Siirry suoraan sisältöön

Syyskauden 2021 kurssit alkavat 9.8.-17.8.2021

Joogastudio Oulun syyskauden 2021 joogakurssien ilmoittautuminen on auki ja kursseille on tilaa. Tällä kertaa mukana on suosituimmat, tutut kurssimme.  Kursseja opettaa kokeneet huippuopettajamme. 

Syyskauden kurssit järjestetään normaaliin tapaan studiollamme, mutta halutessa voit suorittaa kurssin kokonaan tai osittain verkossa live-nettijoogana. Paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittaudu mukaan heti jos haluat paikan!

Kurssimme ovat olleet pidettyjä ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään upeissa tunnelmallisissa ja rauhallisissa tiloissamme. Tunnelmaan ja opetukseen virittäydyt myös halutessasi kotona nettijoogan kautta todella helposti. Nettijoogavaihtoehdot toimivat kursseilla myös erittäin hyvin.

Ilmoittautuminen on nyt auki. Löydä sinäkin oma kurssisi ja voi paremmin!

Tarjoamme seuraavat kurssit osana syksyn 2021 ohjelmaamme:
  • Joogan pitkä alkeiskurssi – maanantain ryhmä 17.00-18.15.  Yhteensä 18 kertaa. Opettajana Eleni Mizaras. Aloitus  9.8.2021. (RYHMÄ TÄYNNÄ!)
  • EXTRARYHMÄ! Joogan pitkä alkeiskurssi – torstain ryhmä 17.00-18.15. Yhteensä 18 kertaa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus 12.8.2021 (RYHMÄ TÄYNNÄ!)
  • MOLEMMAT RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE SÄHKÖPOSTITSE: asiakaspalvelu@joogastudio.fi.
 
HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA.
 

Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Kurssilla voit lähestyä lajia helposti ilman kynnystä. Aloitat joogaamisesi nollatasolta. Tule juuri sellaisena kuin olet – tämä kurssi sopii kaikille. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut joogattua paljon ja riittävän kokemuksen ja tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla tai kotona. Kurssien opettajana toimii kokenut opettaja Eleni Mizaras. Lue lisää joogan pitkästä alkeiskurssista täältä.

Alkeisryhmä ihan uusille harrastajille nollapisteestä.

  • Soturijoogaa miehille -kurssi tiistain uusi ryhmä 17.00-18.15. Yhteensä 18 kertaa. Opettajana Ari-Pekka Skarp. Aloitus tiistaina 17.8.2021.

 

Jatkava ryhmä jo joogaa harrastaneille:

  • Soturijoogaa miehille -kurssi keskiviikon jatkava ryhmä 18.30-19.45. Yhteensä 19 kertaa. Opettajana Matti Pääaho. Aloitus keskiviikkona 11.8.2021.  
 
HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA.
 

Joogastudio Oululla alkoivat miehille omat joogaryhmät syksyllä 2020 ja suosio on ollut huikea. Tulevana kautena tarjoamme soturijoogaa kahden eri miesopettajan vetämänä. Luvassa on hyvinvointia keholle ja korvien väliin. Ryhmän jooga kehittää liikkuvuutta, voimaa, notkeutta ja hengitystä kehossa. Korvien välissä kehittyy taito purkaa stressiä, tulla tietoisemmaksi itsestä ja kehosta sekä taito olla läsnä. Kurssin opettajina toimii Matti Pääaho ja Ari-Pekka Skarp. Lue lisää Soturijoogaa miehille -kurssista täältä.

  • Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi – tiistaisin 18.30-19.45. Yhteensä 19 kertaa. Opettajana Hannele Savela. Aloitus tiistaina 10.8.2021
 
HUOM! KURSSIKERTOJA TAI VAIKKA KOKO KURSSIN VOI HALUTESSAAN SUORITTAA MYÖS ETÄNÄ LIVE-NETTIJOOGAN KAUTTA.
 

Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoituksen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea jooga tekee kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, ja lisäksi sivuutamme pienissä määrin ohessa kriya, pranayama ja hengitysharjoituksia, sekä voit opiskella joogafilosofiaa kotiläksynä. Kurssin opettajana toimii Hannele Savela. Lue lisää Joogan pitkästä alkeis-jatkokurssista täältä.

  • Vanhempi & vauva -joogakurssi – torstaisin 13.00-14.15. Yhteensä 6 kertaa. Opettajana Tanja Wunsch. Aloitus torstaina 2.9.2021. (TÄYNNÄ, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE SÄHKÖPOSTITSE: asiakaspalvelu@joogastudio.fi. Mikäli halukkaita tulee tarpeeksi, yritämme järjestää toisenkin ryhmän.
 
Vanhempi & vauva -joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys- sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk.  Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch. Lue lisää Vanhempi & Vauva -joogakurssista täältä.