Siirry suoraan sisältöön

Seuraava Joogan peruskurssi vasta-alkajasta harrastajaksi alkaa huhtikuussa 26.4. nettijoogana ja studiolla

Oletko haaveillut joogan aloittamisesta? Haemme ihan uusia harrastajia, jotka haluavat aloittaa ihan nollapisteestä!
 
Huhtikuussa 2021 alkaa uusi kuuden kerran Joogan peruskurssi uusille harrastajille. Kurssi pidetään etänä nettijoogana sekä paikan päällä Joogastudio Oululla on varattu rajallinen määrä paikkoja. Voit osallistua kummalla muodolla haluat. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi pian, studiolla paikkoja on rajattu määrä! Osallistujamäärät studiolla pidettävässä ryhmässä on rajattu toistaiseksi normaalia pienemmiksi turvavälien toteutumiseksi.
 
HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA VAIKKA VALITSISIT OSALLISTUA PAIKAN PÄÄLLÄ.
 
Alkeiskurssimme ovat saaneet paljon kehuja osallistujilta. Tule sinäkin mukaan tällä kertaa!

Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin joogaharrastuksensa aloittaneita? Oletko mielestäsi lähempänä rautakankea kuin kuminauhaa ja joogan asentoharjoitus tuntuu ajatuksena pelottavan kaukaiselta? Vai haluatko jostain muusta syystä lähestyä joogaa harrastuksena ihan nollapisteestä? Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa Pohjois-Suomen suurimmassa joogakoulussa. Moni on epävarma joogan aloittamisen suhteen, vaikka ei tarvitsisi. Syyskauden kurssilaiset kehuivat kurssituntia viikon kohokohdaksi. Lue alta osallistujien palautetta, niin tiedät miksi.

Osallistu matalalla kynnyksellä
Kurssilla voit lähestyä lajia helposti ilman kynnystä. Aloitat opettelusi ja joogan harrastamisen nollatasolta. Kokemusta sinulla ei tarvitse olla. Tule juuri sellaisena kuin olet – jooga sopii kaikille. Kurssin tavoitteena on saada vasta-alkajat mukaan harrastukseen helpommin ja tuoda joogan hyödyt jokaisen saataville. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut riittävän kokemuksen jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla studiolla tai etänä kotona.

Kenelle? Joogan peruskurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat aloittaa joogan harrastamisen ihan nollapisteestä yhdessä samantasoisten ryhmäläisten kanssa. Kurssi sopii erityisesti sellaisille, jotka eivät halua tulla suoraan viikkotunneille.

Sisältö ja hyödyt: Kurssi pitää sisällään 75 minuutin kokonaisvaltaisen joogatunnin kerran viikossa kuuden (6) kurssikerran ajan sekä yhden joogan viikkotuntien tutustumiskerran alennushintaan. Kuuden kerran peruskurssi alkaa kehittää liikkuvuutta, venyvyyttä, tasapainoa ja voimaa. Kurssilla käydään läpi asana(eli asento)-harjoittelun perusteet perinpohjaisesti, helpoista harjoituksista alkaen.

Opettelemme aurinkotervehdyksen ja suuren joukon tavallisia asanoita, joita muokkaamme jokaisen jäykkyystason ja henkilökohtaisten haasteiden mukaan – opit tekemään joogaa omalla tavallasi. Rautakanget saavat hyvän alun pikkuhiljaa taipumiseen. Jokainen voi aloittaa joogaharjoituksensa juuri siltä tasolta, mihin keho ja mieli ovat valmiit. Älä kuitenkaan luule, että joogan harjoittelu olisi vain kevyttä puuhaa, vaikka kyseessä on alkeiskurssi. Osana jokaista tuntia työskentelemme kehittäen ja voimistaen kehon tukilihaksistoa ja tunnetusti tämä tuo hikeäkin pintaan. Teet kuitenkin oman jaksamisesi ja henkilökohtaisten mahdollisuuksiesi mukaan. Jooga on lajina hyvin kokonaisvaltaista ja kehoa sekä mieltä tasapainottavaa.

Kurssilla opetellaan joogan asana-harjoituksessa tehtävä joogahengitys ja lisäksi sivuten pienissä määrin muita hengitysharjoituksia. Kurssilla joogan maailma tulee sinulle tutuksi. Rentoutuminen sekä mielen rauhoittaminen ja tasapainottaminen ovat myös tärkeitä tavoitteita. Kurssilla tehtävät joogaharjoitukset tähtäävät kehon parantamisen lisäksi mielen rauhoittumiseen ja hyvinvointiin. Kurssilla saat myös kirjallisia ohjeita kurssilla opeteltavista asanoista ja asanasarjoista kotiin vietäväksi. Kurssikertojen lisäksi kurssiin kuuluu yksi alennushintainen viikkotuntien tutustumiskerta, joka suoritetaan kurssin loppupuolella viikkotunneilla joko paikanpäällä tai etänä.

Terveydelliset haasteet? Kurssilla otetaan huomioon jokaisen osallistujan terveydelliset haasteet ja annetaan niiden mukaan vaihtoehtoja harjoitukseen. Vain hyvin harva terveydellinen tila estää joogan harrastamisen kokonaan. Kysy tästä ihmeessä lisää, katso yhteystiedot alta.

