Siirry suoraan sisältöön

Triggeripistetyöskentely palloilla kotiharjoitukseksi: Lihasjännityksen ja pinteiden vapautus hartioista ja muualta ylävartalosta. Työpaja perjantaina 4.3.

Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska, rintakehä yön tai istumisen jälkeen? Sattuuko hengittäminen yläselkään?
 
Kuvittele, jos sinä voisit vapauttaa itse hartiasi, selkäsi ja rintakehäsi lihaspinteet omalla lattiallasi maaten, koska osallistuit kurssillemme?
 
Tutustu triggeripallo-työskentelyyn Joogastudio Oululla ja opi helppo mutta todella tehokas lihaspinteiden poistomenetelmä!
 

Suosittu kurssimme tulee muutaman vuoden paussin jälkeen taas – studiolla sekä verkossa livenä!

Aiempien kurssien palautteissa kuului tyytyväisyys. Kurssilaiset olivat positiivisesti yllättyneitä tekniikan tehosta jo yhden kerran jälkeen. On paljon ihmisiä jotka hoitavat itseä tällä metodilla aina tarpeen tullen, mukaan lukien kurssin opettaja Matti. 

Joogastudio Oululla työskennellään perjantaina 4.3.2022 klo 17.15-20.00 kehon triggeripisteiden kanssa.

Opettelemme käyttämään maailmalla kovassa nousussa olevia triggeripistepalloja eli tuttavallisemmin ”tuskapalloja”, kuten Joogastudio Oululla niitä kutsutaan.

Triggeripisteiden avaus on tekniikkana hyvä, helppo ja tehokas kunhan tietää mitä tekee. 

Triggeripisteiden avaamisessa työskennellään lihasten ja faskioiden kautta lihaspinteitä ja jännitystä ja kipua helpottaen. Useimmiten lihaskipu johtuu lihasjännityksen aiheuttamasta verenkierron häiriöstä ja siitä seuraavasta hapenpuutteesta lihaksessa eli kansankielellä sanottuna lihasjumista.  

Kurssilla opit triggeripisteiden kanssa työskentelyn perusteet keskittyen rintakehän, yläselän, hartioiden ja olkapäiden alueelle. Joogastudio Oulun kurssilla harjoittelet lisäksi myös triggerien vapautuksessa hyväksi koettuja joogahengityksen tekniikoita, jotka auttavat lepohermoston aktivoimisessa ja todellinen vapautus voi alkaa.  
 

Voit osallistua kurssille paikan päällä studiolla tai verkon kautta livestreminä Zoomin kautta. Studiolla osallistuessa etuna on se, että opettaja käy tarkistamassa osallistujilta että pallot ovat varmasti oikeilla paikoilla. Studiolla osallistuessa voit käyttää kurssilla studiomme triggeripalloja. Kotona osallistuessa sinun pitää hankkia kaksi kumista kovaa triggeripistepalloa (jääpallo-pelin pallot käyvät erittäin hyvin). 

Saat kurssilta kotiharjoitusmateriaalin sähköpostiisi. Studiolta voit ostaa myös ”viralliset” ja hyvät tuskapallot mukaasi 20€ / pari. 
 

Tule mukaan! Varaa paikkasi Joogastudio Oulun verkkokaupassa joko studiolle tai osallistu netin kautta. 

Mitä: Triggeripistetyöskentely palloilla kotiharjoitukseksi: Lihasjännityksen ja pinteiden vapautus hartioista ja muualta ylävartalosta.

Missä: Joogastudio Oulu tai nettilähetyksen kautta kotoasi Zoomilla tietokoneen tai tabletin välityksellä (puhelimen näyttö on tälle kurssille liian pieni). 
 
Milloin: Perjantaina 4.3.2022 klo 17.15-20.00
 
Hinta: 48 euroa (sis. kotiharjoitusmateriaalin)
 
Muuta: Tarvitset rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua. 
 
Ilmoittautuminen ja maksaminen:
Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla ”Triggeripistetyöskentely kotiharjoitukseksi: Lihasjännityksen ja pinteiden vapautus hartioista ja muualta ylävartalosta” -kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.
 
 
Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 2 henkilöä.
 
Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-paylla, Edenredilla, ePassilla tai tyky-seteleillä.
 

Alennukset: Joogastudio Oulun Anytime-kuukausijäsenenä saat 5€ alennuksen kurssista. Jos olet jäsen ota yhteyttä meihin sähköpostilla.

 
Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta asiakaspalvelu@joogastudio.fi