Tsekkaa maaliskuun uutuustunnit!

Joogastudio Oululla vaihtui juuri maaliskuun lukujärjestykseen. Uudessa lukujärjestyksessä on nyt kuun vaihtumisen myötä kaksi kokonaan uutta tuntia: Perinteinen hatha torstaisin klo 16.45-18.00 ja Aamuflow lauantaisin klo 10.30-11.45.

Kokonaan uusi jännittävä joogatunti Perinteinen hatha (taso 1) alkaa ensimmäistä kertaa 4.3. torstaina klo 16.45-18.00.  Tunnilla liitetään normaalista joogatunnista poiketen mukaan ei-niin-tunnettuja ikivanhoja hathajoogaperinteen harjoituksia. Tunnin alussa ja lopussa lausutaan yhdessä pitemmät alku ja loppumantrat, tunnilla tehdään pranayamaa hengityksen pidätyksineen, kriyoja kuten jännittävä agnisara sekä tehdään mielen kohdistus- (dharana) ja meditaatiotyöskentelyä (dhyana). Tunnin pitää Matti Pääaho.

Lauantai aamupäivä on ihanaa aikaa harrastaa joogaa. Sen jälkeen nautit viikonlopustasi täydellä läsnäololla sekä heränneellä keholla ja mielellä. Opettajaksi saamme uuden vanhan tuttavuuden Joonatanin. Joonatan on aloittanut joogauransa Joogastudio Oululla Rommakkokadun alkuaikoina ja on hankkinut itselleen hatha- ja vinyasaopettajan pätevyyden Balilla vuosi takaperin. Tule kokeilemaan Joonatanin Aamuflow tunti (taso 1) lauantaisin 6.3. alkaen klo 10.30-11.45.