Siirry suoraan sisältöön

Syksyn toinen Vanhempi & vauva -joogakurssi toivottaa kaikki minijoogit ja isommat joogit yhdessä mukaan lokakuussa!

Joogastudio Oulu tarjoaa vauvojen vanhemmille sekä heidän pienille vauvoilleen mahdollisuuden joogaan.

Torstaina 21.10. klo 13.00-14.15 alkaa yhdeksän kerran Vanhempi & vauva -joogakurssi. Vanhempi & vauva -joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys- sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk. 

Mikä: Vauva & vanhempi -joogakurssi 

Milloin: Torstaina 21.10.2021 klo 13.00-14.15 alkaen 9 kertaa. Viimeinen kerta 16.12.

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Opettaja: Tanja Wuncsh

Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille, mutta toistaiseksi oman maton tuominen on suositeltavaa. Oman joogamaton voi ostaa studioltamme hyvästä valikoimastamme. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. Meillä on myös huopia vauvoille, mutta oma liina on hyvä tuoda huovan päälle. 

Hinta ja ennakkomaksu:  Kurssin hinta on 144€ (9 x 16€). Kurssin paikan varaus- ja ennakkomaksu on 40 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Lisätietoa:  toimisto (at) joogastudio.fi tai 040152665

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä (22.10.2021) ) ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.