• Pitkin viime syksyä ja kevättä pidetyt MyDance-työpajat jatkuvat!

  Tule mukaan tanssimaan valoa pimeyteen! 

  Kun päivät pimenevät ja ilmat viilenevät, on ihanaa saada lahjoittaa pieni hetki sisäisen valon ja lämmön vaalimiselle, palata kotiin omaan kehoon ja löytää uudelleen voima ja rauha – heijastaa yhteisen tanssiheimon säteitä sydän säihkyen ja vain nauttia ihmisenä olemisesta ihanassa seurassa.

  MyDance-työpaja on tanssikokemus, jota et voi tehdä väärin. Siellä musiikin ja vapaan liikkeen kautta jokainen osallistuja saa mahdollisuuden tutustua paremmin omaan itseen sekä kohdata kanssatanssijoita arkipäivää syvällisemmällä tasolla. Kukin saa tehdä harjoitukset juuri senhetkisen olotilan mukaan eikä mitään ole pakko tehdä – omien rajojen kunnioittaminen on kaiken tekemisen perusta.

  Työpaja koostuu harjoitteista, joiden tahdissa voit kohdata sekä itsesi että kanssatanssijat silmästä silmään ja sielusta sieluun. Harjoitteet eivät ole fyysisesti vaativia, joten aiempaa tanssitaustaa ei tarvita eikä liikuntarajoitteisuus ole este. Tällä kertaa mukana on muutakin kuin pelkkiä tanssiharjoitteita, joten pääset muun muassa liitelemään kynän kanssa paperin pinnalla (siksi kesto on puoli tuntia pidempi kuin aiemmilla kerroilla).

  Tämänkertaisten harjoitteiden kautta pyrimme tutustumaan omaan kehollisuuteemme kaikessa rauhassa sekä liikkeen että sanojen keinoin. Teemme myös jonkin verran pari-/ryhmäharjoituksia, tosin tekemisen luonnollinen virtaus on yhteisen aikamme ytimessä, mitään ei siis tehdä väkisin tai pakoteta tapahtuvaksi. 

  Pieni hetki rakkaudellista läsnäoloa itsensä äärellä saattaa jopa muuttaa murusen maailmaa.

  Työpaja kestää kaksi ja puoli tuntia. Ota vesipullo mukaan ja pukeudu mukaviin vaatteisiin. Kenkiä et tarvitse, paljaat jalat riittävät. Ota mukaan myös jokin itselle tärkeä esine!

  Nyt minä lähden.

  Matkustan itseni kanssa
  auringon ylle.

  Kahlaan kultaisissa vesissä
  kunnes vereni alkaa jälleen kiertää.

  Maistan makeaa ja makeampaa,
  lepäilen tuoksujen latvoilla.

  Keinun kun tuuli keinuttaa,
  laulan kun sydän laulattaa.

  Kiillotan sieluni palaset
  ja kokoan ne yhteen.

  Tutustun syvyyteeni uudelleen,
  astun askeleen korkeammalle.

  Minä olen minun
  ja sinä olet sinun.

  Ja meitä yhdistää
  koko maailma.

  Nyt minä lähden,
  nyt minä saavun.

  Tämä on hyvä päivä.

  Tapaa itsesi tanssilattialla, kohtaa sielusi syvyys ja kanssakulkijoiden säteilevät silmät.

  Johdattajana toimii MyDance-ohjaaja Hanna Ojala.

  Missä: Pilates Oulun studio, Terminaali-keskus Limingantullin Prisman takana, Tyrnäväntie 16. Sisäänkäynti Pilates Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Milloin: 18.11.2017 klo 15.30 – 18.00

  Hinta: 15€

  Osallistuminen: Voit tulla työpajaan suoraan ilmoittautumatta etukäteen, mutta voit myös varata ja varmistaa paikkasi Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Paikkoja on rajoitetusti.

  Mitä mukaan: Vesipullo ja mukavat vaatteet (kenkiä et tarvitse) sekä jokin itselle tärkeä esine!

 • Hanna Ojala on runoilija ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, joka on pitkän sekä sisäisen että ulkoisen maailmanmatkaamisensa kautta päätynyt yhdistämään osaamisensa omaksi MyDance-metodikseen, joka yhdistelee erilaisia VitalDanzan, vapaan tanssin, autenttisen liikkeen, Gagan ja tanssi-liiketerapian elementtejä.