• Ihana Tropical Total Reset -lämpörentoutus järjestetään vielä tämän vuoden puolella kahdesti 15.11. ja 13.12. klo 19.00-20.15

 • Sataako? Onko vilu? Tuntuvatko pimeät illat ankeilta? Huikean suositut Tropical Total Reset -syvärentoutustunnit ovat täällä taas! Jos jäit viime vuonna tästä ilosta paitsi, ei hätää, Joogastudio Oulun paratiisilomalähdöt ovat jälleen varattavissa! Mitä vielä odotat? Varaa paikkasi heti!

  Tropical Total Reset -syvärentoutustunti on kuin normaali Total Reset -syvärentoutustunti mutta ihanassa lämmössä. Tällä erikoistunnilla saat sulkea silmät, imeä infrapunalämmön hehkua, lämpöpuhaltimien henkäilyä ja kirkasvalolamppujen hohdetta luihin ja ytimiin asti, lähteä mielikuvamatkalle unelmiesi lomakohteeseen trooppisen äänimaiseman saattelemana.

  Tältä tunnilta lähdet taatusti sydämeen asti lämmenneenä ja täynnä uutta puhtia jäisiä katuja kulkemaan. Tule mukaan ja anna hien ja letkeiden rytmien laskeat hartiat. Oma vesipullo mukaan!

  Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Tunnin maksuun käy myös sarjakortti.

  Jos haluat todella päästä tunnelmaan, pistä biksut/uimahousut päälle, ota mukaan rantapyyhe, hattu ja aurinkolasit. Aurinkorasvaa et tarvitse! Talo tarjoaa tunnin jälkeen alkoholittoman Tropical Punch-drinkin!

  Mitä: Tropical Total Reset -syvärentoutustunti

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:
  Perjantaina 15.11. klo 19.00-20.15 ja perjantaina 13.12. klo 19.00-20.15

  Hinta:
   Normaalin viikkotunnin hinta joko kertamaksuna tai sarjakortilla

  Ilmoittautuminen: Kuten normaaleille viikkotunneille. Ilmoittaudu suoraan tästä marraskuun tunnille ja tästä joulukuun tunnille