Siirry suoraan sisältöön

Nettijooga

Toteutamme mahdollisuuden etäopetukseemme Zoom-videokonferenssipalvelun avulla, ammattilaiskameroin ja mikrofonein.

Etäopetuksessa näet ja kuulet opettajan tunnilta studioltamme. Koska videoyhteys toimii kahteen suuntaan, voi opettaja ja muut nettijoogaajat nähdä sinut niin halutessasi. Tällöin voit saada opettajalta kommentteja ja ohjeistuksia itsellesi. Voit tietysti pitää oman kamerasi kiinni vaikka koko lähetyksen ajan. 

Netti-joogan tunneille et tarvitse mitään joogavälineitä, tunnit voi tehdä jopa ilman joogamattoa. Jos tarvitset tunnilla jotain ylimääräistä, löydät ne varmasti kotoasi (esim. tyyny, pyyhe).

Helpot ohjeet nettijoogaan liittymisestä  kotoasi:

Ilmoittautuminen: 

HUOM! Ilmoittautuminen sulkeutuu 15 minuuttia ennen nettijoogatunnin alkua. Ilmoittaudu ennen sitä! 

1. Ilmoittaudu tunnille painamalla valikosta Aikataulu ja ”Ilmoittaudu joogatunnille”
2. Valitse tunti ja valitse ”Nettijoogastudio” vaihtoehto. 
3. Paina ”Varaa” ja kirjaudu sisään. Jos teet sen ensimmäistä kertaa, pyytää järjestelmä tekemään tunnuksen. Teet sen minuutissa.
4. Vahvista varaus.
5. Vahvistuksesta saat sähköpostiisi kuittauksen, josta voit myös perua varauksen viimeistään 4 tuntia ennen joogatuntia. 
HUOM! Laita sähköposti meille, jos jostain syystä yhteydessäsi on ongelmia. Kun tunti on jo alkanut, veloitamme kaikista varauksista käyntikerran ja huomioimme tässä tekniset ongelmat joista meille on ilmoitettu. 

Maksaminen:

Maksa etukäteen.
Tunnit tulee maksaa etukäteen verkkokaupassamme. Tai voit vaihtoehtoisesti maksaa tunnit liikuntaetujen etäsovelluksilla: Lue lisää syksyn 2022 nettijoogatunneista.

Etäyhteyden avaaminen nettijoogatunnille tietokoneella ja älylaitteella:

Avaa etäyhteys tietokoneella:

1. Saat sähköpostiisi linkin nettijoogaan 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua. HUOM! Jos et saa viestiä, tarkasta roskapostikansiosi ja siirrä viesti saapuneisiin tai merkitse asiakaspalvelu@joogastudio.fi luotettavaksi lähettäjäksi.
2. Avaa linkki tai kirjoita se selaimeesi. 
3. Hyväksy Zoom-ohjelman asennus. 
4. Ohjelma pyytää lupaa käyttää tietokoneesi web-kameraa ja mikrofonia. Oman videon ja mikrofonin voi halutessaan sulkea. 
5. Opettaja antaa sinulle loput ohjeista. 
 
Avaa etäyhteys Android tai Apple älylaitteella:
 
1. Saat sähköpostiisi linkin nettijoogaan 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua. HUOM! Jos et saa viestiä, tarkasta roskapostikansiosi ja siirrä viesti saapuneisiin tai merkitse asiakaspalvelu@joogastudio.fi luotettavaksi lähettäjäksi.
2. Avaa linkki tai kirjoita se selaimeesi.
3. Ohjaudut Zoomin kotisivuille. Jos käytät ensimmäistä kertaa Zoomia, paina Download from Google Play (Android) tai Download from App Store (iPhone & iPad). Asenna sovellus älylaitteellesi. 
4. Avaa Zoom-app. 
5. Paina ”Join meeting”
6. Kirjoita linkin lopun numerosarja ylös ”Meeting ID” kohtaan. 
7. Hyväksy Zoomin käyttöehdot painamalla ”I Agree”.
8. Paina ”Got it”
9. Salli Zoomin ottaa kuvia ja nauhoittaa videota. Voit liittyä myös ilman videota. 
10. Seuraavaksi päätät näkeekö opettajasi sinut. Paina joko ”Join with Video” (opettaja näkee sinut) tai ”Join without Video” (opettaja ei näe sinua). Oman videon voi pysäyttää halutessaan. 
11. Salli Zoomin nauhoittaa ääntä, jos haluat mahdollisuuden puhua opettajan kanssa. Oman mikrofonin voi sulkea halutessaan.
12. Paina ”Join Audio” niin kuulet opettajan äänen. 
13. Opettaja antaa sinulle loput ohjeista.