• Ohjeita

 • Ilmoittautuminen ja maksaminen

  Ilmoittaudu joogatunnille aina etukäteen verkkosivujen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin varmistat itsellesi paikan, koska pienellä studiolla paikkoja on rajoitetusti. Muista myös, että varaus on maksusitoumus, joten varaa vain jos olet tulossa tunnille tai peru mikäli olet estynyt tulemaan tunnille. Ilmoittaudu tunneille täällä.

  Peruutukset tehdään viimeistään neljä (4) tuntia ennen tunnin alkua, jotta jonossa olevat saavat mahdollisuuden ehtiä tunnille. Peruuttamatta jätetyt tunnit veloitetaan normaalisti sarjakorteista tai laskutetaan jälkikäteen. Mikäli tunti perutaan Joogastudion puolesta sairastumisen tai liian vähän osallistujamäärän vuoksi (min. 3 hlö), tulee ilmoitus viimeistään tuntia aiemmin.

  Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti ja erilaiset liikuntaedut. Lue lisää maksuvälineistä täältä.

  Hyvä tietää ennen tuntia

  Tunnille pukeudutaan puhtaisiin rentoihin vaatteisiin, jotka eivät rajoita liikkumista. Loppurentoutusta varten voit ottaa mukaan myös sukat, sillä keholla on tässä vaiheessa tapana viilentyä. Lisäksi studiolla on viltit rentoutuksia varten.

  Tunneille et tarvitse omaa mattoa, studiolta löytyy jokaiselle matto. Matot puhdistetaan tunnin päätteeksi hygienian säilyttämiseksi. Halutessa voit toki tuoda oman mattosi ja käyttää sitä mattojemme sijasta. Juomapulloa et tarvitse mukaan muille kuin Heat-jooga tunneille, mutta tunnin jälkeen voit toki juoda mukana tuomastasi pullosta, mikäli haluat.

  Suositeltavaa on, ettet syö mitään raskasta tuntia ennen harjoitusta ja vältät runsasta nesteiden juomisia puoli tuntia ennen tunnin alkua. Täten harjoitus ei tunnu raskaalta tai epämiellyttävältä täydellä vatsalla, ja ruuansulatus on jo käynnistynyt luonnollisesti. Pidäthän kuitenkin huolen, ettet tule liian vähällä energialla tunnille.

  Sairaana ei pidä joogata. Mikäli olet ollut leikkauksessa viimeisen kolmen kuukauden aikana, mainitse siitä aina opettajalle. Myös millään tavalla liikkumiseen vaikuttavat vammat tai sairaudet tulee mainita opettajalle, jos tulet kyseisen opettajan tunnille ensimmäistä kertaa. Tällöin opettaja voi varmistaa turvallisen tekemisen tunnilla.

  Raskauden ensimmäisellä neljänneksellä voidaan joogata normaalisti lukuun ottamatta muutamia liikkeitä, jotka jätetään harjoituksessa tekemättä (voimakkaat kierrot, ylösalaiset asanat, taaksetaivutukset). 

  Saapuminen studiolle

  Tule ajoissa tunnille. Monet tunnit häiriintyvät merkittävästi, jos tilaan tullaan myöhemmin kuin 5 minuuttia tunnin alkamisen jälkeen. Sijaitsemme Terminaalissa osoitteessa Tyrnäväntie 16 (Limingantullin Prisman takana, samassa talossa Superpark, Citydance, Voitto, Kamppailuklubi). Sisäänkäynti on Joogastudio Oulu, Citydance, Voitto. Aulan tiskiltä löydät lainattavan avainkortin, jolla lukitset pukuhuoneen kaapin. Joogastudio Oulun löydät sisääntuloaulan tiskin oikealta puolelta lähtevän käytävän päästä. Avainkortti tulee palauttaa lopuksi samaan paikkaan. 

  Studiolla on pukuhuoneet miehille ja naisille, joista löydät myös saunat. Mikäli haluat saunoa joogatunnin jälkeen, ajasta sauna lämpenemään pukuhuoneessa olevien ohjeiden mukaisesti.

  Bussiyhteydet: Lähelle Terminaalia pääset busseilla 3,9 ja 52 sekä citybussilinjalla C. Keskustassa voit ottaa bussin Torikadulta (pysäkki Toripakka E) ja jäädä pois Limingantullin Prisman edessä.

  Muuta

  Studiolla on myynnissä myös erilaisia joogaan liittyviä tuotteita. Kysy lisää!

  Vakuutukset

  Joogastudio Oulu ei vakuuta oppilaitaan. Suosittelemme asiaankuuluvan tapaturma/vapaa-ajan vakuutuksen hankintaa, kuten mihin tahansa muuhunkin liikuntaan.