• Tanssirunovideo-luento ja työpaja lauantaina 21. ja sunnuntaina 22.9.

 • Ilmaise itseäsi tanssirunolla! Ohjelmassa ensin kaikille avoin luento lauantaina klo 13-14, jonka jälkeen työpaja klo 14-17 ja sunnuntaina klo 12-15.

  Mitä ihmettä on tanssirunous? Kaipaatko itsellesi ilmaisukanavaa? Vai kenties työkalua itsetuntemuksen välineeksi? Tahdotko luoda omaehtoista taidetta? Vai haluatko yksinkertaisesti oppia jotain uutta?

  Hanna Ojala on runoilija ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, joka on kehitellyt uniikin ilmaisutavan: tanssirunoutta videomuodossa. Tässä taiteenlajissa yhdistyvät sekä runouden kielellisyys että tanssin kehollisuus ja kaikki videontallenteen editoinnin ja jakamisen mahdollisuudet. Hanna on kansainvälisesti menestynyt taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä festivaaleilla ja tapahtumissa aina Ruotsista Intiaan, Saksasta Yhdysvaltoihin ja Portugalista Britanniaan.

  Luennon aikana Hanna kertoo tanssirunoudesta ja sen tekemisestä sekä esittää muutamia teoksiaan. Tila on myös vapaa kysymyksille ja käytännön vinkeille omaa tekemistä silmällä pitäen. Osallistujat saattavat lisäksi lipsahtaa laajentamaan käsitystään taiteesta ja maailmasta ylipäätään.

  Luennon jälkeen on työpajan vuoro, jossa osallistujat saavat paneutua oman tanssirunovideon tekemiseen. Lauantain aikana teoksia suunnitellaan ja kuvataan, sunnuntaina on teosten editoinnin ja esittämisen vuoro. Oman teoksensa voi toteuttaa joko yksin tai yhdessä toisen osallistujan kanssa. Päästäksesi tositoimiin, et tarvitse sen kummempaa teknistä osaamista tai välineitä, kunhan omistat kännykän, jolla voi kuvata videota ja nauhoittaa ääntä.

  Tanssirunous videomuodossa on paitsi suhteellisen uusi ja ainutlaatuinen tapa luoda taidetta ja ilmaista itseään kiehtovan moniulotteisen kanavan kautta myös mainio väline tarkastella itseään pintaa syvemmältä – sitä voisi jopa kuvailla varsin terapeuttiseksi keinoksi tutustua konkreettisesti omaan kehoonsa, liikkumiseensa, ääneensä ja mieleensä.
  Lue lisää aiheesta: nokturno.fi/poem/jumalainen-tanssirunous

  Tervetuloa avaamaan silmäsi, korvasi ja sielusi tanssirunoudelle!

  Minimiosallistujamäärä työpajan järjestämiseen on 6 henkilöä, maksimi 12 henkilöä.

  Kiinnostuit? Paikkoja työpajaan on rajoitetusti! Ilmoittaudu heti mukaan! Teet sen helposti tästä.

   

  Mitä: Tanssirunovideo-luento ja työpaja

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:
  Luento: lauantaina 21.9. klo 13.00-14.00 (ilmainen)
  Työpaja: lauantaina 21.9. klo 14.00-17.00 & sunnuntaina 22.9. klo 12.00-15.00

  Hinta: Luento ilmainen, työpaja 60 euroa

  Ilmoittautuminen: Avoimelle luennolle voi osallistua kuka vaan ilmestymällä paikalle, työpajaan ilmoittaudutaan maksamalla "Tanssirunovideo-työpaja" kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

  Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi
  Lisätietoa sisällöstä: Hanna Ojala hanna@joogastudio.fi

  (Kuva: Kati Saari Photography)