• Tunne kehosi tutuksi Mindful Motion -tiiviskurssilla

  Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi laajemmin? Tahdotko syventyä tuntemaan kehoasi tarkemmin? Kiinnostaako tutkimusmatka oman ihmisyytesi mysteerin sopukoihin turvallisessa ympäristössä? Vai mielitkö vain yksinkertaisesti nauttimaan musiikin ja vapaan liikkeen yhteisvaikutuksesta samanhenkisessä seurassa?

  Mindful Motion -tiiviskurssi järjestetään 5 kerran sarjana maksimissaan 10 osallistujalle, jotta ryhmäytyminen ja yhteinen matkanteko palvelevat mahdollisimman hyvin jokaisen yksilöllistä liikettä kohti syvempää kehotietoisuutta. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse. Ilmoittaudu mukaan nyt!

  Mindful Motionin kehittäjä Hanna Ojala on runoilija ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, joka yhdistelee erilaisia VitalDanzan, vapaan tanssin, autenttisen liikkeen, Gagan ja tanssi-liiketerapian elementtejä. Kurssilla käytetään harjoitusten tukena myös kirjoittamista ja piirtämistä sekä yhteistä keskustelua. Harjoitukset ovat kuitenkin vain tukipilareita, joiden ympärille jokainen osallistuja saa luoda aivan omanlaisensa kokemuksen. Kukin saa tehdä harjoitukset juuri senhetkisen olotilan mukaan eikä mitään ole pakko tehdä – omien rajojen kunnioittaminen on kaiken tekemisen perusta.

  Jokaisella kurssikerralla on oma teemansa, jonka ympärille harjoitukset rakentuvat. Harjoitusten tavoitteena on astella hellästi mutta varmasti kohti uusia oivalluksia ja varmempaa itsetuntemusta pitkin eheää spiraalin lailla syvenevää polkua. Teemoista voimme ja saamme myös keskustella ryhmänä ja päättää yhteistuumin, mikä palvelee meitä parhaiten.

  Tiiviskurssi järjestetään 5 kerran sarjana joka toinen viikko 8.2.2019 alkaen (huomaa hiihtoloma). Kurssikerran kesto on 2 tuntia. Jokaiselle kurssikerralle osallistuminen on suositeltavaa, muttei välttämätöntä. Kurssimaksu maksetaan kokonaisuutena huolimatta mahdollisista poissaoloista.

  Tiiviskurssin vaikutukset eivät jää vain kurssille, vaan sekä kehossa että mielessä ja myös tunnepuolella läsnäolo valtaa lisää alaa pysyvästi – se on ainakin sydämellinen toive ja vakaa tarkoitus! Ja kenties kurssin myötä kevätaurinkokin paistaa hieman kirkkaammin.

  Tule tanssimaan itsesi täydesti tähän päivään!

  Kurssin päivämäärät ja alustavat teemat:
  perjantai 8.2.
  klo 18.00-19.30 (kehotietoisuus)
  perjantai 22.2. klo 18.00-20.00 (miten minä näen itseni/miten muut näkevät minut)
  lauantai 16.3. klo 16.00-18.00 (kehitykselliset liikkeet)
  perjantai 29.3. klo 18.00-20.00 (somaattinen muisti)
  perjantai 12.4. klo 18.00-20.00 (oma voima/suhde muihin)

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 5 henkilöä, maksimi 10 henkilöä.
  Huom! Kurssi ei sovellu vakavia psyykkisiä häiriöitä poteville, liikuntarajoitteisuus ei ole este.

  Kiinnostuit? Ilmoittaudu mukaan! Teet sen helposti tästä.

  Mitä: Mindful Motion -tiiviskurssi

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: 5 kertaa 8.2. – 12.4.2019 (4 perjantai-iltaa, 1 lauantai-iltapäivä) Katso tarkemmat ajat ylempää!

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 100€ (5 kurssikertaa). Kurssin osallistumisen varausmaksu on 50€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan ensimmäisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksuna maksamisesta sähköpostilla. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.
  Ilmoittautuminen:
  Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti.

  Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi
  Lisätietoa kurssin sisällöstä: Hanna Ojala hanna@joogastudio.fi

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä 8.2.2019. ilman syytä, mutta varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 100€ sis alv.). Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.