• Ilmoittautuminen ja maksaminen

  Ilmoittaudu aina verkkosivujen ilmoittautumisjärjestelmän kautta etukäteen. Näin varmistat itsellesi paikan, koska pienellä studiolla paikkoja on rajoitetusti. Muista myös, että varaus on maksusitoumus, joten varaa vain jos olet tulossa tunnille tai peru mikäli olet estynyt tulemaan tunnille. Ilmoittaudu tunneille täällä. 

  Peruutukset tehdään mielellään kahta tuntia aiemmin ja viimeistään tuntia aiemmin tunnin alkua, jotta jonossa olevat saavat mahdollisuuden ehtiä tunnille. Mikäli tunti perutaan Joogastudion puolesta sairastumisen tai liian vähän osallistujamäärän vuoksi (min. 3 hlö), tulee ilmoitus viimeistään tuntia aiemmin. 

  Maksuvälineenä käy käteinen ja henkilökohtaiset Smartumit (Smartum-setelit ja Smartum-verkkomaksut). 

  Smartum-verkkomaksujen toimintaohje:
  Etsi Joogastudio Oulu Smartum.fi-sivuston käyttökohdehausta. Valitse "Verkkomaksutuotteista" maksamasi palvelu esim. "kertamaksu 15€", "10-kerran kortti" tai voit myös tehdä avoimen maksun maksamastasi palvelusta. Jos teet avoimen maksun palvelusta, kirjoita avoimen viestikenttään selkeästi maksamasi palvelu ja merkitse hinta oikein. Maksamisen jälkeen saat tositteen sähköpostiisi. Tulosta tosite ja tuo se mukanasi tunnille tai näytä se älypuhelimesi ruudulta saapuessasi 

  Hyvä tietää ennen tuntia!

  Tunnille pukeudutaan rentoihin vaatteisiin, jotka eivät rajoita liikkumista. Loppurentoutusta varten voit ottaa mukaan myös sukat, sillä keholla on tässä vaiheessa tapana viilentyä. Studiolla on  myös viltit loppurentoutuksia varten, mikäli haluat niitä käyttää. 

  Tunneille et tarvitse omaa mattoa. Studiolla on kaikille matot, jotka puhdistetaan tunnin päätteeksi hygienian säilyttämiseksi. Halutessa voit toki tuoda oman mattosi ja käyttää sitä lisänä mattojemme päällä. Juomapulloa et tarvitse, mutta tunnin jälkeen voit toki täyttää pullon. 

  Suositeltavaa on, että et syö mitään raskasta tuntia ennen harjoitusta ja vältät runsaita nesteiden juomisia puoli tuntia ennen tunnin alkua. Täten harjoitus ei tunnu raskaalta ja epämiellyttävältä täydellä mahalla ja ruuansulatus on jo käynnistynyt luonnollisesti. Pidäthän kuitenkin huolen ettet tule liian vähällä energialla tunnille.

  Sairaana ei pidä joogata. Mikäli olet ollut leikkauksessa viimeisen kolmen kuukauden aikana mainitse siitä aina opettajalle. Myös erilaiset liikuntaelimistön haittaavat vaivat, vahingot tai sairaudet on syytä mainita myös. Tällöin opettaja voi varmistaa turvallisen tekemisen tunnilla.

  Raskauden ensimmäisellä neljänneksellä voidaan joogata normaalisti lukuunottamatta muutamia liikkeitä, jotka jätetään harjoituksessa tekemättä. Kuukautisten aikaan myös vältetään tiettyjä liikkeitä.

  Saapuminen studiolle

  Sijaitsemme osoitteessa Rommakkokatu 4 C-rapussa 3. kerroksessa. Talo on iso asuinkerrostalo joten huomioithan, että haluamme säilyttää naapureidemmekin mielenrauhan, joten kuljethan vähin äänin rappukäytävässä. Alaovi on auki päiväsaikaan ja sulkeutuu klo 20.00, joten saavuthan ennen tätä. Studion ovi avataan aina 15 minuuttia ennen päivän ensimmäistä tuntia ja tuntien välissä 10 minuuttia ennen seuraavaa tuntia. Tulethan ajoissa tunnille sillä ovet suljetaan harjoituksen ajaksi.

  Studiolla on pukuhuone, jossa on naisille ja miehille erotetut omat alueet eri sisäänkäynneillä. 

  Muuta

  Studiolla ei ole oppilaiden käytössä olevia suihkuja. Studiolla on myynnissä myös erilaisia joogaan liittyviä tuotteita, kuten joogamaton kasseja, meditaatiohelmiä, intialaisia nenäkannuja ja niin edelleen. Kysy lisää!

  Vakuutukset

  Joogastudio Oulu ei vakuuta oppilaitaan. Suosittelemme asiaankuuluvan tapaturma/vapaa-ajan vakuutuksen hankintaa, kuten mihin tahansa muuhunkin liikuntaan.