Siirry suoraan sisältöön

Trauman kanssa saa elää – keskusteleva luento sunnuntaina 5.6. klo 15.00–16.30 (maksuton)

Viime aikoina pinnalle keskusteluun on noussut termi ”traumasensitiivisyys” – mutta mitä se oikeastaan käytännössä tarkoittaa? Millä yllättävilläkin tavoilla trauma saattaa ilmentää itseään sen kokijassa ja hänen kohtaamissaan arjen tilanteissa? Entä millä tavoin traumataustaisten ihmisten kanssa olisi hyvä toimia esimerkiksi ryhmänvetäjänä, hoitotilanteissa tai ihan vain kanssaihmisenä?

Keskustelun avaajalla, Hanna Ojalalla, ei ole suoranaisia vastauksia näihin kysymyksiin, mutta hänellä on runsaasti omakohtaisia esimerkkejä niin sanottuna kokemusasiantuntijana trauman kanssa elämisestä, traumasensitiivisyydestä ja sen puutteesta. Hannalle on sydämen asia pyrkiä laajentamaan ja syventämään tietoisuutta traumataustan vaikutuksista jokapäiväisessä elämässä nyky-yhteiskunnassa.

Tule kuuntelemaan ja kyselemään ja ennen kaikkea keskustelemaan aiheesta, oli taustasi minkälainen tahansa. Yhdessä voimme oppia ymmärtämään toisiamme, ja kenties myös itseämme, paremmin.

Tapahtumassa on teetarjoilu. Tapahtumassa keskustellaan lattialla joogatyynyillä istuen. Tuoleja on muutama niitä tarvitseville. 

Mitä: Trauman kanssa saa elää – keskusteleva luento

Missä: Joogastudio Oulu Tyrnäväntie 16 (Terminaali, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Voitto)

Milloin:
5.6.2022 klo 15.00-16.30 

Hinta:
Tilaisuus on maksuton

Ohjaaja: Hanna Ojala