Siirry suoraan sisältöön

TRE Basics - stressinpurkuliikkeiden peruskurssi 5.6.

Varaa paikka Matti Pääahon ja Joogastudio Oulun UUTUUS-kurssille.

Järjestämme kurssin tiiviskurssina 2022:

sunnuntaina 5.6. klo 11.30-14.30

HUOM! TRE KURSSI ON SIIRRETTY PIDETTÄVÄKSI AIEMMIN ILMOITETUSTA AJANKOHDASTA PERJANTAILTA 7.5. SUNNUNTAILLE 5.6. MATIN SAIRASTUMISEN VUOKSI. 

Katso esittelyvideo harjoitusmuodosta alta!

”TRE-kurssi oli miellyttävä kokemus.
Kurssilla oli ihanan rauhallinen ja luottamuksellinen tunnelma, tästä kiitos muille kurssiin osallistuneille ja opettajalle.
Toivon saavani TRE-menetelmästä apua unettomuuteen ja ylivirittyneisyyteen.
Kun elämä on hektistä ja maailmantilanne ahdistaa, on hyvä hallita keinoja, joilla oloaan voi keventää.”

Osallistuja kurssilta.
Arvosana 5/5

TRE Basics - stressinpurkuliikkeiden peruskurssi!

Maailmalta Suomeen levinnnyttä hämmästyttävän toimivaa TRE-harjoittelumuotoa opetetaan meillä nyt myös tiiviskursseina! TRE Basics -peruskurssi järjestetään Joogastudio Oululla nyt ensimmäistä kertaa.

Aikataulu: 

Järjestämme 2022 keväällä tiiviskurssin:

Sunnuntaina 5.6. klo 11.30-14.30

Tiiviskurssi maksaa meillä vain 95€ (normaalisti 120€). Hinta pitää sisällään kurssimateriaalin ja kurssitallenteen, jota voit katsoa 1 kuukauden ajan.  

Mikä ihme on TRE ?

TRE (Tension, Stress and Trauma Release Exercise) on helposti opittava itsehoitomenetelmä, jota voi tehdä itsenäisesti kotona koulutetun TRE-ohjaajan perehdytyksen jälkeen.  TRE-harjoituksessa aktivoidaan helpoilla liikkeillä ja venytyksillä kehossa mekanismi, joka johtaa kehon luonnolliseen reaktioon, vapauttavaan tärinään. TRE:n vaikutukset tuntuvat nopeasti. Käynnistetty luonnollinen tärinä rentouttaa ja laukaisee stressin ja traumaattisten tilanteiden kehoon jättämää jännitystä. TRE on lisäksi tehokas ja nopeasti toimiva palautumiskeino. TRE:n vaikutus alkaa harjoittelemisen myötä mennä yhä syvemmälle, vaikuttaen tasapainottavasti hermostoon ja mieleen toimien myös erittäin hyvänä stressinhalintakeinona. Tutkimustietoon pohjautuvan TRE-menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija David Berceli.

Mikä tekee Joogastudio Oulun TRE-kurssista erityisen?

Joogastudio Oulun TRE Basics -kurssilla opit perusteiden lisäksi paljon muita sekä kehoasi että henkistä hyvinvointiasi parantavia harjoituksia. Kurssin sisältöön kuuluu muun muassa maadoitus-, hengitys-, tietoisuus- ja rentoutusharjoituksia, jotka osaltaan tehostavat TRE-harjoitusta. Vastaavaa sisältöä ei muilla Suomessa pidettävillä TRE-kursseilla ole. 

TRE Basics  -kurssilla opit seuraavat asiat: 

TRE:n käyttäjien yli 20 vuoden kokemusten perusteella koetut hyödyt:

Katso TRE-menetelmän esittelyvideo tästä:

Toimiiko tämä minulla? Sopiiko tämä minulle?

TRE sopii kaikille perusterveille ihmisille päivittäiseen stressinhallintaan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, jotka luettelemme alla. Jokaisessa meissä on biologisesti ohjelmoitu tärinällä ja vapinalla toimiva palautumismekanismi. Kurssilla opimme aktivoimaan tämän luonnollisen reaktion. TRE-harjoituksissa syntyy luonnollista neurogeenistä tärinää, vapinaa ja vapaata liikettä. 

TRE-harjoitusta suositellaan erityisesti jos:

TRE ei valitettavasti sovi henkilöille, joilla on elämässään jokin seuraavista: (Epäselvissä tapauksissa voi aina kysyä neuvoa hoitavalta taholta terveydenhoidosta)

Palautetta kurssilta:

”Tunnelma oli ihanan rauhallinen, luotettava ja turvallinen. Edettiin juuri sopivasti perusteluiden kautta kohti harjoitusta. TRE oli mielestäni aiemmin menetelmänä hieman epäilyttävä, jopa ehkä vähän pelottava, joskin suhtaudun kaikkeen tällaiseen vahvalla kiinnostuksella. Minulle oli siis tärkeää, että kurssilla edettiin faktaperusteiden kautta rauhassa kohti harjoitusta. Mieli pääsi rauhassa mukaan, ei tullut tunnetta että syöksyttiin päätä pahkaa johonkin kummalliseen toimintaan.”

Osallistuja kurssilta.
Arvosana 5/5

Ilmoittaudu mukaan

Mitä:

TRE Basics -stressinpurkuliikkeiden peruskurssi

Milloin:

Sunnuntaina 5.6.2022 klo 11.30-14.30.

Missä:

Paikan päällä studiollamme. RAJATUT PAIKAT! 

Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Kurssille:

Tarjoamme joogamatot ja muun mahdollisen välineistön.  
Pukeudu joustaviin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua.
Voit ottaa mukaasi muistiinpanovälineet. 

Hinta:

Kurssi maksaa 95 € (sis. TRE-opasvihkon).
Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Alennukset: Joogastudio Oulun Anytime-kuukausijäsenenä saat 10€ alennuksen kurssista. Jos olet jäsen, ota yhteyttä meihin sähköpostilla.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä,  Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla. Etänä osallistuessa maksuvälineeksi eivät käy fyysiset liikuntasetelit.

 Pääsyn estyessä kurssipaikan voi luovuttaa myös toiselle henkilölle.

Opettajasta:

Matti Pääaho on koulutettu ja sertifioitu TRE-ohjaaja. Hänen ohjauksessaan turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotietoisuuden oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekee kurssista erityisen, nautittavan ja kenen tahansa helposti aloitettavan. 

Lisätietoa:

Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0401526654

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!