Siirry suoraan sisältöön

Aasanasti asanaa erikoistunti 1-2 tason harrastajille perjantaina 14.5. klo 17.30-19.30

Koskeeko tämä kutsu inspiroivaan asanatyöpajaan myös sinua?
Aasanasti asanaa viikkotunti muuttui erikoistyöpajaksi! Tämä on ollut monen harrastajan lempitunti.


Matti kutsuu kaikki jo hiukan joogan perusteisiin tutustuneet harrastajat tälle 1-2 tason tälle erikoistunnille studiolle tai nettijoogaan perjantaina 14.5. klo 17.30-19.30.

Aasanasti asanaa erikoistuntia on pidetty kerran kolmen viikon välein lyhyempänä viikkotuntina. Aika ei kylläkään ole riittänyt kaikkeen siihen mukavaan kokeilemiseen, mitä tunnilla on haluttu tehdä. Tällä erikoistuunnilla kokeillaan leikkimielisesti kaikkea uutta ja jännittävää turvallisesti. Tunnilla on ollut ajatus, että emme ole tulleet onnistumaan tutuissa asanoissa vaan hakemaan inspiraatiota aivan uusista  asanoista, joiden kokeileminen on ollut ennenkaikkea hauskaa ja leikkimielistä. 

Tämä erikoistunti sopii sinulle, jos olet käynyt esimerkiksi joogan pitkän alkeiskurssin tai olet käynyt joogatunneilla jo jonkin aikaa ja tason 1 tunnit sujuvat. 

Kuulostaisiko seuraava hyvältä?

Tällä kurssilla unohdamme turhat höpinät ja keskitymme vain autenttisesti asanaan ja pidämme hauskaa. Teemme paljon asanoita, joista kaikki ovat uusia tai ainakin sellaisia, joita ei tehdä viikkotunneilla.  Teemme paljon asanoita hyvin tarkkaan rakennettuna ja huolellisella turvallisella anatomialla. 

Osallistuminen:

Voit osallistua studiolla (rajattu määrä paikkoja), kotona etäopetuksessa laadukkaasti toteutetussa live nettijoogassa.

Nettijoogan livelähetykset toteutetaan zoom-palvelun kautta. Lähetykset ovat kahdensuuntaisia: Näet ja kuulet opettajan ja opettaja näkee myös sinut halutessasi. Lähetyksen yli voi keskustella ja kirjoittaa tarvittaessa. Suosittelemme pitämään kameran päällä, mutta pakollista se ei ole. Nettijoogaan tarvitset toimivan netti-yhteyden sekä tietokoneen tai tabletin. Toteutamme kurssin normaalien nettijoogaohjeiden mukaisesti. Ohjeet nettijoogaan ja Zoom-palvelun käyttämiseen löydät täältä. Saat kurssin alkaessa sähköpostiisi linkin jonka kautta pääset nettijoogan opetukseen live-lähetykseen kurssikerroillamme. 

Onko sinun hetkesi ottaa asanaharjoituksen uusi askel? 

Mitä: Aasanasti asanaa -erikoistunti (opettajana Matti Pääaho)

Missä: 

Studiolla: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali, sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

Nettijoogana:Nettijoogan livelähetykset toteutetaan zoom-palvelun kautta. Saat linkin tunnille noin 15 minuuttia ennen tunnin alkamista sähköpostiisi. 

Milloin: 14.5.2021 klo 17.30-19.30

Hinta ja maksaminen:  

36€ sis. alv. 

Sarjakortit ja jäsenyydet: 

Voit käyttää tunnin maksamiseen myös sarjakorttiasi / kuukausijäsenyyttäsi. Tällöin veloitamme osallistumisesta kortin käyntikerran kuittaamisen lisäksi 18€. 

Ilmoittautuminen: ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Ilmoittautuessa sitoudut maksuun. Jos perut ilmoittautumisesi järjestelmästämme, laskutamme erikoistunnin maksun kaikissa muissa tapauksissa paitsi sairastumisissa.  Ilmoittaudu mukaan varausjärjestelmästämme valintasi mukaan:

Ilmoittaudu studiolle (14 paikkaa) tästä.

Ilmoittaudu nettijoogaan tästä.

Liikuntaedut: Maksuvälineeksi käyvät kaikki liikuntaedut. Nettijoogan vaihtoehdon maksaessa liikuntaeduilla, laita sähköpostia meille millä liikuntaedulla maksat ja millä summalla. Annamme ohjeet liikuntaedulla maksamiseen etänä. Nettijoogaa ei voi valitettavasti maksaa liikuntaseteleillä, mikäli et niitä henkilökohtaisesti toimistollemme voi toimittaa. 

Mitä mukaan studiolle tullessa: Joustavat puhtaat vaatteet jotka soveltuvat liikkumiseen, juomapullo halutessa ja utelias mieli. Suosittelemme oman joogamaton tuomiseen korona-aikana. Meiltä saat tarvittaessa käyttöösi tehopuhdistetun joogamaton.  

Korona-ajan erityisohjeet: 

  • Sairaana ja flunssan vähäisimmissäkään oireissa ei tulla joogatunnille. 
  • Huomioi tiloissamme erityisen huolella käsi- ja yskimishygienian, eikä lievissäkään flunssan oireissa tietysti tulla joogaamaan.
  • Olemme lisänneet käsidesipisteitä ensiavuksi sisääntuloon ja avainkorttipöydällemme. Käytä käsidesiä ennen kuin otat avainkorttimme käyttöön. Käsien pesu on vieläkin parempi ehkäisykeino. Tiloistamme löytyy kahdeksan käsienpesupaikkaa (kolme naisten sekä miesten pukuhuoneista, kaksi käytävämme päästä vessoista). 
  • Yski hihaan tai kertakäyttönenäliinaan.
  • Ryhmäkokoja on pienennetty niin että 1,5 metrin suositus turvaetäisyys toteutuu. 
  • Lisäksi huolehdimme mattojen puhdistuksesta entistä tarkemmin. Suosituksena käytämme 10 suihkausta per matto ja erityisen huomioivaa puhdistamista puhtaalla pyyhkeellä. 
  • Riskiryhmiin kuuluvia suosittelemme käyttämään erityistä harkintaa tunnille osallistumisesta.  

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!