• Ihanat tanssityöpajat ovat Joogastudio Oululla taas: Tanssi valolle! 16. kesäkuuta.

 • Tule tanssimaan valoon! Lämmin tuuli ja kepeät varpaat lennättävät meidät kohti kesää! Inspiraatio työpajaan tulee tällä kertaa Gaga-liikekielestä. Tutkimusmatka vapauteen alkakoon!

  Viime ajat Joogastudion Oulun järjestämät tanssityöpajat ovat keskittyneet tanssimiseen pimeässä, mikä on ollut jännittävää, uutta ja upeaa – mutta nyt on aika päästää valo sisään. Tämä työpaja koostuu keveistä ja vapauttavista tanssiharjoitteista, jotka ovat saaneet vaikutteita maailmalla kovaa tahtia leviävästä Gaga-liikekielestä. Harjoitteet ovat juuri niin vaativia kuin itse päätät ja tyyli on jokaisen oma. Tanssin riemusta nauttiminen on kaiken tarkoitus.

  MyDance-työpaja on tanssikokemus, jota et voi tehdä väärin, jokainen osallistuja saa tehdä harjoitukset juuri senhetkisen olotilan mukaan eikä mitään ole pakko tehdä – omien rajojen kunnioittaminen on kaiken tekemisen perusta. Oman kehon liikkeeseen tutustuminen ja sen tutkiminen avartaa usein myös mieltä ja tekee tilaa uusille näkökulmille ja mahdollisuuksille. Liike on elämää, sanotaan.

  Tervetuloa tanssimaan keho kuplivaksi ja mieli muikeaksi!

  Johdattajana toimii MyDance-ohjaaja Hanna Ojala.

  Hanna on runoilija ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, joka on pitkän sekä sisäisen että ulkoisen maailmanmatkaamisensa kautta päätynyt yhdistämään osaamisensa omaksi MyDance-metodikseen, joka yhdistelee erilaisia VitalDanzan, Gagan, vapaan tanssin, ja tanssi-liiketerapian elementtejä.

  Missä: Joogastudio Oulu, Terminaali, Tyrnäväntie 16 D, Limingantulli. Sisäänkäynti Joogastudio / Citydance / Voitto / Pilates Oulu -ovesta.

  Milloin: 16.6. klo 14.00-16.00

  Hinta: 15€ maksetaan paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla

  Osallistuminen: Ilmoittaudu Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä. Voit myös tulla ilmoittautumatta mutta muistathan, että paikkoja on rajoitetusti. Saavuthan paikalle ajoissa!

  Mitä mukaan: Vesipullo ja mukavat vaatteet (kenkiä et tarvitse) 

  Lisätietoa: Matti Pääaho 0445555878 tai matti@joogastudio.fi