• Toimintamme palaa pikkuhiljaa normaaliksi: Lue tuntien ja netti-joogan jatkumisesta sekä tulevasta kesästä jossa uutuutena mm. puistojoogat.

 • Toimintamme jatkumisesta uutisia!

  Hallituksen suunnitelmat rajoitusten purkamisesta olivat hyviä uutisia Joogastudio Oululle.

  Kesäkuun alusta lähtien kokoontuminen on vapaampaa pienentyneiden tartuntariskien vuoksi. Avaamme ovemme lämpimästi mutta varovaisesti oppilaille taas. Alamme järjestää tunteja, jotka eivät ole netti-joogassa kuten lämpöjoogaa sekä lisäämme tunteja lukujärjestykseemme pikkuhiljaa. Kesäkuu on muutosten aikaa ja etenemme turvallisesti. Katsomme montako ihmistä voimme ottaa tunneille riittävillä turvaväleillä. Heinäkuussa aloitamme kesälukkarimme ja näemmä taas vanhoja tuttuja opettamassa nykyisten opettajiemme lisäksi. Heinäkuussa mukaan tulee myös viikottaiset puistojoogat, joita olemme vain yksittäisesti aiemmin pitäneet. Elokuussa toivon mukaan koronatilanne hellittää ja voimme olettaa jonkinlaista normaaliin syyskauteen palaamista Avoimien Ovien myötä 16.8. 

  Studiollla joogatessa noudatamme tähänkin saakka hyväksi koettuja erityishygieniatoimenpiteitä ja mattojen sekä välineiden tehopuhdistuksia. Käsien pesu ja desi onkin jo tuttua puuhaa meille tullessa ja mennessä studiolta. Mattoja ja muita välineitä ei käytetä peräkkäin vaan ne tehopuhdistetaan aina käyttöjen välissä, sekä ne odottavat myös ns. puhdistuskaranteenissa päiviä. 

  Kaikki ei kuitenkaan ole enää ihan samoin kuin ennen koronaa.

  Netti-jooga on tullut jäädäkseen osana tuntejamme. Näin ollen kaikki uusi ja huikea tulee jatkumaan edelleen. Esimerkiksi aamujoogaan voi vastaisuudessakin osallistua tulematta paikan päällle, jos mielummin sen kotona tekee!

  Moni asia voi kuitenkin matkan varrella vielä muuttua, mutta onneksi olemme nopeita reagoimaan. Tiedotamme kesän suunnitelmista tarkemmin tulevina viikkoina.