Seuraava Lantio auki kurssi järjestetään perjantaina 30.10.

Joogastudio Oulun suosituin kurssi järjestetään seuraavan kerran perjantaina 30.10. klo 17-21.

Rajoitettu osallistumismäärä. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Varaa paikkasi täältä.

Lantio auki – lonkat vapaaksi!

Toivotut Lantio Auki -kurssit järjestetään perjantaina 30.10.2020 klo 17.00–21.00 Joogastudio Oululla osoitteessa Tyrnäväntie 16. Hinta kurssille on vain 65€.

Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa kurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen ja jopa myyty ennätysajassa loppuun. Tälle kurssille pääsee vain rajallinen määrä osallistujia mukaan. Opi sinäkin nyt toimiva menetelmä lonkkien seudun kireyden helpottamiseen.

Lantion seudun ja lonkkien tiukkuus sekä alaselän ongelmat vaivaavat suurta osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, iskiaskipuihin ja niin edelleen.  

Lantio auki -kurssilla lähestytään lonkkien ja lantion avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta käsin Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Opi helpot ja yllättävän toimivat liikkeet asiantuntijan ohjaamina. 

Voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin? Kyllä voisit.

Epäiletkö? Lue, kuinka aiemmat osallistujat ovat hyötyneet kurssista! Tämä menetelmä toimii testatusti. Sadat ihmiset ovat hämmästelleet kurssin jälkeen menetelmän toimivuutta.

    ”Lantio auki oli hieno kurssi, tykkäsin kurssin ohjaustekniikasta ja tunnelmasta, mikä parasta, kroppakin oli samaa mieltä. Olen yrittänyt löytää keinoja, joilla rentouttaa kehoa, siinä täysin onnistumatta. Kärsin selkärankarappeuman aiheuttamasta kroonisesta kivusta ja vaurioista. Niinpä oli huikeeta herätä Matin kurssin jälkeen ja todeta, että kävellessä alaselän/pakaroiden alueen liikkuvuus on muuttunut 🙂  Olen tehnyt ohjelmaa joka toinen päivä mitä ehdin ja toivon että kehon avautuminen kehittyy. Jos Matti tulee pitämään kertauskurssin tästä, olen ehdottomasti mukana! Kurssi siis 10+ arvosana.”

    -Osallistuja Tampereella-

    ”Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö mennyt jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmoitin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.” 

    -Osallistuja Kokkolassa-

Miksi kurssi on ollut kerta toisensa jälkeen loppuunmyyty? Eivät opittavat asiat ole salaisuuksia vaan kehon mekanismeja, jotka voit oppia helposti.

Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme yli 20 asanan Lantio auki -sarjan perusteellisesti tarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä tai kokopitkänä versiona. Saat materiaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjeita ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

Tätä kaikkea et voi oppia muualta, sillä osa kurssilla tehtävistä asanoista on suunniteltu ja kehitetty opettajan oman kuntoutusprosessin aikana joogasta sekä fysioterapeuttisista harjoituksista muokaten niitä toimivammiksi ja turvallisemmiksi. Osa tehtävistä asanoista (asennoista) on siis kokonaan uusia.  

Matin kurssista ovat hyötyneet tavalliset ihmiset, joogit, liikuntaa harrastavat, joogaopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla. Yhtään tyytymätöntä palautetta ei ole kurssista tullut.   

Kiinnostuit? Älä mieti enempää vaan ilmoittaudu mukaan. 

Mitä: Lantio Auki -kurssi

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

Milloin: Perjantaina 30.10.2020 klo 17.00-21.00

Hinta: 65 euroa (sis. 10 sivuisen harjoitusmateriaalipaketin). 

Alennukset: Anytime kuukausijäsenenä saat kurssin hintaan 45€. Kysy lisää sähköpostitse meiltä!

Muuta: Tarvitset joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua.  

Ilmoittautuminen:
Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla Lantio Auki -kurssi 30.10.2020  kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 8 henkilöä.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

Kurssimaksu hyvitetään ainoastaan sairastumisen takia (lääkärin/sairaanhoitajan/terveydenhoitajan todistusta vastaan). Sairastuessa kurssipaikan voi luovuttaa myös toiselle ihmiselle.

Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi

Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen