• Tunnit jatkuvat tiistaina 7.1. katso lukujärjestys ja aloita oma joogavuosi varaamalla paikkoja kiinnostaville tunneille

 • Tiistaina 7.1.2020 alkaa meidän uusi kausi ja astuu voimaan Joogastudio Oulun uusi lukujärjestys, josta löytyy 21 viikkotunnin verran erilaisia joogatunteja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Uudessa lukujärjestyksessä on sekä vanhoja tuttuja ja hyväksitodettuja tunteja että ihkauusia tunteja uusien opettajien pitämänä, uutuuksina kundaliinijooga ja mammajooga (raskaana oleville sekä jo synnyttäneille yhdessä).

  Myös kokonaista kolme hurmaavaa opettajaa astuu salin eteen avamaan meille uusia mahdollisuuksia matolla: Petra (flow, hatha, yin), Pipsa (kundaliini) ja Hannele (flow, hatha ja heat). Uudet opettajat tuovat mahtavan täydennyksen porukkaamme. Joogastudio Oulun opettajakunnan ammattitaito kasvaa kohisten sekä syvyydessä että laajuudessa meidän 12 opettajan myötä. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota oppilaillemme näin upean kattauksen osaamista! Katso uusien opettajien kuvaukset kotisivujemme opettajat osiosta.

  Lisäksi päivitämme joogatuntien kuvaukset ja tietysti uudistamme tammikuun viikkotuntitarjonnan ja kurssitarjonnan. Katso uusi viikkolukujärjestys ja kurssilukujärjestys sähköpostin lopusta.

  Tietysti myös tutut nautinnolliset joogatunnit ovat edelleen valikoimassamme, tuntien järjestys ja nimet tosin hieman päivittyneinä. Toivomme tämän palvelevan oppilaitamme yhä paremmin. Me Joogastudio Oululla pyrimme jatkuvasti kasvattamaan tarjontaamme ja kehittämään osaamistamme voidaksemme tarjota oppilaillemme parasta mahdollista opetusta parhailla mahdollisilla tavoilla. Me haluamme tehdä yhteisen joogakokemuksen kanssanne aina vain paremmaksi.

  Kuten huomaat, luvassa on paljon uutta ja ihmeellistä! Aloitetaan vuosi riemullisella ryminällä yhdessä! Sydämellisesti tervetuloa suositusten arvoiselle Joogastudio Oululle!

  Aloita sinäkin joogavuosi heti ja varaa paikkasi tunneille, ellet ole vielä sitä tehnyt!

  Varaa paikkasi ilmoittautumisjärjestelmästämme.