• Sydänmaanjooga – matka mielen korpimaille sekä Sound healing: Sound of ancient wisdom väkevien soittimien iltakonsertti perjantaina 9.11.

 • Sydänmaanjooga - matka mielen korpimaille perjantaina 9.11. klo 17.00-19.15

  Sydänmaan jooga vie meidät mielen korpimaisemiin pyhäinpäivän kynnyksellä. Jooga voi herkistää, jooga voi viedä meidät syvälle. Jooga voi myös parantaa mieltämme monessa muodossa. Tutustu tähän niin Oulussa ja Natural High joogafestivaaleilla suuresti pidettyyn joogamatkaan, jolla pääsemme kokemaan joogan erillä tavalla kuin ennen. 

  Miltä tuntuu metsän tunnelma ja sen tuoma sisäinen rauha? Miltä tuntuu järkkymätön peruskallio jalkojen alla? Haluaisitko oppia tuntemaan saman joogan avulla? Hidasta hengitystäsi. Hidasta joogaasi. Terästä kaikkia aistejasi. Viritä tajuntasi herkemmille tasoille tällä vaikuttavalla harjoituksella. Mene syvemmälle ja löydä yhteys maahan. Tällä hidastavalla joogaharjoituksella tutkimme  maa-elementtiä sielun silmin, hengityksellä ja keholla. Löydä sisäinen sydänmaasi ja sen suuret alkukantaiset potentiaalit. Tutustu maan värähtelyyn matalaan ja turvalliseen tummaan.

  Harjoittelemme erilaisia tekniikoita maayhteyden löytämiseksi voimakkain hengitystekniikoin, jooga-asanoilla ja shamanististen soittimien sykkeessä. Tämä tunti on saanut inspiraationsa niin joogaperinteestä, maailman luonnosta, suomalaisesta luontoyhteydestä kuin shamanismiperinteestä. Mieleni minun tekevi!

  Hinta: 25€ tai voit maksaa osallistumisen sarjakortin 2 kerralla
  Ilmoittautuminen: Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta tästä. Ilmoittautuminen on sitova! Perumattomat varaukset laskutetaan.

  Sound Healing - Sound of ancient wisdom -väkevien soittimien iltakonsertti perjantaina 9.11. klo 19.30-20.30

  Asettaudu makuulle. Sulje silmäsi. Lähde matkalle. Matkanjärjestäjä Joogastudio Oulu tarjoaa sinulle tunnin pituisen väkevän matkan ääneen ja sen luomaan uuteen todellisuuteen. Matkaoppaanasi toimii kokenut matkaopas Matti Pääaho. Matkat ovat aiemmin vieneet vuorilta aavikoille, vesien ääriin ja galaksien halki. Mikä on tämä illan matkakohde? Sitä ei voi tietää etukäteen, mutta luvassa on jotain aiemmin kokematonta kuten aina. Soitinten arsenaali taitaa olla yksi Suomen suurimpia ja jokainen niistä antaa osansa kokemukseesi. Soundi on väkevää ja voimakasta - jännittävää ja mystistä. Mihin sinä lähdet? Miksi sinä koet? Miten sinä tunnet tämän? Tule ja koe, näe sielusi silmin. Vain mielikuvitus on rajana. Voitko olla hyppäämättä mukaan? 

  See how deep the rabbit hole goes!

  "Matkalipun" hinta: 15€ tai sarjakortin yksi käyntikerta 
  Ilmoittautuminen: Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta tästä. Ilmoittautuminen on sitova! Perumattomat varaukset laskutetaan.