Tunnit alkoivat tänään! Lue uutuuksista ja varaa paikkasi!

Elokuun ja syyskuun tuntilukujärjestys tuli voimaan tänään. Ilmoittaudu vaikka heti lempitunneille ja tutustu uutuuksiimme!

Ihanat tunnelmalliset syyskauden tunnit kutsuvat taas harrastajia voimaan hyvin ja nauttimaan joogasta. Miten olisi hyvinvointiin panostaminen oikein kunnolla?  Syyskausi käynnistyy tänään heti uusien tuntien myötä. Suosituimmat tuntimme jatkuvat pääsääntöisesti samoilla paikoilla lukujärjestyksessä kuten aiemminkin. 

Uutuuksia on tänä syksynä useita. Tutustu nyt niihin ja varaa paikkasi.

Maanantai iltaan tulee Veran palauttava ja rentouttava Lämpö restoratiivinen jooga. Tunnilla kierrokset laskevat ihanan syvävenyttävien ja rentouttavien asanoiden myötä lempeässä lämmössä. Tunti sopii kaikille. Maanantaisin joka toinen viikko vaihtelee Matin Dynaaminen flow ja uusi Intuitive flow tunti. Dynaaminen flow on vanha tuttu. Uusi erilainen Intuitive flow herätti jo kesäkuussa harrastajien mielenkiinnon. Tunnilla mennään syvälle kehon fascia- ja lihasketjujen maailmaan ja liikutaan paljon kehon omia impulsseja huomioiden. 

Tiistai iltaan tulee niin ikään toiveena myös uusi syvärentouttava ja palauttava Restoratiivinen jooga Sannan pitämänä. Tunti sopii ihan aloittajillekin. Noin joka toinen tiistai pidämme myös jatkoharrastajillemme Aasanasti asanaa taso 2 tunnin. Tunnilla teemme paljon täysin yllättäviä ja uusia inspiroivia asanoita. Tunnin pohjana toimii supersuosion saanut kesäkuun Aasanasti asanaa kurssi. Nyt samaa mahtavuutta tarjoillaan viikkotuntina!

Keskiviikkona meillä on kolme uutta tuntia!
Haastavampaa joogaa on tarjolla kokeneen Petran pitämässä Vinyasa flow 2 tason tunnilla! Tule ehdottomasti hakemaan uutta inspiraatiota ja haastetta, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta flow-joogasta.  Keskiviikkoon saamme myös lisää sunnuntai illan tähtiopettajan Anna-Maijan tunteja: Lempeä flow ja Yin jooga. Tunnit sopivat kaikille harrastajille.

Torstaina saamme toivottua Raskausajan joogaa! Tätä on toivottu arki-iltoihin ja varmasti moni ilahtuu tästä uutuudesta. Tanjan pitämä turvallinen tunti on tehty huomioiden odotusajan haasteet ja kehon rajat tavoitteena parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia vähentäen myös ylikierroksia ja stressiä. Torstai iltaan siirtyy keskiviikolta Matin suosittu Heat jooga myös – huomasithan myös tämän!

Perjantaina työpäivän jälkeen sopii mahtavasti alkuiltaan uusi Heat flow. Tunnilla tehdään lämmitetyssä salissa ihana virtaava flow-harjoitus Hannelen ohjaamana. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu! Tunnin jälkeisellä ihanalla ololla nollataan varmasti kaikki viikon aikana kertyneet kuormitukset pois kehosta ja mielestä. 

Viikonlopun lauantain päivätunnit ja sunnuntain iltatunnit pysyvät meillä samana kuin kevään lukujärjestyksessä. 

Moni tunti on tarjolla myös verkossa nettijoogana. Huomaathan lukujärjestyksen nettijooga-symbolit – lukujärjestyksessä tunnin jälkeen.

Valitse paremman olon syksy – rakastu hyvinvointiin!