• Vanhentuvat liikuntasetelit pois painamasta! Helpota joulustressiä varaamalla joogaa jo ensi vuodeksi!

 • Onko sinulla käyttämättömiä liikuntaseteleitä tai liikuntaetua tälle vuodelle etkä tiedä, mitä niillä tekisit? Tuo ne Joogastudio Oululle! (Meillä käyvät: Smartum-setelit, Smartum saldo -kortti ja Smartum saldo -verkkomaksut, Tyky-setelit, Tyky-online, Pay2Go, Sporttipassi (ePassi), Edenred Ticket Virike (Mind&Body) -kortti, Virikesetelit)

  Jos sinulla on vuoden 2018 aikana vanhentuvia liikuntaseteleitä ja haluat hyödyntää ne joogaan, meillä on sinulle kaksi vaihtoehtoa: voit ostaa kertakäynnin tai sarjakortin (5, 10, 20 tai 30 kertaa) tai tuoda liikuntasetelit meille kerryttämään saldoa joogatilille.

  Miten tämä toimii?

  Voit ostaa joko kertakäynnin tai sarjakortin tämän vuoden puolella ja aktivoida sen vasta tulemalla joogatunnille. Eli sarjakortti (tai kertakäynti) astuu voimaan, kun käytät siitä ensimmäisen kerran tulemalla joogaan, ei kortin ostohetkellä. Sarjakortin voit siis ostaa tämän vuoden puolella ja tulla joogatunnille, kun sinulle sopii. Voit myös maksaa vain osan sarjakortista liikuntaedulla.

  Toinen mahdollisuus on tuoda liikuntasetelit meille Joogastudiolle ja kasvattaa niillä saldoa joogatilillesi. Seteleillä maksamasi summa kirjataan meille ylös, ja haluamallasi hetkellä voit ostaa saldolla mitä tahdot. Eli voit tuoda setelit meille tämän vuoden puolella ja tehdä niiden kerryttämällä saldolla haluamasi ostoksen vasta ensi vuoden puolella. Huomioi, että kun setelit on kerran talletettu joogatilillesi, niitä ei voi enää hyvittää takaisin liikuntaseteleiksi (verottajan ohjeiden mukaan).

  Huomioi myös, että liikuntasetelit ja liikuntaetu ovat henkilökohtaisia.

  Älä jätä etujasi pölyttymään vaan tule joogaamaan itsellesi hyvinvointia!