyn keholliseen harjoitteeseen tuo osaltaan kehyksiä ja turvaa mahdollisen kaaoksen tunteen keskelle. Harjoituksissa keskitymme liikkeeseen, hengitykseen, ääneen ja jonkin verran kosketukseen, mutta kaiken perustana on se, että teet harjoitukset juuri kuten sinusta tuntuu hyvältä, omia rajoja kunnioittaen. Saat myös täysin vapaasti valita kulloisenkin olotilan mukaan, haluatko olla kontaktissa muihin osallistujiin vai pysytellä omassa rauhassa oman alustan kokoisella palalla maata.
 
Jokaisella kurssikerralla rakennamme edellisen kerran oppien päälle, jolloin kurssista muodostuu kokonainen matka. Siksi jokaisella kerralla on suositeltavaa olla mukana, mutta ryhmään voi hyvin tulla, vaikka jokin kerta jäisikin väliin. Tällä kurssilla saat olla vain itseäsi varten, ja kaikki saa olla juuri niin kuin on, muuttamatta mitään. Kurssilla oppimiasi harjoituksia voit soveltaa myös arjessasi.
 
Tule siis mukaan aktivoimaan lepohermostoasi tälle lempeälle matkalle. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Aiempaa kokemusta rentoutus- tai läsnäoloharjoituksista ei tarvita.
 
Tiiviskurssin ohjaa Hanna Ojala. Minimiosallistujamäärä kurssin toteutumiseen on 5 henkilöä, kurssille mahtuu maksimissaan 12 henkilöä. Kurssin ohjaus on traumasensitiivistä.

 
Ohjaajasta: 

Työpajan ohjaaja Hanna Ojala on paitsi monialainen taiteilija myös kouluttautunut muun muassa tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi ja rentoutusohjaajaksi. Hän on pitänyt (Joogastudio Oululla) työpajoja tanssista äänenkäyttöön ja rentoutuksesta kehotietoisuuden kasvattamiseen. Hanna on pitkän omakohtaisen kokemuksensa kautta tutustunut erilaisiin itsetuntemus- ja hoitomenetelmiin, joista toimivimpina käteen ovat jääneet kehollisuuteen ja sen turvalliseen kokemiseen pohjaavat metodit. Jokaisen osallistujan rajojen kunnioittaminen sekä työskentelyn turvallisuus ovat hänelle ensisijaisen tärkeitä. Jokaisella pitämällään tunnilla Hanna pyrkii olemaan täysin rehellinen ja avoin niin itselleen kuin muille osallistujille sekä vallitsevalle hetkelle, mikä luo osaltaan edellytykset vapauttavalle itsetutkimusseikkailulle ja herkistävälle vuorovaikutukselle.
 
P.S. Kurssi alkaa klo 18.00 mutta tila aukeaa jo klo 17.30, mistä lähtien voit saapua vapaasti ja laskeutua oman itsesi äärelle juuri omalla tavallasi (vaikkapa teekupposen ja viltin kera).
 
P.P.S. Huomaa yhteistarjous (molemmat kurssit yhteensä 140€), mikäli haluat osallistua sekä tälle että tätä kurssia seuraavat neljä torstaita kattavalle Vapauden koreografia-kurssille!
 

 

Mitä: Aktivoiva rentoutus-tiiviskurssi
Milloin: Torstaisin 28.3., 4.4., 11.4. ja 18.4. klo 18.00-19.30
Missä: Kummituskabinetissa ravintola Rauhalan yläkerrassa (Mannenkatu 4)

Mukaan: Mukavat vaatteet ja vesipullo (halutessasi voit myös ottaa mukaan muistiinpanovälineet).

Ilmoittautuminen ja hinta: Kurssin hinta on 80€. Kurssi laskutetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen kurssikerran jälkeen.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.3.2024 sähköpostitse osoitteeseen hanna.mari.ojala (at) 
gmail.com
(ilmoita osallistujan nimi, puhelinnumero ja osoite laskutusta varten)

Kurssin järjestäjä:
Hanna Ojala (yhteistyössä Joogastudio Oulun kanssa).
Lisätietoja: Älä turhaan jää miettimään, mikäli jokin askarruttaa, vaan ota muitta mutkitta yhteyttä sähköpostitse hanna.mari.ojala (at) gmail.com. 

Kurssi Facebookissa:
https://www.facebook.com/share/utv9XXqnthiW4kiZ/?mibextid=9l3rBW

Ilmoittaudu mukaan nyt!
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen:
hanna.mari.ojala (at) gmail.com