• Syksyn 2019 pitkät kurssit – Suositellut ja kehutut kurssimme alkavat taas!

 • Joogastudio Oulun syksyn 2019 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Kurssimme ovat olleet aiemmin suosittuja ja suositeltuja. Syksyllä 2019 tarjoamme suuremman valikoiman erilaisia pitkiä kursseja kuin koskaan aiemmin. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään tunnelmallisissa ja rauhallisissa tiloissamme. 

  Ilmoittautuminen on nyt auki! Tarjoamme joogaa kaikille.

  ALENSIMME KAIKKIEN SYKSYN PITKIEN KURSSIEN HINTOJA SEKÄ ENNAKKOMAKSUJA! 

  Uudestaan pohdittuamme päätimme olla korottamatta hintoja syksyn kursseille ja tarjota kurssit entiseen hintaan.
   
  Alensimme syksyn kurssien hintoja suunnitellusta ja tiputimme myös ilmoittautumisen yhteydessä maksettavan ennakkomaksun määrää reilusti. Otimme lisäksi huomioon kotivanhempien alennuksen Vanhempi & vauva -joogakurssille sekä eläkeläisten alennuksen Seniorijoogakurssille.
   
  Tarjoamme seuraavat kurssit osana syksyn ohjelmaamme:

  Joogan pitkä alkeiskurssi - ma 17.00-18.15 ryhmä 1 yht. 18 kertaa. (Aloitus 19.8.)
  Joogan pitkä alkeiskurssi - ti 18.30-19.45 ryhmä 2 yht. 18 kertaa. (Aloitus 20.8.)
  Kurssin hinta 280€ (18 x 15€ = 270€ + 10€ materiaalimaksu). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€.
  Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Kurssilla voit lähestyä lajia helposti ilman kynnystä. Aloitat opettelusi nollatasolta. Tule juuri sellaisena kuin olet - tämä kurssi sopii kaikille. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut riittävän tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla tai kotona. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho. Lue lisää joogan pitkästä alkeiskurssista täältä..

  - Raskausajan joogakurssi - to 18.00-19.15 yht. 8 kertaa. (Aloitus 22.8. elokuussa alkava ryhmä)
  - Raskausajan joogakurssi - to 18.00-19.15 yht. 8 kertaa. (Aloitus 17.10. lokakuussa alkava ryhmä)
  Kurssin hinta 120€ (8 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 40€.
  Raskausajan joogakurssilla saat virkistystä, mielen tasapainoa, kehon tuntemusta sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia odotusaikanasi. Jatkuvassa muutoksessa ollessasi kurssilla huomioidaan raskauden eri vaiheiden tuomat rajoitukset. Syvennät yhteyttä itseesi ja vauvaasi sekä valmistat kehoasi ja mieltäsi kohti synnytystä. Turvallisilla tunneilla tehdään lempeä ja sopiva harjoitus joka päättyy loppurentoutukseen. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch.

  - Vanhempi & vauva joogakurssi - pe klo 12.30-13.45 yht. 8 kertaa. (Aloitus 23.8. elokuussa alkava ryhmä. Ei tuntia 30.8. )
  Kurssin hinta 104€ (8 x 13€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 30€
  - Vanhempi & vauva joogakurssi - pe 13.00-14.15 yht. 7 kertaa. (Aloitus 1.11. marraskuussa alkava ryhmä. Ei tuntia 6.12.)
  Kurssin hinta 91€ (7 x 13€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 30€
  Vanhempi & vauva joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk.  Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch.

  - Hartiat ja lantio auki joogakurssi - "Toimistotyöläisen jooga" - ke 16.30-17.45 yht. 18 kertaa. (Aloitus 21.8.)
  Kurssin hinta 270€ (18 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€
  Kurssilla keskitytään suuriin arjen ja työn tuomiin ongelmiin kehossa. Vapautamme lonkkia ja koko hartianseutua. Vahvistamme oikeita lihaksia kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia kasvattaen. Lihasjännityksestä peräisin olevat kivut vähenevät ja parannat erityisesti selän hyvinvointia. Kurssin pohjana toimii mm. hyvin suosittu Lantio auki -tiiviskurssi. Kurssia suositellaan istumatyöläisille ja muille, joilla työasento aiheuttaa kireyksiä hartioissa tai lonkissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tämä toimii todetusti! Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho.

  - Seniorijoogakurssi - to 12.00-13.15 yht. 18 kertaa (Aloitus 22.8.)
  Kurssin hinta 234€ (18 x 13€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 70€
  Ylläpidä liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa! Seniorijooga on yli 65 vuotiaiden oma kurssi. Iän numerot eivät ole esteenä aloittamaan joogaa! Teemme omien mahdollisuuksien ja tarpeiden pohjalta virkistävän ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kasvattavan ja ylläpitävän harjoituksen ilman suorituspaineita. Kurssilla huomioidaan iän tuoman viisauden lisäksi elämän aikana kehoon kertyneet haasteet ja kypsymisen tuomat tarpeet. Et tarvitse aiempaa kokemusta tällä kurssilla. Opettajana toimiva Anna-Maija on myös fysioterapeutti. Hänellä on yli 10 vuotta kokemusta senioreiden liikunta- ja toimintakyvyn ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

  - Mindful motion tanssikurssi - pe 17.30-18.45 (HUOM AIKA MUUTTUNUT) yht. 7 kertaa (Aloitus 30.8.)
  Kurssin hinta 105€ (7 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 35€
  Mindful Motion -tanssikurssi on matka itseen ja itsetuntemukseen. Kurssilla nautitaan luovasta liikkeestä omin askelin, mitään et  voi tehdä väärin eikä mitään ole pakko tehdä. Oman kehon liikkeeseen tutustuminen ja sen tutkiminen avartaa mieltä. Kurssin jälkeen näet itsesi ja kehosi syvemmin ja laajemmin mieli avoimempana. Kurssilla tehtävät harjoitteet ovat juuri niin vaativia kuin itse päätät, joten tämä kurssi sopii kaikille. Aiempaa kokemusta tanssista et tarvitse, mutta uteliaisuutta ja halua tanssia kylläkin. Kurssin opettajana toimii Hanna Ojala.

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla kyseessä olevan kurssin ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi kurssilla.

  Hinta ja ennakkomaksu: Hinta määräytyy kurssikertojen mukaan. Kurssikerta maksaa 15€ per kerta (poikkeuksena 13€ per kerta Seniorijoogakurssilla, 13€ per kerta Vanhempi & vauva joogakurssilla). Kurssihinta muodostuu kurssikertojen määrästä esim 7 kurssikertaa 15€ x 7 = 105€). Kurssipaikan varaamisen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu, joka on noin kolmasosa kurssin hinnasta. Ennakkomaksu on 30-90€ riippuen kurssin pituudesta, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osassa kursseista peritään 10€ maksu kurssimonisteista. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksulla maksamisesta sähköpostilla toimisto@joogastudio.fi

  Liikuntaedut: Voit maksaa meillä kaikilla liikuntaeduilla. Kysy liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse toimisto@joogastudio.fi.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä arkipäivänä ennen toista kurssikertaa, mutta ennakko/varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Loput kurssimaksusta laskutetaan. Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto@joogastudio.fi tai 044-5555878