Opettaja: Kurssin opettaja Matti Pääaho on pitkälle kouluttautunut, kokenut ja maanläheinen joogaopettaja. Lukuisat ihmiset ovat tutustuneet joogaan hänen tunneillaan ja kursseillaan.

Palautetta aiemmilta kursseilta:
”Olen ollut todella tyytyväinen joogakurssiin, mukaan lähtemistä ei ole tarvinnut katua.
Olen jo muutaman vuoden haaveillut joogan aloittamisesta, mutta aina siirtänyt sitä. Jostain netin syövereistä on tullut joogasta kuva, että se on kamalan vakavaa, myöhästymistä ei sallita, tunneilla ei saa juoda jne. Tämä ei ollut yhtään sellaista. On ollut hyvä, että on saanut aloittaa rauhallisesti ja kaikki asanat on käyty alusta asti perusteellisesti läpi. Pelkkä viikonloppu-kurssi olisi ainakin itselle ollut ihan liian lyhyt. Hengitysharjoitukset on myös tulleet tarpeeseen, niissä oppii rauhoittumaan.”

”Alaselkäni oli oireillut jo useamman vuoden, ja koska työni sairaanhoitajana on fyysisesti hyvin kuormittavaa alkoi huolestuttaa, että selkäni ja muu kroppani sanoo pian sopimuksen irti. Olin kuullut kuinka moni oli saanut joogasta apua selkäongelmiin. Itseäni kiinnosti myös joogan henkinen puoli, sillä työni psyykkinen kuormittavuus kasvoi jatkuvasti. Useampi työkaveri poltti itsensä loppuun ja halusin itse välttää tätä kohtaloa. Ja lukemani ja kuulemani perusteella ajattelin, että joogasta olisi myös tässä apua. Itsellä oli kuitenkin iso kynnys lähteä suoraan viikkotunneille, koska mitään pohjaa ei ollut ja olin kankea kuin rautakanki. Sitten ihan sattumalta löysin tämän kurssin. Hetkeäkään miettimättä ilmottauduin ja tätä päätöstä en ole katunut kertaakaan. Kurssi vastasi odotuksiani ja jopa ylitti ne. En olisi koskaan uskonut, että huomaan niin suurta edistystä näinkin lyhyessä ajassa. Pidin siitä, että asanat rakennettiin huolellisesti ja aina sai apua ja erilaisia variaatioita jos oma kroppa ei johonkin pystynyt. Hengitysharjoitukset olivat kanssa mukavia ja niistä on ollut iloa töissä jaksamisessa. Oli myös mukavaa että kurssi eteni sopivasti pikkuhiljaa haasteellisempiin juttuihin ja sai usein kokea onnistumisen riemua ja huomata edistystään.”

”Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti joogassa jo vuosia siellä sun täällä ja monenlaisella tunnilla. Mutta näissä on oikeastaan aina toistunut sama (kuten yleensä ryhmäliikuntatunneilla), että ohjataan asanasta toiseen kertomatta/ohjaamatta tarkemmin mitä teet oikein ja mitä väärin. Tästä syystä halusin tulla kurssille ja aloittaa ihan alusta oppimaan perusasiat kunnolla, ja näin on kyllä käynyt. Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy mm. muissa harrastuksissa.”


”Itselle on tullut yllätyksenä, kuinka suuri apu tästä on ollut polven nivelrikkoon. Polvi ei ole ollut näin hyvässä kunnossa sen jälkeen kun nivelrikko todettiin… aika yllättävää. Ehdottomasti jatkan joogaamista nyt kurssin jälkeen.”


”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämäni ehkä paras päätös on aloittaa jooga.”

Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Nyt on sinun vuorosi.

Mitä: Joogan peruskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

Milloin: HUHTI-TOUKOKUU 2021

Kurssikertoja on yhteensä 7 kappaletta (6 kurssituntia + 1 tutustumistunti viikkotunneillamme)

Maanantaisin 26.4.2021 alkaen klo 16.45-18.00. Viimeinen kerta 31.5.

Missä: Etänä kotonasi. Lähetämme ohjeet nettijoogaan liittymiseen. Tarvitset live-stream-nettitunneille tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja verkkoyhteyden.

Paikan päällä studiolla tekevät: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille, mutta toistaiseksi oman maton tuominen on suositeltavaa. Oman joogamaton voi ostaa studioltamme hyvästä valikoimastamme. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: Kurssin hinta on sama riippumatta siitä osallistutko netissä vai paikan päällä.

Kurssi maksaa yhteensä 100 € (6 kurssikertaa x 16 € + 4€ alennuskerta viikkotunneille tutustumiseen). Kurssin paikan varaus- ja ennakkomaksu on 35€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan ensimmäisen kurssikerran jälkeen. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varaus- ja ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi aiemmin suositulla kurssilla.  

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä se tuote jolla osallistut kurssille: ”Kurssipaikka nettijoogana” tai ”Kurssipaikka studiolla paikan päällä” riippuen siitä osallistutko netin kautta vai paikan päällä. Paikan päälle ilmoittautujat voivat suorittaa kurssin tarpeen mukaan myös netin kautta. Huomioithan sen, että mikäli viranomaistoimet vaativat siirtymistä etäopetukseen ei studiolla osallistuminen ole sen ajan mahdollista vaan kaikki järjestetään etänä. Studiolla olevien kurssipaikkkojen määrä on rajattu 12 henkilöön. 

Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0401526654

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai kurssin alkamispäivänä ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.