Siirry suoraan sisältöön

Vapauden rajoissa – kasvun askelia taiteen kautta -työpaja 20–22.5.

Tuntuuko olo siltä, että sisimpäsi räjähtää?
Että tahtoisit antaa sen räjähtää vapaaksi ulos maailmaan?
Että tahtoisit ilmaista itseäsi ja tämänhetkisiä tuntemuksiasi luomisvoimasi kautta?
Haluaisitko tanssia, laulaa, maalata, kirjoittaa, päästää ilmoille ja antaa muodon sille, mikä sisälläsi velloo?
Tämä intensiivinen työpaja on juuri sinua varten.
               

Tämä kolmepäiväinen työpaja on rohkeille niille, jotka haluavat sukeltaa syvälle sekä omaan itseensä että kollektiivisen tajunnan syövereihin, niille, jotka uskovat, että taiteen avulla maailmaa voi parantaa, ainakin omaa maailmaansa. Oli itseilmaisun tapa mikä tahansa, se kertoo aina jotain siitä kokemuksesta, josta se on syntynyt. Siinä on jotain ainutlaatuisen eheyttävää, kun saa antaa jotain sisältään, luoda sille muodon ja tulla sen kautta nähdyksi ja kuulluksi sekä itselleen että muille. Tämän toteutumiseen tarvitaan sekä vapautta että rajoja, sekä teos että raamit. Tästä kaikesta tässä työpajassa on kyse.

Jokainen osallistuja saa vapaasti valita oman itseilmaisun kanavansa. Jokaiselle on varattuna oma aikaikkuna, jolloin muun ryhmän huomio on keskittynyt vain yhteen henkilöön kerrallaan, jolloin kokemuksensa kanavoijalla on täysin ansaitsemansa asema tilassa. Ryhmä on tästä huolimatta varsin yhtenäinen yksikkö, joten vaikka kokemuksen keskiössä onkin vain yksi ihminen kerrallaan, saa jokainen ryhmään osallistuja jokaisen muun kokemuksesta varmasti jotain itselleen – me kun emme ole erillisiä toisistamme vaan yhteydessä toisiimme joka hetki.                                                

Työpajan ohjaaja Hanna Ojala on monialainen taiteilija, jonka käyttämät metodit perustuvat hänen mentoreiltaan (Kath Burlinson, Paul Oertel ja Nancy Spanier) omaksuttuihin työskentelytapoihin. Hänen ajatusmaailmassaan taide ja luominen ovat aina varsin henkisiä kokemuksia, ja siksi on oleellista pyrkiä olemaan yhteydessä omaan ytimeensä luomisprosessin jokaisessa vaiheessa. Työpajan harjoitukset räätälöidään jokaisen osallistujan sen hetkisen tarpeen mukaan, joten työskentely on varsin vaihtelevaa ja intensiivistä. Hanna on myös kouluttautunut muun muassa tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi ja on pitkän omakohtaisen kokemuksensa kautta tutustunut erilaisiin itsetuntemus- ja hoitomenetelmiin, joten jokaisen osallistujan rajojen kunnioittaminen sekä työskentelyn turvallisuus ovat hänelle ensisijaisen tärkeitä. Jokaisella pitämällään tunnilla Hanna pyrkii olemaan täysin rehellinen ja avoin niin itselleen kuin muille osallistujille sekä vallitsevalle hetkelle, mikä luo osaltaan edellytykset vapauttavalle itsetutkimusseikkailulle ja herkistävälle vuorovaikutukselle. 

Tule yllättämään itsesi ja kokemaan jotain ainutlaatuista tälle tiiviskurssille! Vapaus ja vastuu sen eteen otetuista askelista ovat täysin sinun. Nyt jos koskaan on aika nousta näkyväksi!

Tälle seikkailulle mahtuu vain 8 henkilöä, joten ole nopea ja varaa paikkasi heti. Minimiosallistujamäärä työpajan toteutumiseen on 5 henkilöä. Mikäli työpaja on täynnä, kannattaa ehdottomasti ilmoittautua jonotuspaikalle, sillä tilanteet elävät ja muuttuvat aina.                                      

Työpaja saattaa olla varsin intensiivinen kokemus, joten kannattaa rauhoittaa viikonloppu sitä varten. Ilmoittautuessasi saat lisäohjeita sähköpostitse. Jos sinulla on kysyttävää työpajaan liittyen, voit lähettää sähköpostia: hanna@joogastudio.fi

Työpaja ei valitettavasti sovellu vakavien mielenterveyden häiriöiden kanssa eläville.

Mitä: Vapauden rajoissa – kasvun askelia taiteen kautta -työpaja

Missä: Joogastudio Oulu Tyrnäväntie 16 (Terminaali, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Voitto)

Milloin: 20.-22.5.2022

Perjantaina 20.5. klo 18-20
Lauantaina 21.5. klo 14-17
Sunnuntaina 22.5. klo 12-15

Hinta: 95€ Voit maksaa myös sarjakorttien kerroilla osan tai kokonaan. Yksi kerta on 10€ arvoinen maksaessasi niillä.

Alennukset: Anytime-kuukausijäsenet pääsevät tähän työpajaan 85€ hinnalla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu Joogastudion verkkokaupassa tai ilmoittautumalla sähköpostitse, jos maksat sarjakortilla tai liikuntaeduilla.

Liikunta- ja kulttuuriedut: Voit maksaa työpajan Smartumeilla, Smartum-paylla, Edenredilla, ePassilla tai tyky-seteleillä.