• Perhejoogaa koko perheelle 18.4. (peruttu koronatilanteen vuoksi)

 • Haluatko kokea joogan lapsesi kanssa, tai vaikkapa koko perheellä? Nyt se on mahdollista Joogastudio Oululla. 

  Perhejooga on mukava ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä joogan parissa. Perhejoogassa teemme asanoita yhdessä ja yksin. Jokaisella tunnilla on teema jonka siivittämänä asanat vain sujuvat. Opit varmasti uusia juttuja niin joogasta, itsestäsi ja kaveristasi. Harjoittelemme myös hengitystä ja keskittymistä, teemme mielikuvamatkoja ja rentoudumme. 

  Ikäsuositus osallistuvalle lapselle 6-14v mutta tietysti voi vanhemmatkin lapset osallistua. Perherajoja ei ole – voit ottaa lapsenlapsesi tai kumminkaiman mukaan. Ihan pienille taaperoille tunti ei kuitenkaan sovi. 

  Tulkaa yhdessä pitämään hauska ja virkistävä joogahetki! 

  Mitä: Joogastudio Oulun Perhejooga

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: 

  Lauantaina 18.4. klo 11.00-12.00

  Hinta: 15€ per henkilö 

  Ilmoittautuminen: Tunnille ilmoittautuminen tehdään Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Yksi henkilö voi tehdä ja huolehtia varauksista kaikkien puolesta vaikka järjestelmä huomauttaakin, että tunnille on jo varaus. Tehdään varaus siitä huolimatta. Varaus tulee olla jokaiselle. Jotta kaikki mahtuvat, muista tehdä varaus joka perheenjäsenelle. Tee varaukset täältä.

  Mitä mukaan: Ystävä, kaveri, puoliso tai perheenjäsen mukaan. Ota mukaan myös leikkisä mieli ja joustava vaatetus.