• Tropical Total Reset -syvärentoutustunti lauantaina 29.2. klo 18.00-19.15.

  Hiihtoloma käyntiin lämmössä! Tropical Total Reset -syvärentoutustunti lauantaina 29.2. klo 18.00-19.15.

  Huikean suosittu Tropical Total Reset -syvärentoutustunti avaa hiihtoloman! Jos jäit edellisestä tunnista paitsi, ei hätää, Joogastudio Oulun paratiisilomalähdöt ovat jälleen varattavissa! Mitä vielä odotat? Varaa paikkasi heti!

  Tropical Total Reset -syvärentoutustunti on kuin normaali Total Reset -syvärentoutustunti mutta ihanassa lämmössä. Tällä erikoistunnilla saat sulkea silmät, imeä infrapunalämmön hehkua ja lämpöpuhaltimien henkäilyä luihin ja ytimiin asti, lähteä mielikuvamatkalle unelmiesi lomakohteeseen eksoottisen äänimaiseman saattelemana. Tämänkertaisella minilomalla kirkasvalolamput loistavat poissaolollaan, sen sijaan suolalamppujen lämmin, lempeä hohde saattelee meidät trooppisen auringonlaskun tunnelmiin.

  Tältä tunnilta lähdet taatusti sydämeen asti sulaneena ja täynnä uutta puhtia kulkemaan kohti kevättä. Tule mukaan ja anna hien ja rentojen rytmien laskeat hartiat! Oma vesipullo mukaan.

  Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Tunnin maksuun käy myös sarjakortti.

  Jos haluat todella päästä tunnelmaan, ota tunnille mukaan rantapyyhe, hattu ja aurinkolasit! Talo tarjoaa tunnin jälkeen alkoholittoman Tropical Punch-drinkin!

  Mitä: Tropical Total Reset -syvärentoutustunti

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Lauantaina 29.2. klo 18.00-19.15

  Hinta: Normaalin viikkotunnin hinta joko kertamaksuna tai sarjakortilla

  Ilmoittautuminen: Kuten normaaleille viikkotunneille. Ilmoittaudu suoraan tästä!