Siirry suoraan sisältöön

Sisäinen lämpö -tanssityöpaja perjantaina 15.10. ja 29.10. klo 19.00–21.00

Tuntuuko siltä, että alkanut syksy hiipii luihin ja ytimiin jäykistäen ja jähmettäen kehon ja mielen? Onko sisäinen liekki hiipunut hiillokseksi poikkeusolojen aikana? Kaipaatko kipinää, säpinää, keveyttä ja kuplintaa? Entä jos saisit pukea kauniit vaatteet yllesi ja liihottaa tanssilattialle? Tämä työpaja kutsuu sinut elämänilon äärelle, heiluttamaan lantiota ja hihkumaan hien pintaan.

Luvassa on lempeää kehon skannausta sekä ihanan hytkyvä ja hyllyvä soittolista, jonka tahdissa saat jytkyttää lämpöä sydämestä sormenpäihin. Tanssimisen jälkeen saat asettua makailemaan maton kannatteluun nauttimaan yhdessä hengittelemisen hoivaavasta vaikutuksesta. Lopuksi sinua odottaa nautintoa pirskahteleva alkoholiton skumppa- ja suklaatarjoilu!

Tälle mielihyvän matkalle mahtuu vain 12 paria varpaita, joten ole nopea ja varaa paikkasi heti!

Työpajaan sisältyy jonkin verran ohjausta, mutta jokaisen osallistujan kokemus saa olla täysin omanlaisensa. Ennalta määrättyjä askelia ei ole, jokaisen omat varpaat saavat itse päättää, mitä ja miten ne tahtovat ohjausta ammentaa. Työpajassa emme myöskään tee pari- tai ryhmäharjoituksia, vaan saamme upota vapaasti omaan maailmaamme silti yhteisestä tunnelmasta nauttien.

Tältä tunnilta lähdet taatusti hymy herkemmässä ja sydän lämpöä läpättäen. Ota askel kohti iloa ja uskallusta ja tule mukaan keikuttamaan syksystä hieman kevyempi! Muista ottaa oma vesipullo mukaan ja pukeutua juuri niin hehkeästi kuin haluat.

Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Aiempaa kokemusta tanssimisesta ei tarvita.

Minimiosallistujamäärä työpajan toteutumiseen on 6 henkilöä.

Työpajan ohjaa Hanna Ojala, joka on paitsi monialainen taiteilija myös kouluttautunut muun muassa tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi ja rentoutusohjaajaksi. Hän on pitänyt Joogastudiolla työpajoja tanssista äänenkäyttöön ja rentoutuksesta kehotietoisuuden kasvattamiseen. Hanna on pitkän omakohtaisen kokemuksensa kautta tutustunut erilaisiin itsetuntemus- ja hoitomenetelmiin, joista toimivimpina käteen ovat jääneet kehollisuuteen ja sen turvalliseen kokemiseen pohjaavat tavat. Jokaisella pitämällään tunnilla Hanna pyrkii olemaan täysin rehellinen ja avoin niin itselleen kuin muille osallistujille sekä vallitsevalle hetkelle, mikä luo osaltaan edellytykset vapauttavalle itsetutkimusseikkailulle ja herkistävälle vuorovaikutukselle.

Mitä: Sisäinen lämpö -tanssityöpajat
Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)
Milloin: 
Perjantaina 15.10.2021 klo 19.00–21.00
ja
Perjantaina 29.10.2021 klo 19.00–21.00

Hinta: 35€ (anytime-jäsenet: 25€) per ilta sisältäen alkoholittoman kuohuviinilasillisen ja suklaan
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen varausjärjestelmästämme kuten normaaleille viikkotunneille. Voit varata paikkasi suoraan oikealle päivälle linkeistä.

P.S. Kannattaa ehdottomasti ilmoittautua jonotuspaikalle, jos tunti on täynnä, sillä tilanteet elävät ja muuttuvat aina.