• Toivottu joogakurssi lapsille alkaa syksyllä Joogastudio Oululla!

 • Kurssi jouduttiin perumaan liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi!

  Pahoittelemme asiaa. Saatamme yrittää vuoden vaihteessa alkavaksi uutta ryhmää. 

   

  Joogaseikkailu lapsille -ryhmä alkaa syksyllä!

  Syksyllä alkavassa Joogastudio Oulun toivotussa lapsijoogassa seikkaillaan, tutkitaan ja opitaan yhdessä!

  Lapsijooga on suosittua ympäri maailman ja tämän harrastuksen parissa päästään mukavassa ilmapiirissä seikkailemaan mielikuvitusmaailmojen suurille vuorille, valtaisille merille, puunlatvoista pilvilaivoihin ja mysteerisiin viidakoihin joogan kautta.

  Lapsijooga on kehittävä ja hauska harrastus, jossa opitaan joogan ja leikin avulla kehontuntemusta, läsnäoloa, koordinaatiota, luovuuden käyttöä, ryhmässä toimimista ja keskittymistä. Lapsijoogamme on vapaa paineista ja kilpailusta. Tunneilla kehitämme hengityksen virtausta, notkeutta ja kontrollia ja lopetamme aina rentoutukseen. 

  Kurssi on tarkoitettu 7-10 vuotiaille. Kurssille mahtuu mukaan 12 oppilasta. Harjoituskerran pituus on 60 minuuttia. Kurssi kestää 10 kertaa syksyn 2018 aikana. 

  Kurssin pitää kokenut ja tykätty lapsijoogaopettaja Sanna Rousu.

  Vanhempia ajatellen mainittakoon myös se, että koulumme yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä toimii Pilates Oulu, Tanssikeskus Citydance, Liikuntakeskus Voitto, Oulun Kamppailuklubi ja Prisma. 

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Mitä: Joogaseikkailu lapsille SYKSY 2018

  Kenelle: 7-10 vuotiaille pikkujoogeille (max 12 hlöä)

  Milloin: Ryhmän kerrat 26.8. / 2.9. / 9.9. / 16.9. / 23.9. / 30.9. / 7.10. / 21.10. / 28.10. / 4.11. 

  Ryhmä järjestetään sunnuntaisin klo 15.30-16.30. (Ei tunteja syysloman ensimmäisellä viikonlopulla 14.10)

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu Citydance / Liikuntakeskus Voitto  -ovesta.

  Kurssille: Omaa joogamattoa ei tarvita tunneille. Kurssin lähestyessä lähetämme tarkemmat käytännn ohjeet sähköpostiin.

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 150 €. Kurssin osallistumisen varausmaksu on 75€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. 

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa täältä. 

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistumisen voi perua ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä 1.9.2018. ilman syytä, mutta varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen on velvoitetaan maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 150€ sis alv.). Loput kurssimaksusta laskutetaan. Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille sitoudutaan noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä ja palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi tai 044-5555878