Siirry suoraan sisältöön

Katso tammikuun 2022 uusi lukujärjestys ja uutuudet!

Vuoden 2022 aloittava tuntilukujärjestys on julkaistu. Tutustu tammikuun lukujärjestykseen alta. Mukana on uusia tunteja, uusia ajankohtia ja uusi opettaja Mervi. Katso uusi lukujärjestys alhaalta. 

Uutuus-tunteja ovat: 

  • Early bird aamujooga (taso 1) alkaa teidän toiveiden pohjalta aikaisen aamun joogatuntina, jossa Joonatan herättelee joogit torstaisin klo 6.45-8.00. Hyvää huomenta ja ihania joogatunteja aamuvirkut!
  • Asahi (taso 1) tulee kokonaan uutena tuntina lukujärjestykseen sunnuntaisin klo 17.00-18.15. Tätä itämaisia lajeja kuten qiqong, taiji ja jooga yhdistävää tuntia opettaa uusi vahvistuksemme Mervi.
  • Keskiviikko iltaan klo 17.00-18.15 tulee  Hannelen normaalia kevyempi heat jooga tunti (taso 1). Tunti on yhtä lämmin kuin normaalisti, mutta intesiivisyydeltään hiukan kevyempi kuin normaalit tason 1-2 heat joogat ja asanasta annetaan vaihtoehtoja, joissa on ajateltu erityisesti vähemmän joogaa harrastaneita.

Uusia tuttuja tunteja, vanhat tunnit uusilla paikoilla ja muita muutoksia:

  • Maanantai iltaan tulee Hannelen hatha taso 1 tunti klo 17.00-18.15
  • Hannelen lauantain Heat jooga 1-2 siirtyi maanantaille klo 18.30-19.45
  • Keskiviikon Lempeä flow siirtyi puolella tunnilla eteenpäin alkamaan klo 18.30-19.45 tuntipaikalla
  • Torstain klo 17.00-18.15 Jenni-Siskon lempeä hatha muuttuu tavalliseksi hatha – taso 1 tunniksi.
  • Lauantaille aamupäivälle tulee nyt viikonlopun aamuflow tunti klo 10.30-11.45 opettajana Jenni-Sisko
  • Lauantaille keskipäivään siirtyy Jenni-Siskon syksyllä sunnuntaisin pitämä lempeä hatha taso 1.
  • Sunnuntain ihanan viikonloputuksen yin jooga tunnin opettaa alkuvuonna Mervi klo 18.30-17.45

Tammikuun lukujärjestys on voimassa 3.1.2022 alkaen.

Uusi opettajamme Mervi Valjus on sekä joogaopettaja, sairaanhoitaja (Yamk), auktorisoitu seksuaalineuvoja. Mervi on lisäkouluttautunut DAO Therapeuticsin koulutusohjelmassa niin viiden elementin yiniin, jooga nidraan kuin joogaterapian perusteisiinkin. Lisäksi hän on Asahi Nordicin kouluttama Asahi-ohjaaja. 

Mervin oma jooga polku on vuosien saatossa kulkenut hathan ja kundaliinin kautta yiniin, josta hän löysi oman ”joogarakkautensa”. Nykyajan suorituskeskeinen, yang-painotteinen elämä vaatii vastapainoksi yiniä; rauhaa, lempeää läsnäoloa ja hyväksyntää. Sitä Mervi haluaa tarjota myös sinulle. Hän pyrkii luomaan tunneillaan rauhaisan pakopaikan arjen kiireen keskelle, ja ohjauksesta välittyykin lämpö, ammattitaito sekä pilkahdus huumoria.