Siirry suoraan sisältöön

Tanssit + syvärentoutus -tuplatunti lauantaina 24.4.2021 klo 17.30–20.00

Olisiko pieni ravistelu paikoillaan? Houkuttaako irtiotto maailman melskeestä? Tuntuuko kehoyhteys olevan hukassa? Tekisikö mielesi lähteä lomalle ja vain hengähtää hetki? Tämä erityinen tuplatunti on sinua varten.
 
Nyt jos koskaan keho ja mieli ovat koetuksella, ja mikä olisikaan parempi tapa heittää turhaa lastia kyydistä ja siinä samalla antautua hetkeksi nauttimaan läsnäolosta kuin tanssia täysin omin askelin! Sen jälkeen saat asettua matolle ja sulkea silmät, lähteä mielikuvamatkalle unelmiesi paikkaan ja yksinkertaisesti vain levätä.
 
Tälle turvalliselle matkalle mahtuu vain 8 paria varpaita, joten ole nopea ja varaa paikkasi heti!
 
Jokaiselle osallistujalle on rajattu oma tila, jonka saa täysin vapaaseen käyttöönsä, ja näin pystymme säilyttämään myös turvavälit ilman sen kummempia toimenpiteitä silti yhteisestä tunnelmasta nauttien. Ensimmäisen 75 minuutin aikana saat tanssia juuri niin villisti kuin haluat tai vain seistä paikoillaan omilla ihanilla jaloillasi ja aistia ilmanpyörteitä. Varsinaisia harjoituksia ei tunnin aikana tehdä, mutta Hanna-ohjaaja johdattaa aistimaan musiikin ja hetken voimaa lempeän varmalla otteella. Toisen 75 minuuttia saat antaa tanssikokemuksen imeytyä syvälle soluihisi, päästää irti kaikesta turhasta ja antaa itsellesi luvan levätä.
 
Tältä tunnilta lähdet taatusti askel kevyempänä ja sydän kevättä pursuten. Tule mukaan ja anna hien ja rytmien, levon ja lempeiden tuulten laskea hartiat! Muista ottaa oma vesipullo mukaan.
 
Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Tunnin maksuun käy myös sarjakortti (2 kertakäyntiä).
 
Mitä: Tanssit + syvärentoutus -tuplatunti
Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)
Milloin: Lauantaina 24.4.2021 klo 17.30–20.00
Hinta: 35€ tai 2 kertaa sarjakortilta
Anytime-jäsenet: 20€
Ilmoittautuminen: Kuten normaaleille viikkotunneille. Varaa paikkasi suoraan tästä: https://www.varaaheti.fi/joogastudiooulu/fi/class/5278
 
P.S. Kannattaa ehdottomasti ilmoittautua jonotuspaikalle, jos tunti on täynnä, sillä tilanteet elävät ja muuttuvat aina.