• Tule rentoutumaan takuuvarmaan lämpöön ja valoon! Tropical Total Reset -syvärentoutustunti keskiviikkona 5.6. klo 19.30-20.45.

  Sataako? Onko vilu? Odotatko jo malttamattomasti hellettä? Onko lomasi nyt etkä ole päässyt biitsille? Mitä vielä mietit? Joogastudio Oulun paratiisiloma odottaa sinua! Varaa paikkasi heti!

  Tropical Total Reset on kuin normaali Total Reset -syvärentoutustunti mutta ihanassa lämmössä. Tällä erikoistunnilla saat sulkea silmät, imeä lämpölamppujen hehkua ja kirkasvalolamppujen hohdetta luihin ja ytimiin asti, lähteä mielikuvamatkalle unelmiesi rantakohteeseen. Oma vesipullo mukaan!

  Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Tunnin maksuun käy myös sarjakortti.

  Tällä tunnilla saat nauttia rauhassa. Sade, siitepöly tai ötökät eivät taatusti tule häiritsemään täydellistä lepohetkeäsi! Anna hien ja letkeiden rytmien sulattaa sinut Suomen suvea varten!

  Jos haluat todella päästä tunnelmaan, pistä biksut/uimahousut päälle, ota mukaan rantapyyhe, hattu ja aurinkolasit. Aurinkorasvaa et tarvitse! Talo tarjoaa tunnin jälkeen alkoholittoman Tropical Punch-drinkin!

  Mitä: Tropical Total Reset -syvärentoutustunti

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:
   Keskiviikkona 5.6. klo 19.30-20.45

  Hinta:
   Normaalin viikkotunnin hinta joko kertamaksuna tai sarjakortilla

  Ilmoittautuminen:
  Kuten normaaleille viikkotunneille